Şimdi Ara

Kene yakaladık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kütahyada öğrenciyim.Ark.larla otururken sehpanın üzerinde böcek olduğunu farkettik yakalamak için kalktığımızda da kene olduğunu farkettik.
    Bi bardağın içine hapsettik hemen.
    Çok ilginçti.bi süre kıpırdamadan durdu bardağı salladığımızda da hareketlendi.kanatları yoktu ama bir süre sonra uçarak kaçmaya çalışmak için kanat çıkardı(nerden çıktıysa artık onlar)
    Biraz önce de arkadaşım incelenmesi için belediyeye götürdü.
    hava çok sıcak ama cam açamıyoruz.
    Herkes dkkatli olmalı çok yoksa yine ölümler artacak kene yüzünden..

• İyi bak vücuduna hiç beklemediğin anda beklemediğin bir yere yapışıveriri.
  • kenenin kanadı varmıdır ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxsıde -- 22 Mayıs 2008; 17:10:57 >
  • heralde sizin gördüğünüz başka bir böcek..kenelerin kanatları yok eğer olsaydı ölümler en 3- kat fazla olurdu..
  • biz tarlada fındık toplarken 4-5 kene çıkartığımı bilirim hemde kafaları içerde kalırdı
    ama bunlar 2 yıl önceydi tehlike olmadığı zaman (biyolojik silah)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeepOut -- 22 Mayıs 2008; 17:10:56 >
  • binlerce tavuğu telef ettiler kuş gribi diye şimdi de keneler başınızı bırakmaz ekolojik denge bozuldu..
  • valla yoktu ama çok zorda kalınca kanat açıldı bi taraftan.nettende baktık resmine aynısıydı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AH son günlerde sinek avlıyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: AXU

valla yoktu ama çok zorda kalınca kanat açıldı bi taraftan.nettende baktık resmine aynısıydı

• quote:

valla yoktu ama çok zorda kalınca kanat açıldı bi taraftan.nettende baktık resmine aynısıydı

İmza aldın mı? Sonuçta onlar çok meşhur canlılar
  • kedıır o kedı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

İmza aldın mı? Sonuçta onlar çok meşhur canlılar

sadece imzamı imzalı resmini bile aldım

• resmini çekseydin keşke çok merak ettim
  • nette bulduğun resimi koysana??
  • sizin gördüğüz kene deil... kenelerin kanadı olmaz.... fakat buldugunuz böcek, kuşlarda gorulen kan emen baska bir parazit böcek türü.... genelde güvercinlerde görülür... kene kadar olmasada insanlarla temasi tehlikeli olur..
  • benimde başıma ağaçtan böcek düştü kıpırtıyı hissedince elimle yokladım yere düştü. ezdim çatır çatır sesler cıktı ama hayvan canlanıp kaybolmus herhalde geri döndüğümde yoktu. Keneydi %80
  •  Kene yakaladık

kendi yakaladığımızın resminide koyarım brazdan
  • of arkadaşlar çok korkuyorum keneden.kene ısırdığında hissedebiliyormusun ısırığı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizg

of arkadaşlar çok korkuyorum keneden.kene ısırdığında hissedebiliyormusun ısırığı?

hayır çoğu kan emici parazitlerde kurbanın acı hissetmemesi için uyuşturucu salgılarlar..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.