Şimdi Ara

kendi kamyonetimle iş yapabilirmiyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
19.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, ben kendi işini yapmak için can atan birisiyim. bunun başlangıcında kendime kamyonet edinip bir takım şirketlerle anlaşarak yapabilir miyim? ve bu işin rajonu prosüdürü ne olur yardım..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kendi Kamyonetinle İş Yapmak: Kazançlı Fırsatlar

Kendi kamyonetin varsa, onu bir iş aracı olarak kullanarak ek gelir elde etme veya kendi işini kurma fırsatına sahipsin. İşte kamyonetinle yapabileceğin bazı kazançlı işler:

Mal Taşımacılığı:

• Küçük kamyonetle yükleri bir yerden başka bir yere taşıyarak nakliye hizmeti sunabilirsin.
    • Evden eve nakliye, ofis taşımacılığı veya e-ticaret teslimatları gibi farklı alanlarda uzmanlaşabilirsin.

Teslimat Hizmetleri:

• Restoranlar, marketler veya çevrimiçi mağazalarla ortaklık yaparak teslimat hizmetleri sunabilirsin.
    • Soğutmalı bir kamyonetin varsa, yiyecek ve içecek teslimatlarında bulunabilirsin.

Taşınma Hizmetleri:

• İnsanlara taşınma sürecinde yardımcı olmak için kamyonetini kullanabilirsin.
    • Ağır eşyaların taşınması, mobilya montajı ve temizlik gibi hizmetler sunabilirsin.

Nakliyat Hizmetleri:

• Kamyonetinle bitkiler, hayvanlar veya diğer özel yükleri taşıyarak nakliyat hizmeti sağlayabilirsin.
    • Özel izinler gerektiren tehlikeli maddelerin taşınması gibi alanlarda uzmanlaşabilirsin.

Çöp Toplama Hizmetleri:

• İşletmelere veya konutlara çöp toplama hizmetleri sunabilirsin.
    • Geri dönüşüm programlarıyla ortaklık yaparak çevre dostu bir iş kurabilirsin.

Çeşitli Hizmetler:

• Kamyonetinle çeşitli diğer hizmetler de sunabilirsin:
      • Mobil oto yıkama
      • Mobil tamir servisi
      • Etkinlik planlaması
      • Çöp konteynerı kiralama

Kendi kamyonetinle iş yapmadan önce, gerekli lisansları ve izinleri aldığından ve aracının bakımını düzenli olarak yaptığından emin olmalısın. Ayrıca, müşterilerle güçlü ilişkiler kurmaya ve olumlu yorumlar toplamaya odaklanmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba ;

Hangi sektöre girecekken ne işi yapacaksanız ince bu işin içinde olanla otur konuş kafandakileri sor artışını sorarken eksileri unutma eksileri de sor. Kafandakileri hepsini birlestir ve karar aşamasına geç. Kimsenin fikri ile harekete geçme is yapma.

Isuzu canter yada Mercedes benz atego tarzı bir şey almak istiyorsan bu işi yapan bir arkadaşım var çağrı marketlerin deposundan aracını yükler şubelere dağıtırdı.

Çevre edindi ordan çıktı çıkmak istediğinde seferlerine zam yapalım çalışma saatlerini esnetelim sözleşmeyi esnetelim dediler kaybetmek istemediler ama o cikti. Şimdi migros da aynı işi yapıyor halinden memnun kazancından memnun sözleşmesi var. Aldığı belli gideri belli parası gününde bankaya yatıyor.

Kısaca ne olduğu belli olmayan bir firmaya arabanın koymaktansa büyük oyna para ticaretle cesaretten bol şanslar.

Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam yapmak istediğin şeyi biraz daha açar mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Automotiv

Merhaba ;

Hangi sektöre girecekken ne işi yapacaksanız ince bu işin içinde olanla otur konuş kafandakileri sor artışını sorarken eksileri unutma eksileri de sor. Kafandakileri hepsini birlestir ve karar aşamasına geç. Kimsenin fikri ile harekete geçme is yapma.

Isuzu canter yada Mercedes benz atego tarzı bir şey almak istiyorsan bu işi yapan bir arkadaşım var çağrı marketlerin deposundan aracını yükler şubelere dağıtırdı.

Çevre edindi ordan çıktı çıkmak istediğinde seferlerine zam yapalım çalışma saatlerini esnetelim sözleşmeyi esnetelim dediler kaybetmek istemediler ama o cikti. Şimdi migros da aynı işi yapıyor halinden memnun kazancından memnun sözleşmesi var. Aldığı belli gideri belli parası gününde bankaya yatıyor.

Kısaca ne olduğu belli olmayan bir firmaya arabanın koymaktansa büyük oyna para ticaretle cesaretten bol şanslar.

Saygılar...
    doğru söylüyosun ama elimde bir sermaye yok kredi de çekmek istemiyorum sadece 3 yıldır iş fikri fırtınası var kafamda ama nerden başlasam sermayeyi nasıl yapsam bilemedim şuanda sadece düğün borçlarımı ödüyorum. ama dediğin gibi araştırmaya devam etmeli sağol çok yararın oldu. ağzına sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobiluzmanı

Hocam yapmak istediğin şeyi biraz daha açar mısın
    şöyle anlatayım
    ben lojistik depolarda çalıstım ve çalışmaya devam ediyorum. ama kendi işimi kurmak kendi yağımda kavrulmak içinde can atıyorum. bir renault master yada iveco tarzı aracımla bir şirketin işini yapıp paramı kazanmak istiyorum ama daha bu işleri nasıl oluır yapılır bilemiyorum. param olmadan şu soruyu sormak istemedim ama ufaktan bilgi edinmek istedim şimdiden hedefleri yerine oturtup. yere sağlam basmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ashent

doğru söylüyosun ama elimde bir sermaye yok kredi de çekmek istemiyorum sadece 3 yıldır iş fikri fırtınası var kafamda ama nerden başlasam sermayeyi nasıl yapsam bilemedim şuanda sadece düğün borçlarımı ödüyorum. ama dediğin gibi araştırmaya devam etmeli sağol çok yararın oldu. ağzına sağlık.

Alıntıları Göster
    Bir yaratım olursa ne mutlu bana.

Rica ederim.

Şunu da unutma borçlanmada ülkemiz de bir şeyler yapmak neredeyse imkansiz.

Ekonomimiz de ortada dolar hop oturuyor hop kalkıyor.

Bin dusunup bir hareket etmeliyiz.

Allah yardımcın olsun.

• iş bulursan yaparsın ama zor yanı tekel var memlekette o nedenle kucuk esnafı herkes ezıyor.. ayrıca tasıma belgelerı fln var tasıyacagın seye gore alman gerekecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Automotiv

Bir yaratım olursa ne mutlu bana.

Rica ederim.

Şunu da unutma borçlanmada ülkemiz de bir şeyler yapmak neredeyse imkansiz.

Ekonomimiz de ortada dolar hop oturuyor hop kalkıyor.

Bin dusunup bir hareket etmeliyiz.

Allah yardımcın olsun.

Alıntıları Göster
    Eyvallah sağolasın bakalım çok hedef koydum önüme ama bakalım Allah yardımcımız olsun.

• shifisitert S kullanıcısına yanıt
    Şöyle söyliyim ben bunun için çok araştırma yaptım ama bu işin tam bir adı olmadığı için evrak işlerini araştıramıyorum. Ama bizim depoya gelen bireysel nakliyecilere sorarak öğrenmeye calısıcam. Ama dediğim gibi ilk adım sermaye bulmak ve sonrasında aracımı temin etmek. Çok teşekkür ederim. Ağzınıza sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: ashent

Şöyle söyliyim ben bunun için çok araştırma yaptım ama bu işin tam bir adı olmadığı için evrak işlerini araştıramıyorum. Ama bizim depoya gelen bireysel nakliyecilere sorarak öğrenmeye calısıcam. Ama dediğim gibi ilk adım sermaye bulmak ve sonrasında aracımı temin etmek. Çok teşekkür ederim. Ağzınıza sağlık
    Bu devırde kamyoneti olan copten teneke plastık fln topluyor onun yerıne buyuk bır kamyon alabılırsenız patlaycı madde vs tasıma ruhsatı alırsanız para getıren o tarz tehlıkelı madde tasıma ıslerı

• İllaki o evreye gelirim zamanla ama bence küçükten başlamak daha mantıklı yani şuanda işin rajonunu bilmediğimiz için daha büyük bir işe atılmamız riskli olur

• K belgesi ya da bir kooperatifte üye olup oradan L belgesi almalısınız. Ticari yük taşımak için bunlar gerekli öncelikle. Taşıyacağınız mallara uygun src belgesi lazım. Ayrıca malını taşıyacak olduğunuz firma sizden fatura isterse, adınıza taşıma irsaliyesi+ fatura bastırmalısınız. Fatura kestiğiniz için vergiye tabi tutulacaksınız. Gelirinize göre her 6-3 ay yada ayda bir olarak anlaştığınız muhasebecinize gidip giderlerinizi(yakıt fişi-yedek parça- servis faturası vs vs) ve gelirlerinizi(sizin kesmiş olduğunuz faturalar) teslim edeceksiniz muhasebeciniz bunları düzenleyip bağlı bulunduğunuz vergi dairesine bildirerek vergi borcunuz oluşacak ve sizde her ay düzenli olarak ödeyeceksiniz. Vergi borcunuzda (gelirler - giderler) x %18 dir. Yasal olarak prosedür bu hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sahibindene bak, işiyle beraber satılık diye bir sürü ilan var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Eyvallah reis emeğine sağlık

• Hocam öyle istediğin gibi olmuyor herşey boşuna sermaye yaparsın aldığın paraya değmez arabanın masrafına yetmez illa kendi arabanla iş yapmak istiyorsan sana tavsiyem eski panelvan doblo olur hyundai H 100 olur o tarz eski araçlarla halı dağıtırsın su dağıtırsın vs vs 5 - 6 bin falan alırsın benzini onlar verir zaten genelde anlaşırsınız Yada şunun gibi bir şeyde olabilir

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-fiat-isi-ile-birlikte-kaporasi-alinmistir-hayirli-olsun-718704855/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haksızlığa gelemeyen adam -- 13 Ekim 2019; 18:45:48 >

• Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Bu işi yapanların tahmini kazancı ne oluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu işi yapmadigim halde her yola gittigimde 2 ile 6 bin arasi kazanc sagliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.