bizim evde akrep çıktı, kertenkele çıktı, karınca ORDUSU(gerçekten ordu.. bildiğiniz yüzlerce olan) hepsi çıkar.. kene bi ihtimal çıkabilir geçen gün kolumdan bişi ısırmış alerji yapmş heralde kolumu masaya dayadım acıdı sonra işte saçma bi paniğe kapıldım gitim aynaya baktım şişkinlik var sadece (halbuki kene yapışır) sonra korktum strese girdim midem bulandı(veya yemeği fazla kaçırdığımdan) sonra dedim ulan kene olsa kolumun üstünde olurdu diye.. ama işte insanın aklına gelemeyebiliyo
Kuş giribi dediler ufak firmalari bitirdiler. Binlerce hayvani telef ettiler köylerden sehire yakın yerlerden kaldırdılar tavukları. Ne oldu sonra keneler fing atmaya başladı. Tavuklar en cok bugday sonra kene sever. Yada bugday üstü kene :)
Şaka bi yanada bu olayın ciddi anlamda etkisi var kenelerin coğalmasında. Her eve bir tavuk fan kulup kuralım
beyler bahçede 20 tane yaktım sönmemiş kireç alıp bütün bakçe ve duvarları yıkıcam ki yansınlar asit ile diye
quote:
Orjinalden alıntı: tony hawk
beyler bahçede 20 tane yaktım sönmemiş kireç alıp bütün bakçe ve duvarları yıkıcam ki yansınlar asit ile diye
sen beni şüphelendirdin. balkonda yatıyodum ne güzel. yatmıyorum artık. senin yüzünden
yakında aevi yakcam hala çıkıyoloar
arkadaşlar yaa ben ce çok dikkatli olun çünkü ben köye gittiğimde kenenin daha küçük bir cinsi var öldümüyor köylerde adına sakırttak denir o beni ısırmıştı insan çok fena kaşınıyor ısırınca özellikle de eklem bölgelerini ısıyor çok dikkatli olun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme