Şimdi Ara

Kenan İmirzalıoğlu Kurtlar Vadisi Pusu'da (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
0
Favori
18.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Kud

lee van cleff ve chuck norris te dizide yerini alcak.

kaynak : 1. ağızlar

Yedekte de Jack Bauer bekletiliyormuş.
  • Geçen; ciğercinin önünde arkadaşlarla takılıyoruz......
  • Bende diyodum bu aralar niye bu kadar adam ölüyor.Meğerse imirzalıoğluna bütçe açmak içinmiş
  • 3 hafta sonra dizi tamamen bitecek diyenler neye güvenerek diyorlar.Altın yumurtlayan tavuğu kesmezler bence.

HALO nun ayrılışı baya hüzünkü oldu be
  • Sene 1876 O zamanlar Elektrik Yok. Plazma'da Arkadaşlarla Maç İzlerken Birden Kapı Çaldı. Kapıyı Açtık Bi Baktık Aman Tanrım Gelen Kim Olsa Beğenirsiniz ?
  • evet arkadaşlar gerçekten doğru bi haber bana gelen son bilgilerde bu yönde...cevatın yaktığı adamlrdan birisi benim arkadaşımın amcası oluyo...dizi setinde boyle bi dedikodu varmış zaten son bolumde fuat gamze yıldırım halo cavit zeki bi ihtimal mematide ölebilir kenan imirzalıoğlu ve polat devlet adına büyük işler yapacak kv pusuda inş memati ölmez ama...bu devletin bu kadar düşmanı varken bi memati bi polat az gelir bu ülkeye
  • İsmail YK oynasın.
  • Mematinin babası neydi ismi unuttum şimdi. Onun yıllar önce bir rus kadından peydahladığı bir çocuk yani polatın kardeşi olarak diziye girecek bence.
  • ben hiç izlemedim artık izlerim.
  • Bruce Lee'yi de isteriz o zaman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scorpion_tr

quote:

Orjinalden alıntı: LsR

Senaryo POLAT'ın üstüne kurulu böyle bişey olmasına %1 ihtimal bile vermiyorum..

AYRICA ; 3 Hafta sonra Dizi bitecek ( SEZON FİNALİ DEĞİL --- KOMPLE FİNAL )

Allaha Şükür Bitiyo. Kendini Polat Sanan Özenti Gençlikte Belki Eski Haline Döner

onları gecelim de bu emo gochic punk .. vb ne olacak .. ?? dizide yok ki özendikleri , kaldırsınlar.. özenti gelip özenti gidecekler.

• Polatın yerine beyblade sabri geliyormuş son dakika haberi.
    Dayının yerinede hayri hiçler
    Aynalı tahir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otorite! -- 15 Mayıs 2009; 23:38:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIMERIDER

palavra.bir sonraki bölümde ne olacağını yapımcı,yönetmen dışında hiç kimse bilmiyor,kuralları böyle.

Hayır bilirler..Bi akraban ya da sen dizi setinde çalışsan anlardın demek istediğimi..
  • Şu b.ktan dizi bitsede,milletin beyni yıkanmaktan kurtulsa.
  • o 3 bölüm sonra dizinin biteceğini iddia edenler acaba hangi kaynaktan almışlar bu bilgiyi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bugraloji

süper olur..zaten sümüklü polatın yerine böyle bir adam geçse kv yi dünya izlerdi

Evet Hımbıl polat oyunculuğu bu dizide öğrendi bana göre hala amatörleri çağrıştıran bi havsı var...

Kenan öyle mi yaaa.!yağız bir anadolu delikanlısı ,yiğit bir efe ,o bir deli yürek...yüz mimik her şey yerli yerinde .ama ben de böyle bir dizide oynayacağını sanmıyorum
  • polatın yanına yardımcı mafya olarak kenan imirzalıoğlu verilirse dehşet olur... ikisi beraber iskenderi yakarlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Dayının yerinede;

Kenan İmirzalıoğlu Kurtlar Vadisi Pusu'da

Cüneyt abimden başkası yalan...

• Bana göre KV - Pusu artık bitti. seneye farklı bi kadro ve senaryoyla çıkacaklar. Ayrıca Polat giderse dizi daha izlenmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tenekekutu

3 hafta sonra dizi tamamen bitecek diyenler neye güvenerek diyorlar.Altın yumurtlayan tavuğu kesmezler bence.

HALO nun ayrılışı baya hüzünkü oldu be

ben de sanmam hemen bitirileceğini sonucunda Türkiyenin gerçeklerini anlatıyor.
    Halonun bi de Yıldırımın ölümü bana çok dokandı . diğer diziler gibi olmadığını gösterdi kalite açısından en son bölümüyle
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.