Şimdi Ara

KELEBEK ETKİSİ 2 The butterfly Effect 2 CIKTI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
9.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chakra

daha seyretmeden bunları okuyunca hevesim kaçtı

Alıntıları Göster
    yok karddeş kaçmasın hevesin renkler ve zevkler tartışılmaz kesinklikle tavsiye ederim izlemeni.en azından 1. filmin hatırına
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan850

yok karddeş kaçmasın hevesin renkler ve zevkler tartışılmaz kesinklikle tavsiye ederim izlemeni.en azından 1. filmin hatırına

Alıntıları Göster
    Şimdi çok iyi iş yapan filmlerin genelde 2. sini çekiyorlar sürekli tabi çoğu zaman da iyi olmuyor bu devam fimleri. Tabi ki de merakımızdan izleyeceğiz çoğumuz fakat ilk filmi yakalayacağını sanmıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Şimdi çok iyi iş yapan filmlerin genelde 2. sini çekiyorlar sürekli tabi çoğu zaman da iyi olmuyor bu devam fimleri. Tabi ki de merakımızdan izleyeceğiz çoğumuz fakat ilk filmi yakalayacağını sanmıyorum...

Alıntıları Göster

Bakalım Çekmeye Başladık..İzledikten Sonra yorum yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciudad de México -- 2 Ekim 2006; 18:18:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciudad de México

Bakalım Çekmeye Başladık..İzledikten Sonra yorum yaparım

Alıntıları Göster
    hobaa çok sevindim inş brincisi kadar iidir

• quote:

Orijinalden alıntı: palermo9

hobaa çok sevindim inş brincisi kadar iidir

Alıntıları Göster
    güzel haber ama inş güzel olmuştur 2. yi çıkarmakla herşey bitmiyor zorlamadan öte güzel olmuştur umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SELBAL

güzel haber ama inş güzel olmuştur 2. yi çıkarmakla herşey bitmiyor zorlamadan öte güzel olmuştur umarım

Alıntıları Göster
    1. film tutarsa onun isminden para kazanmak için çıkartılan 2. seri vasat filmler katagorisine bir tane daha eklendi 1. hatrına izliyelim yok 1 izledim2 yide mutalka izlemem lazım yada 1 çok iyiydi 2 de izlemek lazım düşüceler insanlarda var oldukça adamlarda 2. seri vasat filmlerle milleti sömürmeye devam edicekler

• quote:

Orijinalden alıntı: realpassion

1. film tutarsa onun isminden para kazanmak için çıkartılan 2. seri vasat filmler katagorisine bir tane daha eklendi 1. hatrına izliyelim yok 1 izledim2 yide mutalka izlemem lazım yada 1 çok iyiydi 2 de izlemek lazım düşüceler insanlarda var oldukça adamlarda 2. seri vasat filmlerle milleti sömürmeye devam edicekler

Alıntıları Göster
    evet arkadaşında yazdığı gibi..devam filmi çekilmeyecek filmlerden biri..konu çok statik..1 sn sonra ne olacağı belli..tabii ilk filmi izleyenler için..vaktiniz çoksa oturun izleyin..

• quote:

Orijinalden alıntı: mermonasse.

evet arkadaşında yazdığı gibi..devam filmi çekilmeyecek filmlerden biri..konu çok statik..1 sn sonra ne olacağı belli..tabii ilk filmi izleyenler için..vaktiniz çoksa oturun izleyin..

Alıntıları Göster
    kısacası aynı temel uzerine farklı senaryo ile yeni bi kurgu
  • quote:

kısacası aynı temel uzerine farklı senaryo ile yeni bi kurgu

Alıntıları Göster
    Valla birincisi süperdi bunun da ilk filmi geride bırakacak onu geçecek guzellıkte olmasını ısterım ama hayırlısı fılmmı ızleyeyim helee bii bu arada türkiyede varmıı ?????? acabaa gelmişmii nasıl tewğmin edebilirim ??????????*

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn12

Valla birincisi süperdi bunun da ilk filmi geride bırakacak onu geçecek guzellıkte olmasını ısterım ama hayırlısı fılmmı ızleyeyim helee bii bu arada türkiyede varmıı ?????? acabaa gelmişmii nasıl tewğmin edebilirim ??????????*

Alıntıları Göster
    Arkadaslar fragmanı izledim ve ilk yaromum birincisi den kötü bir filim bekliyorum pek beyendim denemezz yaniiii

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn12

Arkadaslar fragmanı izledim ve ilk yaromum birincisi den kötü bir filim bekliyorum pek beyendim denemezz yaniiii

Alıntıları Göster
    1. muazzamdı ama buyk ihtimal her 2. si ve 3. sü çekilen güzel film gibi bu da hüsran yaratacak..

ama film zaten 1. de kesin bir sonla bitti bunda büyük ihtimal cok farklı bir konu işleniyor... tek ortak nokta adamın burnundan kan gelip geçmişe dnmesi olabilir..

neyse izleyelim görelim...

• Bu filmin devamı çekilmemeliydi. İlk film gerçekten çok iyiydi. Hatta Türkiyede sinemalara geldiğinde hak ettiği ilgiyi görmeyen filmler klasmanında da yer alıyor. (Bu klasmanda en üst sırada V for Vendetta yer alıyor bence)
    Hayatta izlediğim en kötü devam filmi de sanırım Starship Troopers 2 dir. Birincisini çok beğenmiştim. Bazı şeyleri olduğu gibi bırakmak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParacelciuS

Bu filmin devamı çekilmemeliydi. İlk film gerçekten çok iyiydi. Hatta Türkiyede sinemalara geldiğinde hak ettiği ilgiyi görmeyen filmler klasmanında da yer alıyor. (Bu klasmanda en üst sırada V for Vendetta yer alıyor bence)
    Hayatta izlediğim en kötü devam filmi de sanırım Starship Troopers 2 dir. Birincisini çok beğenmiştim. Bazı şeyleri olduğu gibi bırakmak gerek.
    quote:

ben seyredecem ama para kazandırmayacam merak etme

• quote:

Orijinalden alıntı: buski

quote:

ben seyredecem ama para kazandırmayacam merak etme

Alıntıları Göster
    1.ye hayran kaldım
    ama sanırım 2.de konu Evan'ın deil onun babasının yaşadıkları anlatılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

1.ye hayran kaldım
    ama sanırım 2.de konu Evan'ın deil onun babasının yaşadıkları anlatılıyor

Alıntıları Göster
    ben de birinciyi izlemiş ve çok beğenmiştim
    ama bu topiği görünce şaşırdım; çünkü ilk filmin finalinde zaten herşey bitmişti daha nasıl devam edebilirler diye düşünüyordum ama madem 2.si var tabi ki izliycem
    Yalnız ilk film kadar güzel ve başarılı olacağını düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cemile_gs

ben de birinciyi izlemiş ve çok beğenmiştim
    ama bu topiği görünce şaşırdım; çünkü ilk filmin finalinde zaten herşey bitmişti daha nasıl devam edebilirler diye düşünüyordum ama madem 2.si var tabi ki izliycem
    Yalnız ilk film kadar güzel ve başarılı olacağını düşünmüyorum

Alıntıları Göster
    bence tamamen farklı bi insan uzerine bi senaryo hazırlamışlar yani bu butterfly effect denilen şey tek ashton kutcherı etkilemio dunyada onun gibi bundan etkilenen daha niceleri var temelinden yola çıkıp yaptılar galiba

• quote:

bence tamamen farklı bi insan uzerine bi senaryo hazırlamışlar yani bu butterfly effect denilen şey tek ashton kutcherı etkilemio dunyada onun gibi bundan etkilenen daha niceleri var temelinden yola çıkıp yaptılar galiba

Alıntıları Göster
    Bence süper bi filmmm herkeze tavsiye ederimmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweet-tweety

Bence süper bi filmmm herkeze tavsiye ederimmm

Alıntıları Göster
    "Can u change ur past without destroy ur future" güzel lafmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

"Can u change ur past without destroy ur future" güzel lafmış

Alıntıları Göster
    Film STV (Straight to Video) olarak çıktı, sinemaya girmeden doğrudan video olarak çıktı. İlk film kadar tabi ki iddialı olamazlar ancak oyuncuların haklarını da vermek düşüyor bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barlas

Film STV (Straight to Video) olarak çıktı, sinemaya girmeden doğrudan video olarak çıktı. İlk film kadar tabi ki iddialı olamazlar ancak oyuncuların haklarını da vermek düşüyor bize.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar filmi izledim tam bir fiyasko hiç izlemeseniz daha iyi boşa hayatımdan 2 saatimi bu filme vermek gibi bi hata da bulundum..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.