Şimdi Ara

Kemal Kılıçdaroğlun'dan çalanların yüzüne tükürülür ve ben çalmadım. ÇIKIŞI ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umutlarımızı çalmadın mı ? O sayılmıyor mu ?

• Chp'nin içinde karışıklık var gizli tanıklar chp'li diye bir palavra ortaya attılar. Sıktıkları palavranın altını doldurmak için surda gedik açmaya uğraşıyorlar. Bu süre içinde troller her partili olabilir. Kemal Kılıçdaroğlun'dan  çalanların yüzüne tükürülür ve ben çalmadım. ÇIKIŞI ! 

Şimdi 3-5 tane muhalif görünümlü hesaptan "KK" diye yazmaya başlarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 4 Nisan 2025; 9:41:19 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aday olmayacağını açıklayınca aktroller çıldırdı Kemal Kılıçdaroğlun'dan  çalanların yüzüne tükürülür ve ben çalmadım. ÇIKIŞI ! Kemal Kılıçdaroğlun'dan  çalanların yüzüne tükürülür ve ben çalmadım. ÇIKIŞI ! Kemal Kılıçdaroğlun'dan  çalanların yüzüne tükürülür ve ben çalmadım. ÇIKIŞI ! 

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Sen bu ülkenin, bu gençlerin yıllarını çaldın. Utanmadan da konuşuyorsun. Kk ile aynı zeka seviyesine sahip troller salyalar akıtarak savunuyordu, %60 la kazanıyoruz diyordu. Size sövmek bile yetmez.

Bu duruma yine en çok akp liler üzülecek. Kk gibi yaşayan en büyük akp liden medet uman akp liler üzgün.

AKP'nin en büyük yardakçısı olarak anacağım kendisini.

Umarım ne adını ne de kendisini bir daha görmeyiz.

Kişisel Blog: http://nasildesemki.blogspot.com[/center]
  • Bakiniz https://forum.donanimhaber.com/kleptokrasi-hirsizlar-rejimi-nedir--161045566 orda kimi kastettigini görürsünüz.

CHP Adayini tutuklayarak calanlari isaret etmis...

KK aday olmayacağını kesin bir dille açıklamış. Yandaş NTV medyasından öğrendim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Dillinin algısı yetmeyince ekip olarak toplanıp ALGI kasmaya çalışmışlar.Kemal Kılıçdaroğlun'dan  çalanların yüzüne tükürülür ve ben çalmadım. ÇIKIŞI ! 

Hatirlatmak isterim dostum, bu Kemal'e kufreden kitlenin 2 sene once neler dediklerini...

"Arkadaslar, tek adayla secime girmeliyiz, Kemal Dedem'e biat edelim, Muharrem, Ekrem ve Mansur sarayin adami, youtube'daki falanca adamlar diyor bunu inanmiyor musunuz?

Ayrica AKAPE'nin ekmegine yag suruyorsunuz, simdi Kemal Dedem aday olursa ilk turda aliriz, ama Ekrem girerse secime, ona giden oylar AKAPE'ye yazilacakmis.

Kemal Dedem'e biat edin, kazaniyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz"

Puhaaaaaaaaaaaaaaaa :D

Ben sana samimi bir sey soyleyim, bu kitle secim gunu yine Ya Fazil Say'a ya Kemal'e oy verir, Mansur'u falan linc ederler ayri aday oldu diye.

KK aday olmadığı için tek daylı bir seçimde yarın öbürgün iptal edilecek bir İstanbul kurultayı sonrası seçim sakata girip TEKRARLANMASI mecburiyeti doğar deniyor. Bu sayede CHP içi faulsyeden bir seçim yapılmış gibi bir şey olacak.

Mahkeme artık 3 ay sonramı karar verir 1 yıl sonramı karar verir bilinmez bir gün bir bakmışık kurultay şahibeli denip tekrar iptal edilmiş :)

Kemal Kılıçdaroğlun'dan  çalanların yüzüne tükürülür ve ben çalmadım. ÇIKIŞI !

Kemal Kılıçdaroğlun'dan  çalanların yüzüne tükürülür ve ben çalmadım. ÇIKIŞI !
    Kemal Kılıçdaroğlun'dan  çalanların yüzüne tükürülür ve ben çalmadım. ÇIKIŞI !ensonhaber
    CHP'de gündem kurultay: Kılıçdaroğlu adaylıkla meşruiyet kazandırmak istemiyor
    https://www.ensonhaber.com/gundem/chpde-gundem-kurultay-kilicdaroglu-adaylikla-mesrutiyet-kazandirmak-istemiyor

• Ümit Uysal CHP Liderligine aday oldugunu acikladi. AKP nin KK hayalleri hepten suya dustu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

vatansever biri. iyi de laf yapıyor ama çok güler yüzlü ya. Kemal Kılıçdaroğlun'dan  çalanların yüzüne tükürülür ve ben çalmadım. ÇIKIŞI !  yapar mı yapar ama özgür özel bence bir başka. değişmez diye düşünüyorum.

Olası adaylardan bahsediyor gibi duruyor.

Meral Akşener ilk, Kemal Kılıçdaroğlu ikinci olmak üzere neyi ve kimi kast ettilerse?

Evlere şenlikKemal Kılıçdaroğlun'dan  çalanların yüzüne tükürülür ve ben çalmadım. ÇIKIŞI ! 

Kemal Kılıçdaroğlun'dan  çalanların yüzüne tükürülür ve ben çalmadım. ÇIKIŞI ! Kemal Kılıçdaroğlun'dan  çalanların yüzüne tükürülür ve ben çalmadım. ÇIKIŞI ! Kemal Kılıçdaroğlun'dan  çalanların yüzüne tükürülür ve ben çalmadım. ÇIKIŞI ! Kemal Kılıçdaroğlun'dan  çalanların yüzüne tükürülür ve ben çalmadım. ÇIKIŞI ! 

Şenlik var şenlik

Kemal Kılıçdaroğlun'dan  çalanların yüzüne tükürülür ve ben çalmadım. ÇIKIŞI ! Kemal Kılıçdaroğlun'dan  çalanların yüzüne tükürülür ve ben çalmadım. ÇIKIŞI ! Kemal Kılıçdaroğlun'dan  çalanların yüzüne tükürülür ve ben çalmadım. ÇIKIŞI ! Kemal Kılıçdaroğlun'dan  çalanların yüzüne tükürülür ve ben çalmadım. ÇIKIŞI ! 

• Gılıçdar bi bitmedin gitti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

CHP azcık siyaset bilse KK'yi partiden ihraç etmesi gerekirdi. Ama nazını niyazını çekecekler diye partiyi yıpratıyorlar. Dün yaptığı açıklama bile başlı başına bir ihraç gerekçesi bence. Partinin hiç bir toplantısına gelmez hiç bir etkinliğine mitingine gelmez ama sürekli Partiyi karıştırıp Eksi yazmayı biliyor KK :)

Azcık AKP'yi örnek alabilseler ama yok işte siyaseti okuyamıyorlar.

AKP hiç gözünün yaşına bakmıyor eski Cumhurbaşkanıymış yok Eski Meclis başkanıymış yok Eski İç İşleri Bakanıymış yok AKP'nin eski genel başkanı veya İç İşleri bakanıymış Ekonomi bakanıymış bakmıyorlar.

Abdullah Gül şuan remis olarak AKP üyesi bile dğeil. Gitti AKP'den koparsan siliyorlar.

Ali Babacan ve Ahmet Davutoğluda öyle. Bitti AKP'yi kötülersen atıyorlar partiden direkt.

Ama CHP'liler alevileri küstürürüz yok CHP tabanı küser yok KK'nin çok adamı var diye partinin içinde resmen bir saatli bomba ile geziyorlar. Yarın öbürgün ne açıklama yapar kime ne der bilinmez bir KK ile günler geçiyor. Madem halen daha KK'den umudu olan var ihraç edersin partiden gider parti kurarlar alırlar boylarının ölçüsünü. Parti içini karıştırmamış olurlar hiç yoktan.

Yarın öbürgün bir TV kanalına çıkıp Özgür Özel veya imamoğlu ile ilgili açıklamalar yaparsa bağlayıcılığıda olur :) Sonuçta CHP içersinden birisi denilerek...

Böyle AKP'nin ekmeğine yağ süren sürekli iç karışıklık çıkartan ve acaba tekrar geri döner mi korkusu yaratan birisi olarak siyasi hayatına 3-5 yıl daha devam edecek anlaşılan KK :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 4 Nisan 2025; 20:39:57 >

• Hala ortalık karıştırma derdinde , bi sktr git

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.