Şimdi Ara

Kenan İmirzalıoğlu Kurtlar Vadisi Pusu'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
18.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kenan imirzalioğlu ihtiyarların polatın yerine getireceği kişi olarak diziye giricek.
    Kaynak dizi setinden birisi

• Polat öldü mü?Yada ölücek mi?
  • diziyi sevenler ikiye bölünür hatta kenan imirzalıoğlunu seven daha fazla sanmıyorum böyle bir hata yapmazlar
  • nolamazzzzzz

• Eskiden Çakır Polat ikilisi vardı inşallah yine buna benzer bişey olur
  • Polatla ikili olurlarsa iyi olur.
  • Pederle izlerken filmi tam bu kim olacak filan derken bana " ulan imirzalioğlu olmuyormu şimdi " dediğinde bende bi acaba dedim ne süper olur valla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KURTLAR VADİSİ HALO DAYI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • senaryo polat üzerine kurulu o nasıl olacak ki ?
  • palavra.bir sonraki bölümde ne olacağını yapımcı,yönetmen dışında hiç kimse bilmiyor,kuralları böyle.
  • Feyk
  • polatın yerine gelmis gib, olur sanki bence oyle bir sey yapmazlar
  • Olursa asıl kurtlar vadısı o zaman ızlenır
  • bunu bende duydum cidden ama inanmamıştım. kurtlar vadisinin resmi forumundada yazıyormuş. önümüzdeki bölüm girecekmiş.
  • Son 2 bölümde kaç tane adam öldürdüler; (Gamze,Fuat,Cavit,Zeki,Yıldırım,Halo...) yeni birileri gelmesi gerek de haber ne kadar doğru bilinmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsTz -- 15 Mayıs 2009; 17:46:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIMERIDER

palavra.bir sonraki bölümde ne olacağını yapımcı,yönetmen dışında hiç kimse bilmiyor,kuralları böyle.

anlatıyımda kapak olsun o zaman(:
    polat yine ulkeyi kurtaracak düşmanları kovacak bu ugurda vuracak vurulacak Oo ebleh bakışlarıyla cihana korku salacak..
  • izlemiyorum diziyi ama kenan için için izlerim müthiş adam
  • iyi geyik olur bu konuda kaldırmaasalar bari

kenan kim ulen polat varken

• quote:

Orjinalden alıntı: ten_don

quote:

Orjinalden alıntı: TIMERIDER

palavra.bir sonraki bölümde ne olacağını yapımcı,yönetmen dışında hiç kimse bilmiyor,kuralları böyle.

anlatıyımda kapak olsun o zaman(:
    polat yine ulkeyi kurtaracak düşmanları kovacak bu ugurda vuracak vurulacak Oo ebleh bakışlarıyla cihana korku salacak..

hayda rinnaaa rinnaa rinnaa rinanaaaaaaaayyyy deli kürek polat yerimdara karşı zuhahaha
    alien vs predator hesaabı.

• Dünkü bölüm harikaydı bence, ilk kez bir Kv bölümünde duygulanıyorum...
  • halo imanlı gitti ona sevindim son nefeste kelime-i şehadet herkese nasip olmaz (senaryo icabı olsada )

ah ulen ah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 15 Mayıs 2009; 18:00:36 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.