Şimdi Ara

Kendimi düşünmekten alıkoymak için ne yapabilirim ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam dini görüşünüz nedir kafa dağıtmak için assassins creed oynayın bütün oyunları oynanma süresi 1 -2 ay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan74554

hocam dini görüşünüz nedir kafa dağıtmak için assassins creed oynayın bütün oyunları oynanma süresi 1 -2 ay

mesajını gördüm ama yazacak fırsatım olmadı hep bir şeyler girdi araya, kusura bakma.

dini görüşüm yok, yani inanmıyorum.
    tanrı konusunda ise hem agnostik, hem de apateistim.

son 1 yıl içinde düşünürken karar verdim. bu işleri hiç araştırmadan, sadece düşünerek kendi fikirlerimi buldum.
    daha sonra internette bu apateizm agnostizm teizm gibi kavramları araştırıp "aha benimki bu işte" dedim.

buradaki fark, mesela ateizmi okuyup "tabi ya çok mantıklı" demeyip, sadece kendi kafanda ateizme ulaşıp daha sonra sadece ismini koymak.
    *dediğim gibi ateist değilim, farklı örnek olsun dedim.

• bende valla su sıralar sıkıntıdayım napsam neesem bilmiyo.m...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı insanların kafası böyle çalışıyor. Genelde zeki insanlar böyle. İç ses hiç susmaz. Benim de öyle, gün içinde iyi hoş spor falan varken kafam meşgul ama yatağa girince kafa susmuyor. Düşünceler ele geçiriyor kafamı. Yapcak bişe yok. Alışcaksın.
  • Hocam islama yönelmelisin bence ama tabi ki senin kararın hakikat kitabevi nin islamiyetle ilgili çok ucuz kitapları var islamiyet senin için iyi olur diye düşünüyorum tabi kara senin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Depresyona girmişsiniz

• Nefes alıp nefes verdiğini düşün meditasyon tekniğidir. İlk başta sadece nefesini düşünürsün belirli bir zamandan sonra düşünmemeye başlarsın olay otomatikleşir.

Edit Zor gelmezse namaz kıl. Normal insanlar sadece akşam yatarken düşünürler. Psikolojisi bozuklar ise herzaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokbeolumbe -- 30 Haziran 2015; 23:51:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende çok düşünceliyimdir.çok yere düşünmenin yararı yok bence.kafaya takma.kendine bir hobi edin.
    mesala bende kitap okurken yarıda kesiyorum düşünmekten.
  • Genelde meşguliyeti olmayan kişiler depresyona girer. Yeni insanlarla tanışıp bir ortam oluşturmalısın kendine kardeşim. Daha sonra ise bir amaç edinmelisin. Hayatlarımızı amaçlar doğrultusunda yaşar, hayaller kurarız. İnsanın doğasıdır bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Genelde meşguliyeti olmayan kişiler depresyona girer. Yeni insanlarla tanışıp bir ortam oluşturmalısın kendine kardeşim. Daha sonra ise bir amaç edinmelisin. Hayatlarımızı amaçlar doğrultusunda yaşar, hayaller kurarız. İnsanın doğasıdır bu.

bugun dusundugum sey de buydu. "amaç"
    dünyaya gelme amacımız ne ?
    hayattaki amacımız ne ?
    hayattaki amacımız mutluluksa, mutlu olduktan sonra yapacak bir şey kalmıyor, anlamsız bir hayat mı kalıyor ?

daha çok böyle şeyler düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 1 Temmuz 2015; 0:20:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

bu konuyu lütfen trollemeyin. her türlü ciddi soruyu seve seve cevaplarım.

soru açık mı bilmiyorum. son 1 senedir çok boş zamanım oldu. inanılmaz çok düşündüm, gerekli gereksiz her şeyi düşündüm.
    hemen cevap almak istediğim için detaylara çok inemiyorum, lütfen yanlış anlamayın. isteyen olursa pm'den whatsapp'tan vs yazışabiliriz.

fiziksel olarak sıradan bir gün ama akşam eve geldikten sonra çok fazla şey düşündüm ve şuan psikolojim çok kötü. normalde aşırı neşeli biriyim. konuyla hiç alakası olmamakla birlikte, şu anda ailemden uzakta kalıyorum.

film/dizi izledim, müzik dinledim kitap okudum ama etkilemiyorlar. uykum da yok. ses çıkaracak şeyler de yapamam, evdekiler uyuyor. yatakta uzanırken veya çok basit yapılacak veya düşünecek şey öneriniz var mı ? tek istediğim şey dikkatimi dağıtmak (daha doğrusu başka bir yere toplamak)

konuyu lütfen ama lütfen trollemeyin. ciddi olarak her türlü sorunuzu yanıtlayabilirim.

https://m.youtube.com/watch?v=yS0MdWzjKyw

Şu şiiri sözleri anlayarak dinle hocam. Cok uzun değil zaten.

(Siyasi bir amaç içermemektedir.)

• Mutlu olmak sonuçtur. Bazen çile çekmek mutluluğu verir. Çilesiz aşkta, mutlulukta olmaz. Çile ise amaca gittiğin yolda yaşadıklarındır. Amaçda, çilede yaşatır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.