Şimdi Ara

kene (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bilenler bilir ormanlık mı şehrin orta yeri mi
  • En iyi çözüm evi ilaçlatmak.
  • Hocam evi ilaçlatın
  • quote:

Orjinalden alıntı: inCredibLe

Acaba Hastalığı olan kenelerdenmi?

Arkadasım Öldürdüklerinizden çok kan cıkıyormu Foto felan cekemezmisin? merak ettim şimdi.

bundan 2-3 hafta once memleketteydim Amcamlardaydık bahçede çay içiyorduk ben bitane kene farkettim çok hızlı gidiyodu hemen elime bi odun parçası aldım kıstırdım koşeye abi vuruyom kafasına ölmüyo 2 - 3 defa vurduktan sonra öldü .sonrasında çok pis kan çıkmıştı .aman dikkatli olun kırım kongo hastalıklı olabilirr..

al tarafı ufak bi böcek.
    bi vurdun mu pekmezi akar onun jiletle kazırsın.
    domuz vurur gibi anlatmışsın.

• Hocam belediye ekipleri ücretsiz hizmet veriyo bu konuda bence bir an önce arayın bu iş şakaya gelmez
  • hemen ilaçlayın derim bu arada ne işi var kenenin şehrin göbeğinde bu kenede ne azim varmış böyle "köyden indim şehire hesabı".evde hayvan beslemeyin hatta yaknında bile. hayvanlar onlar için birer teleferik gibi.
  • Hoca Öldürme Keneleri Uyuz Oldugun Birinin Üstüne At Etrafına Koy Cinayet Sayılmaz Bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: tony hawk

izmir buca çevik bir meydanı yanı

ulen bende alakasız bi yerdedir diye rahat rahat okuyodum kıçımın dibinde çıktı herif
  • abicim sen nerdensin
  • Evde hayvan var mı?
  • tavşan var
  • quote:

izmir buca çevik bir meydanı yanı

hocam izmirde ne arar kene ya korkutma bizi ya bizdede varsa
  • napayım abi yan komşuların köpeklerinde var bizde var üst katta var ne olcak böle ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lounge Act -- 27 Temmuz 2007; 23:58:33 >
  • quote:

yalan borcum mu var? sanki ben pro bir yalancıyım herşeyi itibarım olsun die yapıyorum sağlık bu be sağlık

inandım geçmiş olsun evi ilaçlatın evden 1 hafta uzaklaşın kene bu ya öldürürse Allah korusun
    seni 1 haftalığına layalım
  • Yararlı olabilir;

´´ Kırım Kongo Kanamalı Ateşi tehdidi başladı...
    http://forum.donanimhaber.com/m_14152270/tm.htm
  • Benim çocukluğumda yaygın bir söylem vardı.

"Kene hayvanda,bit insanda olur."

Biz öyle keneden falan korkmazdık kedi,köpek ne varsa içiçe yaşardık hatta kenesi olan köpeğin kenesini elimizle çıkarmaya çalıştığımızı hatırlıyorum.

Şimdi ne oldu da bu keneler bu kadar saldırganlaştı merak ediyorum doğrusu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baytar

Benim çocukluğumda yaygın bir söylem vardı.

Biz öyle keneden falan korkmazdık kedi,köpek ne varsa içiçe yaşardık hatta kenesi olan köpeğin kenesini elimizle çıkarmaya çalıştığımızı hatırlıyorum.

Arkadaşlar uyanık olun.Biyolojik silah bunlar. Herkes doğal zannediyor. Gelişmiş ülkelerin biyolojik silahları ve denemeleri bunlar. Eskiden kuş gribi diye birşey de yoktu farkındaysanız. Ve hiç merak ettiniz mi bu kuş gribi olsun kene vakası olsun amerikada ya da rusyada neden olmuyor diye?

SAYGILAR...
  • ürktüm ha evde ne işi var yaw kene nin ama evin çevresinde bahce falan varsa olabilir dikkat li olun allah korusun
  • quote:

Orjinalden alıntı: AyBuBi

quote:

Arkadaşlar uyanık olun.Biyolojik silah bunlar. Herkes doğal zannediyor. Gelişmiş ülkelerin biyolojik silahları ve denemeleri bunlar. Eskiden kuş gribi diye birşey de yoktu farkındaysanız. Ve hiç merak ettiniz mi bu kuş gribi olsun kene vakası olsun amerikada ya da rusyada neden olmuyor diye?

SAYGILAR...

keneye birşey diyemem senin dediğine bende katılıyorum ama tavuk için aynı şeyi söyleyemem çünkü adı kondu kuş gırıbi eski adı tavuk vebasıydı ve isviçrede oturan teyzem yıllardır uyayrırdı aman tavuğun kanı varsa yememyin dikkat edin vb önemsemiyordum ta ki kuş giribinin adı konuncaya kadar

• quote:

Gerçekten çocukluğumuzda yoktu böyle şeyler ne oldu , ne değiştide bu keneler sizinde dediğiniz gibi bu hale geldi ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.