Şimdi Ara

KURTLAR VADİSİ HAKKINDA::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarım bana kurtlar vadisinin tüm geçmiş bölümlerini temiz kayıt olarak yükleyebileceğim link yada linkler verebilir misiniz ?
    Şimdiden Teşekkürler::::

Orjinalden alıntı: rebel_youth

kurtlar wadisini hiç izlemedim ama bu kadar seweni olduna göre bi baksam i olcak biri yazsında bnde bakayım

Arkadaşım çooook şey kaçırmışsın,daha fazla vakit kaybetme.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • Bir arkadaşımın elinde tüm eski bölümler var hemde show tv nin sitesindekilerden değil, vcd kalitesinde süper kayıtlar. Ben satın aldım vcd ler halinde seyrediyom. İsteyen varsa mail adresini verebilirim.

veeeeeee Bölümler.. Hemde DİVX kalitesinde... Sadece ücretsiz üye olman lazım..

Söyliyim yani netteki en iyi KV sitesidir.. Yalnız şu sıralar bakımda..

www.kurtlarvadisi-fr.com
  • Bu diziyle okadar bütünleştikki ben artık izlemiyorum.İte kopuğa örnek olmaktan başka birşey yapmıyor.Millet serseriliğe özeniyor.Hırsıza,katile,soyguncuya yeni yöntemler öğretiyor.Dizi belki güzel ama altında bu gerçekler yatıyor.Bir faydası yok bunun yanında kişiliği oturmamış insanlara zararı var.Rezalet
    Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA Kurtlar Vadisi Görev
    16 yıl önce açıldı
    Kurtlar Vadisi mi, Ezel mi?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: eren kurt

Bu diziyle okadar bütünleştikki ben artık izlemiyorum.İte kopuğa örnek olmaktan başka birşey yapmıyor.Millet serseriliğe özeniyor.Hırsıza,katile,soyguncuya yeni yöntemler öğretiyor.Dizi belki güzel ama altında bu gerçekler yatıyor.Bir faydası yok bunun yanında kişiliği oturmamış insanlara zararı var.Rezalet

arkadaşım ben sanin gibi düşünmüyorum insan hiç bir şey olmuyorsa bari milliyetçi olsun derim ben ve bu dizide millete onu aşılatıyor.

Orjinalden alıntı: desert01

quote:

Orjinalden alıntı: eren kurt

Bu diziyle okadar bütünleştikki ben artık izlemiyorum.İte kopuğa örnek olmaktan başka birşey yapmıyor.Millet serseriliğe özeniyor.Hırsıza,katile,soyguncuya yeni yöntemler öğretiyor.Dizi belki güzel ama altında bu gerçekler yatıyor.Bir faydası yok bunun yanında kişiliği oturmamış insanlara zararı var.Rezalet

arkadaşım ben sanin gibi düşünmüyorum insan hiç bir şey olmuyorsa bari milliyetçi olsun derim ben ve bu dizide millete onu aşılatıyor.

milliyetcilik aşılatma adı altında gençlerin serseri olmasını aşılatıyor bu dizi.
    Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel...

• selanik türküsü sarkısını indirebileceğim bir link varmı arkadaşlar acil lazım pls

PSN: lLeGenDl34
  • Kurtlar Vadisi izlenmezmi yaa
    Her Rüzgar Savuracak Bir Toz bulur,
    * Her Hayat Yaşanacak Bir Can Bulur,
    * Her Umut Gerçekleşecek Bir Düş Bulur
    * Bulunmayacak Tek Şey Senin Benzerin Olur
  • izlemeyene birşey demem. ama bu hakaret edenlere ne oluyor onu anlamıyorum.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.