İlk resim bana saçma geldi. Yerde yatan cesedin üstüne top dikmiş bu gavurlar. Vicdansızlar!!!
ilgili durum için bkz: dibi düşmek
veya
mx440 ımın selamı var
F.E.A.R'ın ekran görüntülerini bekliyoruz benim 9800pro ile karşılaştırırız nasıl olcak bakalım
musakka dediğini yaptım sonuç fıssss
neyse ben normal ayarlarla oyaiyaım şu oyunu
Bendeki ATI Radeon 9600 Anti Aliasing konusunda beni her zaman rezil duruma düşürmüştür.MP-40 marka silahı bu kadar ayrıntılı görebileceksek ben yeni ekran kartı arayışlarına başlayayım.Screenshotlar için teşekkürler.
güzell
quote:
Orjinalden alıntı: fatalflex
musakka dediğini yaptım sonuç fıssss
neyse ben normal ayarlarla oyaiyaım şu oyunu
Doğaldır
quote:
Orjinalden alıntı: jakoben Bendeki ATI Radeon 9600 Anti Aliasing konusunda beni her zaman rezil duruma düşürmüştür.MP-40 marka silahı bu kadar ayrıntılı görebileceksek ben yeni ekran kartı arayışlarına başlayayım.Screenshotlar için teşekkürler.
9600 serileri pek AA ya müsait değiller zaten.. Çözünürlüğü arttırdığında daha iyi performans alman olasıdır... SS'ler için ise : Rica ederim... Gerisi gelecek inşallah...
hocam neredeyse her karede saat görünmüş.Bir işe yarıyor mu?Yani saatin kullanıldığı bir yer var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: derkin
hocam neredeyse her karede saat görünmüş.Bir işe yarıyor mu?Yani saatin kullanıldığı bir yer var mı?
Sadece şekil...
musakka abi bi kaç tane f.e.a.r. koysakmı
quote:
Orjinalden alıntı: tugay17
En erken gece olabilir... İşlerim var da...
quote:
Orjinalden alıntı: musAKka
quote:
Orjinalden alıntı: tugay17
En erken gece olabilir... İşlerim var da...
ben koyabiliymiyim
ya göstermeyin şu resimleri.Ağlamak istiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: KoMiKaZe
ya göstermeyin şu resimleri.Ağlamak istiyorum
yarın 6600gt alcam işallah bende oyun oynamak istiyorum artık böle muhteşem grafiklerle
nahanda F.E.A.R.
şu 15 gün çabuk geçsin ya
resimler fazla kaçtı galiba
ya cod un demosunu veren bir dergi vs varmı ? 600 mb inmekle bitmez resimleri görünce cod um geldi valla
İlk resime bittim yaa
@tugay17, bunu sen istedin...
Sizin için demoyu baştan sona tekrar bitirdim ve çektiğim 270 adet SS 'den en güzellerini şimdi yayınlıyorum... Sıkı durun...
quote:
Orjinalden alıntı: musAKka
@tugay17, bunu sen istedin...
Sizin için demoyu baştan sona tekrar bitirdim ve çektiğim 270 adet SS 'den en güzellerini şimdi yayınlıyorum... Sıkı durun...