Şimdi Ara

Kenan İmirzalıoğlu Kurtlar Vadisi Pusu'da (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
18.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • süper olur..zaten sümüklü polatın yerine böyle bir adam geçse kv yi dünya izlerdi
  • Kv Gibi B.ktan Bi Dizide Kenan İmirzalıoğlu Oynamaz
  • Osman sınavın kavgalı olarak ayrıldığı bir dizide kenan imirzalıoğlu hayatta oynamaz..Yalan haber..Ona bakılırsa kv de önceki senede müslüm gürses oynayacak deniyordu..
  • Ya şu Kenan'a hastayım çok karizma adam.Bence diziye getirmezler Kenan'ı çünkü Necati Şaşmaz çok kasıntı bir adam,aralarında 20cm fark var komplekse girer Polat,Kenan ezer karizması ile Polatı ve oyunculuğu ilede
  • şu 3lüyle dizi çekiceksin abicim yada film ;

Kenan imirzalioglu,nejat işler,memativeryansın 27
  • quote:

Orjinalden alıntı: ρѕусhо

Ya şu Kenan'a hastayım çok karizma adam.Bence diziye getirmezler Kenan'ı çünkü Necati Şaşmaz çok kasıntı bir adam,aralarında 20cm fark var komplekse girer Polat,Kenan ezer karizması ile Polatı ve oyunculuğu ilede

Nokta konuldu..Çok doğru.
  •  Kenan İmirzalıoğlu Kurtlar Vadisi Pusu'da

şevket çoruhda gelsin o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaW331 -- 15 Mayıs 2009; 20:01:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zerzavatçı

quote:

Orjinalden alıntı: ρѕусhо

Ya şu Kenan'a hastayım çok karizma adam.Bence diziye getirmezler Kenan'ı çünkü Necati Şaşmaz çok kasıntı bir adam,aralarında 20cm fark var komplekse girer Polat,Kenan ezer karizması ile Polatı ve oyunculuğu ilede

Nokta konuldu..Çok doğru.

yok hocam simdi koyuyorum noktayı .

• kolpa haber

artı gerçek olsa ki ihtimal dahi vermiyorum pana film batar kimse izlemez diziyi role gidecek adam var gitmeyecek adam war
  • Senaryo POLAT'ın üstüne kurulu böyle bişey olmasına %1 ihtimal bile vermiyorum..

AYRICA ; 3 Hafta sonra Dizi bitecek ( SEZON FİNALİ DEĞİL --- KOMPLE FİNAL )
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

Senaryo POLAT'ın üstüne kurulu böyle bişey olmasına %1 ihtimal bile vermiyorum..

Allaha Şükür Bitiyo. Kendini Polat Sanan Özenti Gençlikte Belki Eski Haline Döner
  • bence Kenan İmirzalıoğlu yapı itibariyle KVP'ye uygun değil. belkide deli yürekte oynadığı karakter yüzünden böyle geliyor bana. o bu değilde, diziden memati giderse al pacino'yu getirseler kurtaramazlar kendilerini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gennosuke

halo imanlı gitti ona sevindim son nefeste kelime-i şehadet herkese nasip olmaz (senaryo icabı olsada )

ah ulen ah

Aha buda halonun gerçeği

Hakkında arama kararı bulunan ve dün İstanbul'da gözaltına alınan ünlü uyuşturucu kaçakçısı Halil Havar, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Uluslararası uyuşturucu kaçakçısı olarak bilinen ve uyuşturucu dünyasının "Müthiş Türk" adını taktığı Halil Havar, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu için polis tarafından dün yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin 2004 yılında düzenlediği bir operasyonla ilgili Halil Havar hakkında İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılmıştı. Yargılandığı davada 3.5 yıl hapis cezası alan Havar'ın cezası mahkeme tarafından paraya çevrilmişti.

1 milyon 46 bin YTL'yi belirlenen yasal sürede ödemeyen Havar, kayıplara karışmıştı. Mayıs 2007 yılından beri her yerde aranan Havar, dün Yeşilköy'de saklandığı evde polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusu tamamlanan Havar, sabah saatlerinde Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Adliyede ifadesi alınan Halil Havar, belirlenen parayı yasal süre içerisinde ödemediği için tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi.

Cezaevinden İtalyan mafyası helikopterle kaçırmıştı

• quote:

Orjinalden alıntı: Scorpion_tr

quote:

Orjinalden alıntı: LsR

Senaryo POLAT'ın üstüne kurulu böyle bişey olmasına %1 ihtimal bile vermiyorum..

Allaha Şükür Bitiyo. Kendini Polat Sanan Özenti Gençlikte Belki Eski Haline Döner

3 hafta sonra kv pusu biterse yeni sezonda kv..........(opsiyonel) diye tekrar çıkarırlar pana burdan güzel ekmek yiyor bırakmaz bu işi sanıyorumki torunlarımızla kv izleriz

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaW331 -- 15 Mayıs 2009; 20:56:42 >

• Dayının yerinede;

Kenan İmirzalıoğlu Kurtlar Vadisi Pusu'da
  • Diziye gelecek oyuncu bu..
    Almanyadan gelecekmiş güya polatın çocukluk arkadaşıymış..
    işte O Adam........

Keşke gelse dediğinizi duyar gibiyim

• Kenan İmirzalıoğlu bir numaradır. Kurtları ilk izlediğim günden beri Polat'ın rolünde Kenan'nın oynamasını istemişimdir. Böyle bir şey artık bu saatten sonra olmaz tabi ama Kenan'ı KV'de görmek eminim benle birlikte bir çok kişiyi ekrana daha da kitler.
  • yalnız gelse kenanı kv ye yakıştıramıyorum şimdiye kadar aldığı rollerden midir (bkz:deli yürek,son osmanlı yandım ali, kabadayı) kenan daha delikanlı daha tek çalışan bi adam olarak gözümde olduğundan kv gibi bi dizide pek düşünemiyorum pek rolun kenana oturcağını düşünmüyorum..
  • lee van cleff ve chuck norris te dizide yerini alcak.

kaynak : 1. ağızlar
  • Dizide Bülent Ersoy'un da Sahne Alması Bekleniyor.

Kaynak: Mahalle Dedikodusu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.