Şimdi Ara

Kendi PC'mden CoD-2 ve F.E.A.R Manzaraları (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
3.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu dışı olcak biraz ama ben prey'in grafiklerinin hayranı oldum!Doom3 G.E. gerçek gücü görünecek orada.

@musakka

soft shadow kapalıymış gibi duruyor kapalımı?
  • çok güzel ss ler yeni kart almak gerek bu oyunlara
  • @musakka

bende 6600 gt var bilgisayarıma güveniyorum sadece ekran kartı olarakta değil yani iyi bi kalitede oynatırmı dersin demosunu nerden bularbilirm bu oyunun denemek için falan
  • bu ne biçim bi topic olmuş boyle yaw.
    sanki forumda degilde oyundaymışım gibi hissettim.
    SS ler guzel

ayrıca sistemleri saglam fakat aa ve af açınca zorlanan arkadaşlara 2gb ram tawsiye ediyorum.
    4x aa 16 af banamısın demiyor hemde full+full de
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH

bu ne biçim bi topic olmuş boyle yaw.
    sanki forumda degilde oyundaymışım gibi hissettim.
    SS ler guzel

ayrıca sistemleri saglam fakat aa ve af açınca zorlanan arkadaşlara 2gb ram tawsiye ediyorum.
    4x aa 16 af banamısın demiyor hemde full+full de

evet aynen katılıyorum yeni nesil oyunlar için 2 gb ram gerekiyor artık..1 gb ram i olup 7800gtx i olan bile herşey full de zorlanıyor ama 2 gb ram 6600gt ile şu an kasacak oyun yok

• quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

beyler bu oyuna hangi ekran kartı önerirsiniz yaa yeni bi ekran kartı alıcamda özellikle sana soruyorum musakka

6600Gt
    x800xl
    x800xt
    7800gtx

Bunlar benim sıralamam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 3 Ekim 2005, 22:05:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemesis returned

konu dışı olcak biraz ama ben prey'in grafiklerinin hayranı oldum!Doom3 G.E. gerçek gücü görünecek orada.

@musakka

soft shadow kapalıymış gibi duruyor kapalımı?

Nedendir bilmiyorum ama soft shadowu açınca biraz uzaktaki nesnelerin gölgelerinin kenar bölümleri çok kötü oldu... Halbuki ben ilk oynadığımda bu ayar açıktı ve gölgeler güzeldi...

Sanırım 16xAf ve 4xAA yüzünden saçmalamış olabilir... Bu sebepten de kapatarak SS aldım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emo045

@musakka

bende 6600 gt var bilgisayarıma güveniyorum sadece ekran kartı olarakta değil yani iyi bi kalitede oynatırmı dersin demosunu nerden bularbilirm bu oyunun denemek için falan

İki oyunun da demosunun download linkleri oyun bölümünde mevcut zaten... Cod2 ve F.E.A.R için açılmış topiclerde var....

6600gt ile oldukça güzel oynarsın 2 oyunu da fakat Cod2 de 6600 GT sahiplerinde ilginç bir sorun oluyor... Bu topicde de yazılı zaten... Umarım bu hata, oyunun full versiyonu çıktığı zaman giderilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

Orjinalden alıntı: emo045

@musakka

İki oyunun da demosunun download linkleri oyun bölümünde mevcut zaten... Cod2 ve F.E.A.R için açılmış topiclerde var....

6600gt ile oldukça güzel oynarsın 2 oyunu da fakat Cod2 de 6600 GT sahiplerinde ilginç bir sorun oluyor... Bu topicde de yazılı zaten... Umarım bu hata, oyunun full versiyonu çıktığı zaman giderilir...

Ya demoya bi patch çıkamaz mı bu sorunu düzelten canım çok fazla oynamak istiyo ama güzel grafiklerle

• tabiiki düzelir o hata canım bırakmazlar onu öyle isyan çıkar valla
  • resimler esastan da güzelmis
  • hdr olayı bizi cok kasacak
  • şu FRAPS programı ne işe yarar? anlamdıım ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: byloner

şu FRAPS programı ne işe yarar? anlamdıım ya

o program oynadığın oyunun fps sini ekranda gösterir yani saniyedeki frame sayısını. ayrıca oyunlardan screenshot almaya ve hatta kısa videolar almayada yarar
  • Oyunu oynadım güzel yapmışlar gerçekten

amd 3000+
    512 ram
    nvidia geforce Fx 5600xt

bu sistemde herşey en üst düzeyde ama 800 e 600 olarak kasmadı 1024 e 780 yapınca biraz kastı.
  • 1024mb ram ve fx5200'le kötü de olsa bu oyunları oynayabilme ihtimalim var mıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopetoseeyou -- 4 Ekim 2005, 19:45:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hopetoseeyou

1024mb ram ve fx5200'le kötü de olsa bu oyunları oynayabilme ihtimalim var mıdır.

belki mediumda bile oynayabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay17

quote:

Orjinalden alıntı: hopetoseeyou

1024mb ram ve fx5200'le kötü de olsa bu oyunları oynayabilme ihtimalim var mıdır.

belki mediumda bile oynayabilirsin

kesin oynar abi ramdan kurtarır
  • yaw bendede fx5200 var ama ram 512, ekran kartını değiştirecektim 512de ram alacaktım bu oyunları oynamaz diye, mediumda oynaması yeterli benim için şu an ram alsam 5-6 ay sonra ekran kartını değiştirsem dahamı mantıklı olur sizce. malum bu kartların fiyatı her gün düşüyo, benim kart için ayırdığım para 200$ maximum 250$ ne dersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: WPL

yaw bendede fx5200 var ama ram 512, ekran kartını değiştirecektim 512de ram alacaktım bu oyunları oynamaz diye, mediumda oynaması yeterli benim için şu an ram alsam 5-6 ay sonra ekran kartını değiştirsem dahamı mantıklı olur sizce. malum bu kartların fiyatı her gün düşüyo, benim kart için ayırdığım para 200$ maximum 250$ ne dersiniz

fiyatları düşüyo ama her ay dahada yenisi çıkıyo ve her yeni oyun dahada iyi grafik kalitesine sahip oluyo sen oyun delisiysen paranda varsa bence en yükseğini yap bi süre idare etsin seni BU ARADA BENİM DİĞER BİLGİSAYARIMDA YANİ İŞ YERİMDEKİ 512MN RAM ÜSTÜNE 256RAM ÇAKTIM FX5200 ONUN EKRAN KARTI BEYLER ZORLUYO KASMA OLUYO BENCE ONA GÖRE DENEYİN OYNU YARI YOLDA KALMAYIN

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.