Şimdi Ara

AH son günlerde sinek avlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Madenci charımla bazen AH de benden yüklü miktarda maden alan oluyor 100k filan geliyor ama özellikle şu son 5-6 gündür o kadar az maden alan var ki artık sebebini merak eder oldum.

Bundan 2 hafta önce de aynı durgunluk oldu sonra yine yüklü miktarda aldılar filan.. Uzun lafın kısası uzun süren durgunlukların sebebi nedir? İnsanlarda para mı yok? Kimsenin madene mi ihtiyacı yok?

BfA için konuştum yanlış anlaşılmasın, bu dediklerim SL için geçerli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Hand X -- 27 Kasım 2021; 19:56:41 >

• TSM kullanıyorum zaten ama onun macrolarını hiç bilmiyorum ne yazık ki.

• Evet onu biliyorum da TSM nin özellikleri baya karışık bir sürü formül filan var hiçbirinden anlamadım valla.

• Öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkür ediyorum   Şu son 2 aydır AH'de ne tiplerle uğraşıyorum bir bilsen neler çektiğimi   Fakat buna rağmen şansıma 1 ayda 1.5m para yaptım  

• Elimdeki tüm goldla token aldım sonra onu balance çevirdim şu an 52£ param var. Karakteri realm transfer etmek için balance dan harcamam gerekmiyor mu?

• Hangi realm da daha fazla gold kasabileceğimi nasıl göreceğim peki? Bunun bir yolu var mı?

• TSM sitesinden baktım fakat herşeyi boş gösteriyor. Premium almak gerekli olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siteyi az önce çözdüm tamamdır  

• Sadece şu kısmı anlayamadım;

Alt kasmak;

Bazı şeyleri 1 karakterle az buçuk kasarken, bunu alt karakterlere vurduğunuzda, her hafta beleş token alıyor oluyorsunuz.

Mesela bende miner char var 1.5m yi onunla kazandım, şimdi ben alt char açıp ona da mı mining vermem gerekli yoksa başka meslek mi kasmalıyım? Gerçi bir sürü farklı mesleği olan char kastım hepsi level 50 şu anda.

• Yani mesela mining mesleğini 10 karaktere kasıp kazandığımız parayı 10x yap diyorsun değil mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.