Başıkta da anlaşılacağı gibi 318d aracıma stage 1 yaptırdıktan sonra tüm testleri yaptım ve sizlerin huzuruna sundum dostlarım iyi seyirler.
Geleceğin teknolojisi ise böyle birşey niye geliştirildi? altında pil olması büyük sorun teşkil ediyor demek ki,aslında mantık basit durduk yere patlayan telefonlar powerbankler var,bir de kaza anında bu araçlar ne hale geliyor hepimiz görüyoruz işin aslı ne kadar güvenli?
yorumlarda buluşalım
T10F İç Mekan İncelemesi
Selam abiler-kardeşler,bugünde iç mekan incelemesi yayınladım,T10F ile ilgili,fiyatlar belli olmadan çekmiştim,fiyatları üzdü almayı düşünüyordum tesladan sonra ama bu fiyatlara maalesef benim için ulaşılabilirliğini kaybetti
izlemek isteyenler için link-beğenirseniz beğenmeyi bir de rica etsem hypelamayı unutmayın kendinize iyi bakın
T10F Test Sürüşü Türkiye'de
Selam abilerim,kardeşlerim hepinize saygılar sevgiler T10F'i bugün test sürüşü yaptık,aklımızda ki soru işaretlerini herşeyi sorduk,danışmanla birlikte sürüş gerçekleştirdik ve video ya aldık
gerisi sizlerin takdiri,beğenirseniz,beğenip abone olmayı unutmayın iyi seyirler
Karşınızda yeni model 3,inceledik ve juniper ile karşılaştırdık iyi seyirler https://www.youtube.com/watch?v=qOwrS_rciWg
kaç kere şarj ettik,kaç saat sürdü? hepsi videoda iyi seyirler abone olmayı unutma kral
başlıkta belirttiğim gibi sıfır aracıma uçuk fiyatlardan kaçmak ve özensiz ppf yaptırmaktansa kendim parçayı alarak ppf kapladım,inanmak başarmanın yarısı demişler :)
videoların devamı gelecek
Tesla ile viraj testi
Herkese iyi seyirler,hankook lastik ile gelen Teslam gaza oturmayla birlikte dans ediyor :)
selam abiler kardeşler 14 mayıs siparişinden aldığımız teslamız bizlerede nasip oldu kazasız belasız binmek dileği ile aldık isteyen herkese Allah nasip etsin
hem alım günü hemde sonrasında bir tanıtım videosu çektim biliyorsunuz tesla alan youtuber olması gerekiyor bizde kervana katıldık demeyelimde geri geldik diyelim :)
tamamen orjinallik ve samimiyete dayalı bir çekim yapmaya çalıştık.
Arkadaşlar herkese selam yaklaşık 3 senedir madencilik piyasası içindeyim ve yeni başlamak isteyen arkadaşlarıma altın değerinde bilgilierimi verdim
faydalanmanız dileği ile soru ve sorunlarınız olur ise yazabilirsiniz
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 299)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0