Şimdi Ara

Kendimi boşlukta hissediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nerden geldim nereye gidiyorum hiç biri umurumda değil ölmekten de korkmuyorum amaçsız bir şekilde yaşıyorum, sizce bu normal mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Değil, çık bi yürüyüş yap onbeş dakika yarım saat. Geldiğin gideceğin yeri salla da bi amacın olsun ufak da olsa, kafandakileri yapmak gibi. Korkun da yokmuş rahatlıkla onları yapabilirsin ?
  • öğlen aynı başlıkta konu açıldı ne oluyor la bu millete

    hepiniz asosyalsiniz olum sevgiliniz yok ondan valla bak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mtntk

    Değil, çık bi yürüyüş yap onbeş dakika yarım saat. Geldiğin gideceğin yeri salla da bi amacın olsun ufak da olsa, kafandakileri yapmak gibi. Korkun da yokmuş rahatlıkla onları yapabilirsin ?

    Eve bağlı yaşayan bir insan değilim fakat çevresel olaylara çok duyarlıyim mesela aç dolaşan insanlari görünce içim gidiyor neden yaşıyoruz ki oluyorum bir anda

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

    öğlen aynı başlıkta konu açıldı ne oluyor la bu millete

    hepiniz asosyalsiniz olum sevgiliniz yok ondan valla bak

    Açtığın baslıkları ıfsa ettırme sımdı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevgili falan hikaye bunlar. yaratılma sebebini bi araştır.yaşama amacını bulacaksın zaten.
    sebebsiz yere yaratılmadık kardeşim. bunu farkettiğin zaman hayatının senin için bir anlamı olacak. yaşayıp . zevk alıp , eğlenip , ölen milyonlarca insandan biri mi olmak istersin yoksa yaratılma gayesinin farkında olup insan vasfına layık(Allah'ı bilen) yaşayanlardan mı? hayattan zevk almayı; sevgili yapmak, ortam yapmak olarak görmek çok acınası bir durum
  • Bununla baş edemeyecek kadar güçlü değilsen bir dine bağlanmayı dene, çünkü dinler insanda uyuşturucu etkisi yaratır bu sorunları düşünmeyi bırakır koşulsuz itaat edersin. Hayatın gerçekleri ile yaşamayı onlarla savaşmayı tercih ediyorsan tüm bunlara hazır olmalı ve her an ölebileceğini kabullenmelisin ki zaten ölüm konusunda bir endişen yok anladığım kadarıyla. Paraya yada imana sahip olan insanlar genelde mutludurlar, yapay bir mutluluk. Bazen kendime diyorum neden? Neden bende normal insanlar gibi dinime bağlı, evlenip çocuk yapan sonra emekliliği için para biriktiren biri değilim? Böyle biri olsaydım mutlu olurdum belki, ama bir ömür bir yalan üzerine yaşayamam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabirlisin ama beklemiyorsun, ozgursun ama secmiyorsun, musaitsin ama hicbir sey seni harekete gecirmiyor. Hicbir sey istemiyor, hicbir sey talep etmiyor, hic bir seyi dayatmiyorsun. Hic dinlemeden duyuyor, hic bakmadan goruyorsun: tavanlardaki catlaklari, parkenin dilimlerini, gozlerinin cevresindeki kirisikliklari, agaclari, suyu, taslari, gecen arabalari... Artik tukenmez olanin icinde yasiyorsun. Her bir gun ses ve sessizliklerden, isik ve karanliklardan, yogunluklardan, bekleyislerden, urpermelerden olusuyor. Olan tek sey, her seferinde biraz daha yitip gitmen, sonu olmadan basibos dolasman: vazgecme, bikkinlik, uyusukluk, kendini koyuveris... Artik sen dunyanin adsiz efendisisin, tarihin uzerinde artik etki yapmadigi kisisin, yagmurun yagdigini artik hissetmeyen, gecenin gelisini artik gormeyen kisisin. Ne bir asama sirasi, ne bir tercih. Dingin bir kayitsizlik seninki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman sen de bir karışıksın.Ben öyle diyorum kendim için.Rahatlatan tek şey kulaklığı takıp geceleri yürüyüş yapmak.Sana tavsiyem tevrat incil kuran sıradan bir oku.Benim gibi inancı zayıf biriysen en azından neyi inkar ettiğini bilirsin.İnanların büyük çoğunluğu da neye inandığını bilmeden inanmıyor mu zaten? Mitoloji felsefe gibi konulara eğil.Anca bu şekilde bir nebze iç burhanını bastırabilirsin.Sorarsan yaptın mı diye yapmadım ama öncelikli hedeflerim bunlar dersler el verdiği sürece.Robot gibi monoton yaşayıp,günlük yapmamız gerekenleri yapıp maskelerimizi yakıp, hayata devam edeceğiz bir şekilde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.