baya ezmişsin ya hemen izlemek istiyorum okadar mı kötu acaba
Kötü mü ??
İzleyin görün anyayı konyayı Ama şunuda diyim ben kolay beğenmem tokyo drift i beğendiyseniz bunuda beğenebilirsiniz bilemem zevk meselesi
araba tutkunu olarak ister istemez beğenmek zorunda kaldım tokyo drifti kimse kusura bakmasın da ama butterfly effect 2 hakketten kötü abi yaa
quote:
Orjinalden alıntı: SLIPKNOT
araba tutkunu olarak ister istemez beğenmek zorunda kaldım tokyo drifti kimse kusura bakmasın da ama butterfly effect 2 hakketten kötü abi yaa
İşte bende onu diyorum filmde bol bol sevişme sahnesi var.Bayanlarda taş gibi
Bu arada izleyenler 3. xxx sahnesinde fazla heveslenmeyin sonra hüsrana uğrayabilirsiniz
ben fazla araba tutkunu olmamama ragmen begenmişti tokyo yu bunuda efsanenin ugruna azcık begeniriz dimi yaa.yoksa okadarmı kötu
valla fragmanı pek beyenmedım kendılerını asmamıslar bence genede hayırlısı
Sıkıntıdan filmi bitiremedim...
izlemeden eleştirmek istemiyorum ama yorumlara bakılırsa pek memnun kalmayacağız
Biricisi gercekten cok güzeldi.Tadında bırakmaları lazımdı bence.
quote:
Orjinalden alıntı: Sam0
Bir şeyi tadında bırakacaksın 1. filmde olay bitmişti aynı şeyleri tekrar ettirmenin ne anlamı var ki..?
bak bu film için bu dediin çok mantıklı bence
1. film sinema tarihinde yapılmış en iyi filmlerden bir tanesiydi 2. ise vasatlar arasında .Ben ilk filmde ağlamıştım
Bir film çok çok iyi hasılat yaparsa illaki 2.sini çekmek zorundalarmış gibi. Sinema tarihinde Serinin devam filminin ilk filmden daha iyi olduğu tek örnek vardır: Baba II. Belki bir de Starswars Sith'in İntikamı.
2. sini izlemedim ama arkadaşların yorumlarından anladığım kadarıyla Kelebet Etkisini de 2.yi çekerek mundar etmişler.
fazla yerden yere vurmayın ilki kadar olmasada piyasadaki bircok filmden coç üst düzeyde
valla herkezin düşüncesine saygım sonsuz beğenmeyenler çoğunlukta ama ben filmi beğendim.... bu film kurgusu itibariyle kendini diğer filmlerden ayırıyor belki de bu yüzden filme olanan tepkiler karışıyor
Çok kötü ve kötüüüüüüüüüü bir film. 1. filmin yanından bile geçemez. Kötü yönleri; 1- Çok kısa gibi bir görünüm veriyor. 2- Kapalı bir anlatım var. İlk film çok geniş zaman ve olaylarla anlatıyordu. 3- Başrol ayuncusunun oyunu 5 para etmez.(Ashton Kutcher eline su bile dökemez) 4- Sonu çok berbat ve anlamsız bitiyor. 5- Hep aynı mekanlar var ve insanlar var. 6-1. filmin devamı niteliğini taşımıyor. 7-1.film ile 2. film arasındaki kelebek etkisi olaayı farklı. 8- Gerilimden çok erotik bir etkiye sahip.
Benim aklıma bukadar geldi bana katılan vardır umarım........
[Deleted by Admins]
dün Moviemaxta izledim film berbat olmuş... 1. bölümü bile yaklaşamaz...
ocak ayında tartışılan filmi eleştirmişsin neyse...
quote:
Orjinalden alıntı: otomasyon_18
Çok kötü ve kötüüüüüüüüüü bir film. 1. filmin yanından bile geçemez. Kötü yönleri; 1- Çok kısa gibi bir görünüm veriyor. 2- Kapalı bir anlatım var. İlk film çok geniş zaman ve olaylarla anlatıyordu. 3- Başrol ayuncusunun oyunu 5 para etmez.(Ashton Kutcher eline su bile dökemez) 4- Sonu çok berbat ve anlamsız bitiyor. 5- Hep aynı mekanlar var ve insanlar var. 6-1. filmin devamı niteliğini taşımıyor. 7-1.film ile 2. film arasındaki kelebek etkisi olaayı farklı. 8- Gerilimden çok erotik bir etkiye sahip.
Benim aklıma bukadar geldi bana katılan vardır umarım........
bende dün movie max da yarısına yetişebildim, vasat diyebilirim
Arkadaşlar ben filmi yeni izledim 5dk olmadı daha Akıllı işaretler:
13+ resmi bulamadım 1. Filmle alakası sadece burnundan kan gelip geçmişe dönmesi (arkadaşımızın dediği gibi) konusuz ne olduğu belli olmayan olaylar yaşanıyo burda adam fotoğraflara bakarak geçmişe dönüyo ama nedense adam ilk defa adam olunca bu fotoğraf olayı oluyo küçüklüğünde ne olduğu bilinmiyo hatırlarsanız 1. filmde açık açık adamın tamamen hayatını anlatıyodu. Sonundada adamın bebeği fotoğrafa bakıo fotoğraf sallanıyo çocuk geçmişe gitcek die korktum bi ara :D 3. Film çekilir size söliim bebede büyür zamanlar arası yolculuk yapar eğlenir çoook kötü 2. film çooooook