Şimdi Ara

Kendi PC'mden CoD-2 ve F.E.A.R Manzaraları (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
3.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ereneren

quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

Orjinalden alıntı: tugay17

quote:

bu görüntülerin kendi pc den olduğuna inanmıyorum malesef

söylermisin neden yalan atma girişiminde bulunayım yarım saattir şu ss leri almak için uğraşıyorum ve gelen cevaba bak

yalan atmayacağımı bilen bilir sen raad ol...

Boşver tugay, arkadaş PC'nin böyle grafiklere sahip olacağına pek inanmıyor sanırım... Pc'leri banlayan, konsolları el üstünde tutan biri...

Tamam böyle olmana kimse birşey demez ama gelip yalancı diyorsan hemen verelim cevabını... İstediğin şekilde SS alalım...

lafı nerenizde anlıyorsunuz diye bir soru sorsam kafalarınızda bir zeka parıltısı belirir mi bilmiyorum ama ben yinede söyliyim

arkadaşım ben pc de bu grafikler olmaz mı dedim saçmalamayın ben senin pc nde alınmadığını zannediyorum bu ss lerin hepsi bu

O zaman bir istekte bulun... Deki "şu silahla, şurada, şu şekilde SS al, şu hareketi yaparken olsun".. Var mı bir istek?

Ama gelip sakın sonradan "o senin bilgisayarın değil, babanın bilgisayarı" falan gibi espri yapma ok?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu görüntülerin kendi pc den olduğuna inanmıyorum malesef

söylermisin neden yalan atma girişiminde bulunayım yarım saattir şu ss leri almak için uğraşıyorum ve gelen cevaba bak

yalan atmayacağımı bilen bilir sen raad ol...

Boşver tugay, arkadaş PC'nin böyle grafiklere sahip olacağına pek inanmıyor sanırım... Pc'leri banlayan, konsolları el üstünde tutan biri...

Tamam böyle olmana kimse birşey demez ama gelip yalancı diyorsan hemen verelim cevabını... İstediğin şekilde SS alalım...

lafı nerenizde anlıyorsunuz diye bir soru sorsam kafalarınızda bir zeka parıltısı belirir mi bilmiyorum ama ben yinede söyliyim

arkadaşım ben pc de bu grafikler olmaz mı dedim saçmalamayın ben senin pc nde alınmadığını zannediyorum bu ss lerin hepsi bu

O zaman bir istekte bulun... Deki "şu silahla, şurada, şu şekilde SS al, şu hareketi yaparken olsun".. Var mı bir istek?

Ama gelip sakın sonradan "o senin bilgisayarın değil, babanın bilgisayarı" falan gibi espri yapma ok?

+9

tabi yalancı demek kolay

• arkadaşlar teşekkürler emeğiniz için hem ekran kartlarınızın neler yapabildiğini hemde oyun hakkında biraz bilgilendik
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

Bunlar da benden F.E.A.R multiplayer demo ss'leri. Musakka Fear'da neredeyse fark yok fakat Cod2'de bizim görüntüler resmen iğrenç kalıyor seninki yanında. Senin şu karta aşık oldum, gerçi bizdeki olay kesin bir sürücü veya oyun hatasından dolayı fakat yine de Ati bir başka kalite yaw. Güle güle kullan kardeşim.

Sizinkisi çok büyük ihtimal sürücülerden... Nedense sadece 6600GT lerde yapıyor... Speed-Step'in 7800GT'si ile aldığı SS'ler de müthiş, hiç bir sorun yok...

İnşallah oyunun Full versiyonu çıkana kadar düzeltirler bunu... Çünkü sizdeki bozukluklar gerçekten mantık dışı...

Sizin kartlar da oldukça iyi... Hakkını yemeyelim...

• ya gerçekten süper bunlar ben şimdi iksininde demosunuı indiriyom hadi hep birlikte fear ı netten multiplayer oynıyalım çok zevkli oluyo
  • Bu resmi, directX 9 'un nimetleri anlaşılsın diye koyuyorum...

Kendi PC'mden CoD-2 ve F.E.A.R Manzaraları
  • abi şu directx olayında bişey belli oldu galiba.

şimdi biz (6600gt vga lılar) dx9 u açtığımızda harita texture kalitesi düşüyor ama karakter detayları sizinkiler (6600gt kullanmayanlar) ile aynı kalitede oluyor.biz dx7 yapıncada sizin dx9 da gördüğünüz harita ve silah detayını biz dx7 de görüyoruz..böylede saçma bir olayla ilk defa karşılaştım

ve ben yatıyorum ii geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 3 Ekim 2005, 0:36:58 >
  • quote:

abi şu directx olayında bişey belli oldu galiba.

şimdi biz (6600gt vga lılar) dx9 u açtığımızda harita texture kalitesi düşüyor ama karakter detayları sizinkiler (6600gt kullanmayanlar) ile aynı kalitede oluyor.biz dx7 yapıncada sizin dx9 da gördüğünüz harita ve silah detayını biz dx7 de görüyoruz..böylede saçma bir olayla ilk defa karşılaştım

ve ben yatıyorum ii geceler

Siz dx7'yi açtığınızda yerler ve duvarlar kötü oluyor ama...

6600Gt neredeyse en çok kullanılan vga zaten.. O yüzden böyle bir sorun var iken çıkarmazlar piyasaya, çıkarsalar bile hemen bir patch ya da sürücü ile düzeltirler...

• süper resimler ,benim fx 5200 le bunları görmenin imkanı yok,paylaştığınız için teşekkürler.
  • 9800 proda nasıl grafikler allah rızası için biride ölyle alsa ss
  • quote:

Bu resmi, directX 9 'un nimetleri anlaşılsın diye koyuyorum...

Kendi PC'mden CoD-2 ve F.E.A.R Manzaraları

dostum bence topic ismin yanlış kendi mahhallemde savaş manzaraları demen lazımdı one grafik

• Alın size baştan sona oyun videosu (boyut azalsın diye kestiğim sahneler oldu atlıyo felan demeyin )

http://rapidshare.de/files/5818971/Speed-Step_COD2_inthegame.rar.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

Alın size baştan sona oyun videosu (boyut azalsın diye kestiğim sahneler oldu atlıyo felan demeyin )

http://rapidshare.de/files/5818971/Speed-Step_COD2_inthegame.rar.html

indirim bakim

fearı sevmedim zaten ben öle oyunları sevmiyom coda dewam saygılar

• özürdilerim belki konuyla pek alakası olmıcak ama sizin oynadığınız bu fear demo mu yoksa full wersiyonmu?...
  • eywallah musakka özellikle cod2 nin resimleri süpermişleglolas full versiyonu daha cıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrayN -- 3 Ekim 2005, 15:54:01 >
  • buda benim monitörümden bir ss ekran kartım sapphıre x800 gt goldan paramı kurtarıp exadan aldım bu gün biraz kanlı idare edin işte
  • resimi eklemeyi unuttun ya pardon birde direk mesajın altına nasıl ekleniyor onu bilmiyorum
  • yükledim cod2 yi oynicam birazdan
  • beyler bu oyuna hangi ekran kartı önerirsiniz yaa yeni bi ekran kartı alıcamda özellikle sana soruyorum musakka
  • içimden yeni bir ekran kartı almak geldi bu ss leri gördükten sonra. para biriktirmeye devam..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.