Şimdi Ara

Kendi formumu mu yazsam ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hazir yazilimciyim, ustesinden gelecegimden eminim. Can sikintisina kendi formumu mu yazsam? Veya sizin oneriniz var mi tutabilecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Insanlarda girip cikiyo sadece

• forum değil de oyun yazabiliyor musunuz hocam

• Yazılımda para var mı hocam

• Uzayincani kullanıcısına yanıt

universite 1deyken yazmistim, bir tane yaris oyunum vardi 3d. Daha sonra komple kactim cunku cok emek isteyen bir surec. Cizim, senaryo, kodlama. Oyun sektorune yonelip birakan arkadasim cok. Biraz ekip isi.

Senin kafanda bir oyun mu var?

• Kabus00 kullanıcısına yanıt

yeni mezun 30 35k aliyor hocam. 5 10 yil deneyimliysen kazanirsin. Ya da saglam bir sirkette saglam referansin varsa guzel alirsin. Birde o kadar insan var ki sektorde, fark yaratman lazim

• Dr. Alfred Blalock kullanıcısına yanıt
    Şimdi yapay zekayla emek epey azalıyordur sanki.

Benim kafamda oyun yok spesifik olarak ama oyun sektöründe çok para var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl giremem ya
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yazma ya burda takıl işte 

• Dr. Alfred Blalock kullanıcısına yanıt

AAA Doğum Gününüz Kutlu Olsun Dr.   

• Forum mu kaldı bu devirde. Reddit bile ittire ittire anca son dönemde o da ai sayesinde para kazanabildi. Ben şu DH'ye çok eskiden kayıt olmamış olsam şuan hayatta bakmazdım. Bu insanlar tamamen alışkanlıktan ötürü hala buralarda. Forum kültürünün yeni devirde bir karşılığı yok, buna talep yok. Yani demem o ki yazmaya yazarsın da kimse o foruma girip vakit geçirir mi hiç sanmam.

• Donald Trump kullanıcısına yanıt
    öyle evet. ama DH bir forum olarak iyi bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam seni eski kullanıcı adınla hatırlıyorum biliyor musun

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Yok yere gaza geldim, fazla emin konuştum. Trump'ın ilk seçildiği zamandı, 'seçimi kazanamaz, kazanırsa adımı Trump yaparım' diye atladım ortaya sonuç bu  

Hayırlısı olsun  

• Bu forumu büyük ihtimal java ile yazmışlardır 2000 lerde tasarlanan bir yer bura

Bendede java bilgisi var spring bootta spring security ve unit test dışı her şeyi biliyorum postgresql kullanmayı ve projeyi oraya bağlamayıda biliyorum

Gel girelim senle bu işe ama çok fazla ilişki var yav yorum like konu konu sahibine belirli yetkiler vereceksin olsun halledilir

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    15 yıl önce herkes forumda yazılımsal açık buluyodu. ben de kullanıcı adı olmadan kullanıcı açma açığını keşfetmiştim ve kullanıcı adı olmayan hesap açıp mesajlar yazmaya başlamıştım konu dışında gündem olunca hemen pasife çekmişlerdi kullanıcıyı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    O aslında kolay bunlar kullanıcı oluşturduktan sonra ilişkilerini oluşturduktan sonra DTO oluşturuyor senden belirli bilgileri almak için orada senin ad kısmının üzerine @NotBlank koysalar tamamdı iş

• Adı Fatih olan not defterim olsun istiyorum yapmamız kaç ay sürer? Bomboş beyaz bi sayfa çıksın yeter. Word gibi ama küçük olan. :))

• bu forumlar sözlükleri köy bakkallarına benzetiyorum. zamanında çok ekmeğini yedi herkes şimdi sadece büyükler ayakta kalabildi onlarda günden güne eriyor gibi.

• kargalumba kullanıcısına yanıt

1 gunde cikartirim, canliya da almayi dusunuyor musunuz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.