Şimdi Ara

Kendi PC'mden CoD-2 ve F.E.A.R Manzaraları (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
3.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben fear oynamadım..ama cod2'de inanılmaz bir aksiyon var..çok güzel yapmışlar..sesler patlamalar ölümler falan direk seni atmosfere sokuyor..fear ile tarzı çok farklı..artık doom fear tarzı oyunlar beni sıkmaya başladı..daha çok esrarengizlik falan bilinmezlik ve korku üzerine atmosfer artık sıkıcı olmaya başladı...
    ama cod beni çok etkiledi..fearı değil ama cod u zevkle bekliyorum..birde ps3 de çıkıcak killzone2'yi..oyunlarda gerçek savaş atmosferi var...tabi sizlere killzone demosunu izlerken ve cod2 oynarken çok güzel ses sistemi tavsiye ederim..grafikler ve ses codda çok güzel oturmuş...ben 6800 kullanıyorum..gerçekten harika grafikler olmuş..
  • SS'leri görünce bende gaza geldim idirmeye başladım
    bende 9700pro'mla 1-2 ss koiim
  • bu oyunu bana da yollar mısınız
  • bende gaza geldim cod2 yi indiriom

bu arda bunda kasarmı musAKka:
    amd 3200+
    6600GT
    1Gh ram

ve bişe daha soracam hem aa hem af yi açınca windowed oynayamıyorum
  • çok şükür bende f.e.a.r. ı son grafikte oynayabilmeyi başardım
    beni en çok etkileyen grafiklerden çok oyunun atmosferi oldu.
    zaten oyunu fazla oynayamadım korktum.

birde fizik motoru müthiş
    ortam çle bi dağılyo ki öle böle deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: defacto

çok şükür bende f.e.a.r. ı son grafikte oynayabilmeyi başardım
    beni en çok etkileyen grafiklerden çok oyunun atmosferi oldu.
    zaten oyunu fazla oynayamadım korktum.

birde fizik motoru müthiş
    ortam çle bi dağılyo ki öle böle deil

bende korkmuştum tek başına oynadım gece sonra arkadaş geldi onla bitirdik..hem grafik hem atmosfer müthiş böle oyun hatırlamıyorum ben bu tarz..bi painkiller bi pariah buna yakında ama F.E.A.R müthiş gerçekten..

bu arada soruma cvp arıom hala ????

• quote:

Orjinalden alıntı: ChivaS

bende gaza geldim cod2 yi indiriom

amd 3200+
    6600GT
    1Gh ram

O sistemde rahat oynarsın (AF'yi 4x yapabilirsin ama AA'yı açmamanı tavsiye ederim).. Tabi bir kaç ayarı da kısman gerekebilir (volumetric light ve soft shadows mesela)...

Ayrıca neden "windowed mode" da oynamak istediğini anlamış değilim... Ama AA ver iken "windowed" olmaması bana doğal geldi...

• quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

bende gaza geldim cod2 yi indiriom

amd 3200+
    6600GT
    1Gh ram

O sistemde rahat oynarsın (AF'yi 4x yapabilirsin ama AA'yı açmamanı tavsiye ederim).. Tabi bir kaç ayarı da kısman gerekebilir (volumetric light ve soft shadows mesela)...

Ayrıca neden "windowed mode" da oynamak istediğini anlamış değilim... Ama AA ver iken "windowed" olmaması bana doğal geldi...

windowed önemli bişe öle deme

neyse af yı 8x aaf yi 4x yaptım ayarda kısmadım pek bişe anlayamadım ama

saol ss lerim gelecek nba den de atarım 06 tabi

NOT: aa yı kapadım en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChivaS -- 6 Ekim 2005, 1:07:05 >

• Beyler bu Anti-alising in yaptığı iş tam olarak nedir grafiklerdeki hatları mı keskinleştiriyor? Bende geforce6600 GT 2gb ram ve AMD 3200+ işlemci var CoD2'de 28-30 civarı fps (res. 1024x768) aldım full grafiklerde ancak zaman zaman bir anlık kesintiler oluyo AA yı kapayıp denemedim henüz acaba Geforce6800GT 256mb ye upgrade çok fark yaratırmı (sadece bu oyun için sormuyorum genel anlamda aradaki farka değer mi sizce) ?
  • Süper olcak. Umarım multiplayer kısmını güzel yaparlar oyunun. Bu çok önemli
    Demosunu yeni indiriyorum. sanırım 6600gt ile normal oynatır.

[TurK] [ForcE]
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Beyler bu Anti-alising in yaptığı iş tam olarak nedir grafiklerdeki hatları mı keskinleştiriyor? Bende geforce6600 GT 2gb ram ve AMD 3200+ işlemci var CoD2'de 28-30 civarı fps (res. 1024x768) aldım full grafiklerde ancak zaman zaman bir anlık kesintiler oluyo AA yı kapayıp denemedim henüz acaba Geforce6800GT 256mb ye upgrade çok fark yaratırmı (sadece bu oyun için sormuyorum genel anlamda aradaki farka değer mi sizce) ?

bence hiç bi fark yaratmaz zaten herkes söler gereksizdir 6800

bende 1280*1024 bütün oyunlar full detail af 8x (eşyönsüz süzme) aa kapalı tüm oyunları rahat oynuyorum ..sistemimde yukarda yazıo

• quote:

quote:

Beyler bu Anti-alising in yaptığı iş tam olarak nedir grafiklerdeki hatları mı keskinleştiriyor? Bende geforce6600 GT 2gb ram ve AMD 3200+ işlemci var CoD2'de 28-30 civarı fps (res. 1024x768) aldım full grafiklerde ancak zaman zaman bir anlık kesintiler oluyo AA yı kapayıp denemedim henüz acaba Geforce6800GT 256mb ye upgrade çok fark yaratırmı (sadece bu oyun için sormuyorum genel anlamda aradaki farka değer mi sizce) ?

bende 1280*1024 bütün oyunlar full detail af 8x (eşyönsüz süzme) aa kapalı tüm oyunları rahat oynuyorum ..sistemimde yukarda yazıo

Ama arkadaş 6800GT'den bahsediyor, düz 6800'den değil... İkisinin arasında oldukça fark var zaten...

Ama sana tavsiyem, bir upgrade yapacaksan, yine de 6800GT'den daha iyi bir karta geç (tabi bir yerde çok ucuza bulduysan kaçırma)

Ben x800xt yi öneririm sana... 2. ellerini ucuza bulabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 6 Ekim 2005, 2:00:04 >

• Sabırsızlıkla bekliyorum cod 2 yi

Kendi PC'mden CoD-2 ve F.E.A.R Manzaraları

Kendi PC'mden CoD-2 ve F.E.A.R Manzaraları

• nerden indiriyoruz demosunu pardon eğer daha önceden verilmişse ssleri görünce atladım da birde bi soru daha

3500+
    6600gt
    1gb ram taşır mı bu oyunu?
  • http://dl.techpowerup.com/Games/Demos/cod2demo.exe
    burdan indirebilirsin.
    Sistemin taşır
  • quote:

quote:

quote:

Ama arkadaş 6800GT'den bahsediyor, düz 6800'den değil... İkisinin arasında oldukça fark var zaten...

Ama sana tavsiyem, bir upgrade yapacaksan, yine de 6800GT'den daha iyi bir karta geç (tabi bir yerde çok ucuza bulduysan kaçırma)

hmm tabi doğrudur o zaman..
    ama 6600GT nin kaldıramayacağı oyun çok zor yani..ben olsam geçmem yani..

• şu anda 6600gt yi değiştirmek için pek zamanı değil aslında.6600gt nin full grafik detayında çalıştıramadığı oyun yok.aa af yi ve çözünürlüğü abartmazsan grafikte dağıtırsın 6600gt ile tüm oyunları

bide kullana kullana nvidia kartlarda şu sonuca vardım (ati kartlarla farkını anladım) nvidia kartlar çözünürlük ve aa da dibe vuruyor ama shader,shadow,lights,karakter modellemelerinde sistemi kastırmadan şu an için her oyunu full de süper grafiklerle oynatıyorlar.ama işin içine aa af çözünürlük girince yani çözünürlük şöyle bi 1600 falan olunca atiye oranla çok daha kasılıyor..

tabi bu yorumum 6600gt den itibaren çıkan kartlar.yani 6600gt den düşük kartlar zaten şu anki oyunları full de sistemi kastırmadan zor oynatır heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 6 Ekim 2005, 17:29:51 >

• benimde bu görüntüler ağzımı sulandırdı.
    gerçektengrafikler muhteşem.
  • quote:

quote:

quote:

Musakka Kardeş söylediğin kart çok iyi bir kart biliyorum ancak ben bir Age of empires hastasıyım ve yeni AoE3 de ATI nin desteklemediği Shader Model 3.0 özelliği var ve ATI kartların en iyisinde bile hala Shader Model 2.0 var yani AoE yi shader 3 ile oynatamıyor o özellik kapanıyor bu yüzden seçimimi Nvidia dan yana yaptım. Kart değişme olayına gelince benim kartımı almayı düşünen bir arkadaş var bende hazır alıcı bulmuşken satayım diyorum ve 6800GT düşünüyodum üzerine yaklaşık 150 dolar koymak gerekecek ama değer mi bilemiyorum (Aslında gözüm Geforce7800GTX de ama çok pahalı ). Aoe 3 grafik olarak aşmış bir oyun ve benim 6600GT bile full detayda çok rahat oynatamıyor. Hemen hemen full detayda yaklaşık 20-30 arası değişen bir FPS alıyorum oyunun demosundan ve 6800GT ile bunun 45 civarına çıkacağını umuyorum. Söylediğim kart aynı zamanda 256 mb ve 256 bit olduğu için mantıken ciddi bir fark yaratması gerekir çünkü 6600GT 128 mb ve 128bit. Aranızda 6800GT sahibi olan veya deneyen varsa bilgilendirirse sevinirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Musakka Kardeş söylediğin kart çok iyi bir kart biliyorum ancak ben bir Age of empires hastasıyım ve yeni AoE3 de ATI nin desteklemediği Shader Model 3.0 özelliği var ve ATI kartların en iyisinde bile hala Shader Model 2.0 var yani AoE yi shader 3 ile oynatamıyor o özellik kapanıyor bu yüzden seçimimi Nvidia dan yana yaptım. Kart değişme olayına gelince benim kartımı almayı düşünen bir arkadaş var bende hazır alıcı bulmuşken satayım diyorum ve 6800GT düşünüyodum üzerine yaklaşık 150 dolar koymak gerekecek ama değer mi bilemiyorum (Aslında gözüm Geforce7800GTX de ama çok pahalı ). Aoe 3 grafik olarak aşmış bir oyun ve benim 6600GT bile full detayda çok rahat oynatamıyor. Hemen hemen full detayda yaklaşık 20-30 arası değişen bir FPS alıyorum oyunun demosundan ve 6800GT ile bunun 45 civarına çıkacağını umuyorum. Söylediğim kart aynı zamanda 256 mb ve 256 bit olduğu için mantıken ciddi bir fark yaratması gerekir çünkü 6600GT 128 mb ve 128bit. Aranızda 6800GT sahibi olan veya deneyen varsa bilgilendirirse sevinirim.

Benim eski kartım 6800gt idi... Daha sonra x800xt-pe'ye geçtim ve inanılmaz performans artışı yaşadım...

Sana şunu söyleyeyim, o kart için 150 dolar fark bana nedense fazla geldi... x800xt-pe leri bile 350 dolara satıyorlar (hatta daha ucuza bile satıldı)

Benzer sistemlerde 3dMark03'den 6600gt ile 10.000 civarı puan alırken 6800gt ile 13.000 civarı alınıyor... x800xt-pe 14.000 alıyor... Aralarındaki yüzdelik farkı biraz buradan çıkartabilirsin...

Ama oyunlarda x800xt-pe, 6800GT'yi ezip geçiyor, emin ol..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.