Şimdi Ara

Kendimi geliştirmek istiyorum. Hangi kitapları okumalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
10.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kelime haznemi geliştirecek, akıcı konuşmamı sağlayacak, mizah anlayışımı geliştirecek kitaplar arıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Not: Kitap okuma alışkanlığım kitabın akı
    cılığına göre değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlwaysFreedom -- 20 Nisan 2013; 21:21:14 >

• Kendini geliştirmek içinse lütfen okuma. Lütfen. Sonra kalkıp orada burada ben şunu okudum bunu okudum diyenler geziniyor. Birşey öğrenmek için okursan birşey öğrenemezsin emin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: elLbufFer

Kendini geliştirmek içinse lütfen okuma. Lütfen. Sonra kalkıp orada burada ben şunu okudum bunu okudum diyenler geziniyor. Birşey öğrenmek için okursan birşey öğrenemezsin emin ol

Efendim yanlış anladınız. Hani çevremizde bulunan ot arkadaşlar gibi olmak istemiyorum anlamında söylemiştim Kültür seviyemi yukarı taşımak istiyorum aslında
    Osmanlıyız Pek Şanlıyız
  • "kitap kendini geliştirmek için okunmaz zevk için okunur.kendimi geliştirmek istesem ansiklopedi okurum " minvalinde cümleler kuranlara aldırma oku kardeşim.kafka oku camus oku umberto eco oku dostoyevski oku.türk edebiyatından da oku sabahattin ali oku yusuf atılgan oku oğuz atay oku orhan pamuk oku.oku ki kendini geliştir.oku ki hayata bakış açın değişsin.mizah anlayışın mı gelişsin istiyorsun.türk edebiyatındaki hatta dünya edebiyatındaki sayılı adamlardan biri aziz nesin.senin tam aradığın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uGuR_OzTuRk -- 20 Nisan 2013; 23:35:44 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman sana şunu diyeyim. Her kitapta ayrı bir lezzet vardır, ayrı bir özellik vardır. Kitap okumayan birisi isen kişisel gelişim okumanın anlamı yok. Zaten o tarz kitaplar bir günde okunulmaz. Canın sıkılınca okursun elinin altındaysa okursun.

Şuradan başlayabilirsin : Türk klasikleri, Rus klasikleri , Modern Türk sonra güncel.. Bu süreç uzun sürer hatta ömür boyu sürer çünkü insan her gün yeni şeyler öğreniyor. Ki okumayı sevmekle başlamak gerekiyor.Kültür seviyeni illa kitapla yükseltmek zorunda değilsin. Güncel hayatı takip edebilirsin. Bu konuda Bilim dergileri olabilir, tiyatro önerebilirim. Ki tiyatro bence kitap okumaktan çok daha eğlenceli çok daha güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.