Şimdi Ara

Kendimi düşünmekten alıkoymak için ne yapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
3
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu konuyu lütfen trollemeyin. her türlü ciddi soruyu seve seve cevaplarım.

soru açık mı bilmiyorum. son 1 senedir çok boş zamanım oldu. inanılmaz çok düşündüm, gerekli gereksiz her şeyi düşündüm.
    hemen cevap almak istediğim için detaylara çok inemiyorum, lütfen yanlış anlamayın. isteyen olursa pm'den whatsapp'tan vs yazışabiliriz.

fiziksel olarak sıradan bir gün ama akşam eve geldikten sonra çok fazla şey düşündüm ve şuan psikolojim çok kötü. normalde aşırı neşeli biriyim. konuyla hiç alakası olmamakla birlikte, şu anda ailemden uzakta kalıyorum.

film/dizi izledim, müzik dinledim kitap okudum ama etkilemiyorlar. uykum da yok. ses çıkaracak şeyler de yapamam, evdekiler uyuyor. yatakta uzanırken veya çok basit yapılacak veya düşünecek şey öneriniz var mı ? tek istediğim şey dikkatimi dağıtmak (daha doğrusu başka bir yere toplamak)

konuyu lütfen ama lütfen trollemeyin. ciddi olarak her türlü sorunuzu yanıtlayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şu malum butona bastım

• Hocam akıllı telefonun varsa, strateji oyna.

• hangi buton
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbfprivet

hangi buton

dertle ilgili bir site.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 30 Haziran 2015; 2:01:48 >
  • ne düşünüyorsun ==?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

ne düşünüyorsun ==?

din.
    benim hayatım
    dünyadaki hayat ve düzen
    başka ülkede yaşamak
    intihar etmek -evet ciddi düşünüyoruz kendisiyle-
    alkolü sadece arkadaslarla ayda 1-2 kez kullanirim. son 2-3 aydir almiyorum. simdi yabanci bir ulkedeyim ve cok farklı çeşit içecek var ve çok ucuzlar. onları denemeyi istiyordum aslında. ama yasim tutmuyor ve verip vermeyeceklerinden emin degilim. buraya yalnız geldim. arkadaş edindim ama hani yok gibiler, öylesine arkadaş. kendimi yalnız hissediyorum.

burdan da dünyada da yalnız oldugum konusuna geçtim. neden dünyaya geldiğimi falan düşündüm. zaten buralarda iyice kafayı yedim.

sıkıldım yazmaktan, biraz unuttum, biraz da hatırlamak istemiyorum. istersen pm atabilirsin veya buradan devam. yeter ki cevaplayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evine dönersen düzelir bence hocam

• Bitirdigim oyunlari okudugum kitaplari izledigim dizi ve filmleri dusunmek kafami dagitir bi dene bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisyarda oyun oynayın hocam ve kendinizi böyle şeyleri kafaya takmaya gerek yok diye programlayın çok üzerinde durmamaya çalışın
  • Bu yollardan bende geçtim. Merak etme. Bir sonuca varacaksın. Bulduğun sonuç seni tatmin etmese de oyalayacak. Bir süre sonra alışacaksın bununla yaşamaya. Hatta sana bir şey söyleyeyim mi? Bu şey %80 içinde bulunduğun dönemle ilgili.

Anlat bana derdini..

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102196271&p=1#102196271

Bi oku istersen.. Seni niyeyse bir süredir kendime yakın buluyorum. Bir keresinde bana kendini anlatmıştın sanırım ondan.

• hayatımın önemli bir kısmı bunları düşünmekle geçti. kendi kendine bitiyor merak etme. yine benimle aynı süreçleri yaşadığını hissettiğim bir arkadaşa bir nevi rehberlik falan ettim. aklına takılan oldukça bana yazabilirsin ama merak etme cevapları aldıkça kendi kendine zamanla geçiyor. kitap tavsiyesi istersen otostopçunun galaksi rehberi tavsiye ederim.

• ve bu dönemlerde pc oyunlarının büyük yardımı oluyor...
  • Kardesim dusunmemeye calis ve bazi seyleri kabullen. Basit dusun ye, ic ve öl. Inaniyorsan dua et, kafan rahatlayacak emin ol. Ha birde hobi edinmeye bak spor salonuna yazilabilirsin, boylece bitkin duser ve aksam dusunmeye vaktin kalmadan uykuya dalarsin

• Birisiyle muhabbet et.
    O kişiye dertlerini anlat hatta o kişinin dertlerini dinle.
  • Ha birde bulundugun durumun avantajlarini dusun, senin yerinde yurt disinda olmak isteyen ve senin imkanlarini elde etmek isteyen binlerce kisi var.

• Bir enstrümanda ya da bir sanatta kendinizi geliştirmeyi deneyin kısacası vaktinizi boş geçirmeyin.

Ayrıca intihar gibi bir salaklığı düşünmeyin elinize hiçbir şey geçmeyecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayarım oyun kaldırmıyor, o konuyu geçelim. dizi ve film de işe yaramadı, aksine beni düşünmeye sevketti ve şuanki durumumun sebebi bu akşamki film.
  • Dostum kedin ne düşünebilir bilmiyorum ama bence oyun oyna top filan at koştur yorulur uyur sonra da. Biraz kafesine de koyabilirsin. Aklıma bunlar geldi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.