Şimdi Ara

Kemal Kılıçdaroğlun'dan çalanların yüzüne tükürülür ve ben çalmadım. ÇIKIŞI !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aday olacak mı Olmayacak mı diye merak edilen Kemal Kılıçdaroğlu Bu Kurultay'da aday değilim çıkışı yapmış. Ama bu açıklamasında bazı söylemler çok garip !

Çünkü Aday olursa yüzüne tükürürler diyen siyasetçiler CHP'li ! Ve CHP içersine ben Çalmadım ki Yüzüme tükürsünler çalanların yüzüne tükürülür demek ile ne anlatmak istiyor acaba ?

Kemal Kılıçdaroğlun'dan  çalanların yüzüne tükürülür ve ben çalmadım. ÇIKIŞI !

Kemal Kılıçdaroğlun'dan  çalanların yüzüne tükürülür ve ben çalmadım. ÇIKIŞI !x (formerly twitter)
    Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) on X
    https://x.com/kilicdarogluk/status/1907857069824422183

• Bence İmamoğlu'nun ipini çekenler CHP'deki Kılıçtaroğlu tayfası. Hatta Özel bile işin içerisinde olabilir, seçime 3 yıl varken aday gösterilmez, hedef gösterilir. CHP'nin adayı muhtemelen Kılıçtaroğlu olacak gene. Kimse olmaz demesin sonuçta CHP'nin adayını halk belirlemiyor. Öyle olsaydı İmamoğlu yerine Yavaş'ı aday gösterirlerdi.

Herkes az buçuk Türkçe anlıyor heralde !

Aday olmama kararımın nedeni; “Aday olursan yüzüne tükürürler.” diyen siyasetçilerin tehditleri değildir çünkü çalanların yüzüne tükürülür ve ben çalmadım.

Aday olursan yüzüne tükürürler diyen 1 tane AKP'li veya MHP'li yok. Bunu diyenler CHP'li isimlerdi ve bu açıklama ALANEN CHP'ye söylenmiş. Yok Erdoğan'a söyledi AKP'ye söyledi'ye çekilecek bir cümle yok burada !!!

Bazıları herkesi SAF veya Cahil sanıyor :)

KK adaylık zorladı bu bir gerçek bunu bilmeyen anlamayan siyaset bilmiyor demektir. Baktı ki olmuyor bırakmış. Seçim takvimi ne zaman açıkladı KK herkese delege gösterirse aday olurum mesajı veriyordu. Delegelerde el altında imza topluyordu bu bir gerçek. 400-500 arası bir sayıya ulaştıkları bile iddia ediliyordu ama 1300 delege olan yerde yetmiyor.

Ama adaylık zorlamasını bırakırken bile alt metinler bırakıyor mesajında. Siyaset takip edenler anlar bunları.

Mesela BU KURULTAY için diyerek sonraki kurultaylarda veya bu seçim yenilenir tekrarlanırsa ben gene aday olabilirim sinyali var.

Üstüne bu benim yüzüme neden tükürülsün Çalanların yüzüne tükürülür söylemidede tüm az bucuk siyaset takip edenler için iki şeye yorumlanıyor.

-Birinci İhtimal bu Yolsuzluk iddiaları ile tutuklanan belediye başkanları.

-İkinci İhtimal Para ile satın alınan delegeler olabilir deniyor ama o zayıf ihtimal.

Tabii CHP içi bunu bize söylemedi ki SAYIN GENEL BAŞKANIMIZ AKP'ye söylemiştir heralde algısı yapacak. Ne alaka ise :) AKP KK aday olsun ister adam Aday olursan yüzüne tükürür diyen siyasetçilere cevap olarak söylüyor o lafı.

Not: Bu çok bilmiş arkadaşlara sormak İsterim Her şeye TWİT atan ve salça olan Kemal Kılıçdaroğlu neden hiç bu Belediye başkanı hakkında Twit atmıoyr veya savunmuyor ? Yolsuz iddiaları ile içerde olan Beşiktaş Beykoz veya diğer tutuklanan başkanları neden savunmuyor ?

İmamoğlunu bile doğru dürüst savunmadı ! Bu son 1 haftada 2 ziyaretide pazarlığa yorumlandı çoğu çevreler ile. Çünkü 7 gün süren Saraçhane mitinglerine gitmedi Özgür Özel' ile foto vermedi büyük mitinge gitmedi Hatta üçüncü defada görüşeceklerdi ama KK görüşmek istememiş kabul etmemiş deniyor son turuda... Umut veya ışık göremedi heralde İmamoğlu ile bir olup Özgür Özel'i devirme işinde...

• https://tr.euronews.com/2024/11/22/kilicdaroglu-siyasi-yasak-davasinda-konustu-hirsiza-hirsiz-dedigim-icin-buradayim

Kılıçdaroğlu zamanında bunları söyledi. Destek vereceksiniz verin tabi ama algı, pardon ALGI kasıp SIĞ yandaşlık yapmayın.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

elliki bu açıklamaya kudurmuştur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Konu sahibi gibi partizanlar görüldüğü gibi hemen algı yapmaya başladılar. O yüzden bu açıklamayı hatırlatmak lazım.

Aday olmama kararımın nedeni; “Aday olursan yüzüne tükürürler.” diyen siyasetçilerin tehditleri değildir çünkü çalanların yüzüne tükürülür ve ben çalmadım.

Aday olursan yüzüne tükürürler diyen 1 tane AKP'li veya MHP'li yok. Bunu diyenler CHP'li isimlerdi ve bu açıklama ALANEN CHP'ye söylenmiş. Yok Erdoğan'a söyledi AKP'ye söyledi'ye çekilecek bir cümle yok burada !!!

Sonuçta kendisi ALGI yapma konusunda uzman bir üye, öyle diyorsa öyledir.

@EvMüdüresiii "algı yapmak için bu saate kadar bekledim, anında bozdunuz beni" diye sinirlendi galiba.Kemal Kılıçdaroğlun'dan  çalanların yüzüne tükürülür ve ben çalmadım. ÇIKIŞI ! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 4 Nisan 2025; 3:1:25 >

Bazıları herkesi SAF veya Cahil sanıyor :)

KK adaylık zorladı bu bir gerçek bunu bilmeyen anlamayan siyaset bilmiyor demektir. Baktı ki olmuyor bırakmış. Seçim takvimi ne zaman açıkladı KK herkese delege gösterirse aday olurum mesajı veriyordu. Delegelerde el altında imza topluyordu bu bir gerçek. 400-500 arası bir sayıya ulaştıkları bile iddia ediliyordu ama 1300 delege olan yerde yetmiyor.

Ama adaylık zorlamasını bırakırken bile alt metinler bırakıyor mesajında. Siyaset takip edenler anlar bunları.

Mesela BU KURULTAY için diyerek sonraki kurultaylarda veya bu seçim yenilenir tekrarlanırsa ben gene aday olabilirim sinyali var.

Üstüne bu benim yüzüme neden tükürülsün Çalanların yüzüne tükürülür söylemidede tüm az bucuk siyaset takip edenler için iki şeye yorumlanıyor.

-Birinci İhtimal bu Yolsuzluk iddiaları ile tutuklanan belediye başkanları.

-İkinci İhtimal Para ile satın alınan delegeler olabilir deniyor ama o zayıf ihtimal.

Tabii CHP içi bunu bize söylemedi ki SAYIN GENEL BAŞKANIMIZ AKP'ye söylemiştir heralde algısı yapacak. Ne alaka ise :) AKP KK aday olsun ister adam Aday olursan yüzüne tükürür diyen siyasetçilere cevap olarak söylüyor o lafı.

Not: Bu çok bilmiş arkadaşlara sormak İsterim Her şeye TWİT atan ve salça olan Kemal Kılıçdaroğlu neden hiç bu Belediye başkanı hakkında Twit atmıoyr veya savunmuyor ? Yolsuz iddiaları ile içerde olan Beşiktaş Beykoz veya diğer tutuklanan başkanları neden savunmuyor ?

İmamoğlunu bile doğru dürüst savunmadı ! Bu son 1 haftada 2 ziyaretide pazarlığa yorumlandı çoğu çevreler ile. Çünkü 7 gün süren Saraçhane mitinglerine gitmedi Özgür Özel' ile foto vermedi büyük mitinge gitmedi Hatta üçüncü defada görüşeceklerdi ama KK görüşmek istememiş kabul etmemiş deniyor son turuda... Umut veya ışık göremedi heralde İmamoğlu ile bir olup Özgür Özel'i devirme işinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 4 Nisan 2025; 3:56:39 >

• Bence İmamoğlu'nun ipini çekenler CHP'deki Kılıçtaroğlu tayfası. Hatta Özel bile işin içerisinde olabilir, seçime 3 yıl varken aday gösterilmez, hedef gösterilir. CHP'nin adayı muhtemelen Kılıçtaroğlu olacak gene. Kimse olmaz demesin sonuçta CHP'nin adayını halk belirlemiyor. Öyle olsaydı İmamoğlu yerine Yavaş'ı aday gösterirlerdi.

Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • Direkt ekreme ateş etmiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

https://x.com/NuhAlbayrak/status/1907873571654823988

Esas bizim trollerin üst aklı var. Kendilerine ait fikirleri falan yok. Bunlara şunu söyleyin diye talimat geliyor. Blok sistemi kalskın bu özkan ve por favor'un mecazi anlamda içinden geçerim. Kemal Kılıçdaroğlun'dan  çalanların yüzüne tükürülür ve ben çalmadım. ÇIKIŞI ! 

Furkan Bölükbaşı bile benimle baş edemiyor. Siz kimsiniz? Kemal Kılıçdaroğlun'dan  çalanların yüzüne tükürülür ve ben çalmadım. ÇIKIŞI ! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 4 Nisan 2025; 8:41:31 >

• KK aday olmayacağını açıklayınca psikolojik yıkıma uğrayan aktrollerin yeni avuntusu. KK'nın söylediklerini sizin dışınızda umursayan yok.

+1 ve böyle yapmasının nedeni ektedir :

Korkuluk Safsatası olarak da bilinen Saman Adam Safsatası (İng: "Straw Man Fallacy"), tartıştığınız bir kişinin argümanını eksik, yanlış veya çarpık bir şekilde yorumlayıp o kendi yorumladığınız halini çürütmeye çalışma hatasıdır.

Saman adam argümanları ise, karşı tarafa saldırmayı kolaylaştırmak için karşı tarafın duruşunu çarpıtan argümanlardır. Bu türde bir argümanı öne süren bir kimse rakibinin duruşuna saldırıyormuş gibi görünür; ancak saldırdığı şey aslında çarpıttığı argümanlardır. Bu argümanları rakibi zaten halihazırda savunmuyordur.

Örneğin bir kimse "Bence öğrencilere daha iyi çalışma programları vermeliyiz." ifadesine "Bence senin fikrin kötü, ne yapalım yani? Herkese 100 verip geçirelim mi?" şeklinde bir cevap verirse saman adam safsatasına başvurmuş olur. Çünkü burada konu herkese 100 vermek değildir; konu öğrencilere daha iyi çalışma programları vermektir.

Görebileceğiniz gibi saman adam safsatası, tartışma sırasında taraflardan birinin iddia üretemeyecek kapasitede olması veya bu konuma düşürülmesi sonucunda, iddialarını destekleyecek argümanlar üretmek yerine karşısındakinin argümanlarını olumsuzlamaya çalışarak işin içinden kolay sıyrılmaya çalışması durumunda görülen mantık hatasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 4 Nisan 2025; 9:23:11 >

• Erdoğana demiş diyen kamiller şaka mısınız. Dedem hırsız ekreme saplamış geçmiş nokta.

Bu mantıklı. Bence de..

Chp'nin iç savaşı bu.

Bu işi yargıya taşıyanlar, diğer partilerden olmamış, tamamen Chp içinden gelen şikayetler olmuş.

----

Bu son olay ile İmamoğlu'nun Chp'nin başına geçme senaryosu çöpe gitti.

Yolsuzlukluktan hapis yatan biri, bir partinin başına geçemez. O parti buna izin vermez.

iftira-miftira savunması palavra, yani, bir iftira atabilir, ama sen de bu iftiraya belgelerle cevap verecek nitelikte olmalısın eğer o iftira ise.

İmamoğlu ve tayfası bu konuda asla geçerli bir kanıt ile kendilerini savunamadılar.

Mahkemedeki soruların alayına " bu sorunun muhatabı ben değilim, bilmiyorum..." diyen biri. Sen başkan isen "bilecen".. tv show mu orası.

Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.