Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (411. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mertcan-39 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 16 Misafir (1 Mobil) - 16 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.230
Cevap
427
Favori
1.050.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: micro77

İstediğiniz özelliklerine yakın/benzer ürünler geleceği söyleniyor yıl ortasına doğru...

Süper olur , aşağıda verdiğim ürünü bir elden geçirip dsl versyonunu sunsalar yeterli olur , chipset broadcom , AX desteği , işlemci ve ramde desteklendimi tamamdır , Asus u vs. .siler atar , üst segment model lazım , bide siyah renk seçeneği olursa yeşil led şeklinde efsane++ olur.KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

Keenetic Ultra (KN-1810)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 20 Mart 2021; 23:59:42 >

• micro77 kullanıcısına yanıt

video çıkmamış şöyle yapalımKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

beyler ya da hanımlar bu mesafeye alabildiğim bu hız normal mi 100mb için santralin yanında mı olmamız gerek?

• ben 402 mt deyim tüm her yer maks 45 alabilirsin diyor ben 75 kullanıyorum 😂 oralar tahmini gösteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • goksenin1 kullanıcısına yanıt

Santrale ne kadar yakınsanız o kadar iyi hız alabilirsiniz.

Güzel bir iç tesisat ve modem ile 75-80 mbps hız alabilirsiniz hatta altyapımız çok yoğun değilse belki 100 mbps yi bile zorlarsınız.

• 2-3 kere geldiler bizde sorun yok dediler bir defa daha şikayet atayım bakalım bina girişine gelen hız neymiş onu öğreneyim bu sefer o zmn

• Şuan internet bağlıysa hat değerlerini atın bakalım zayıflama vs var mı

• KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
  • bir miktar zayıflama var eğer dışarıdaki telekomun kablosuna bağlabilirseniz modemi ordan bir ölçüm yapın derim

• Question-X kullanıcısına yanıt

Takılmayın broadcom diye bu kadar.

Mediatek'i güzel yazılım ile içiçe geçirince Keenetic ortaya çıkmış işte :)

Bu arada siyah istenir lakin şunun nezdinde siyah cihazların olmayacağını düşünüyorum.

Keenetic, Zyxel'den ayrılarak oluşmuş bir markadır.

Zyxel Keenetic serisi siyah cihazlardı.

https://wikidevi.wi-cat.ru/ZyXEL/Keenetic_series

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacak. İki cihaz arasında mesh bağlantısı yaptığımızda hız kaybı yaşanır mı? Normalde modem ile çekmeyen bölge için menzil genişletici ya da repeater kullanıldığında hız kayıpları yaşanabilmekte. Mesh sistemi kurulduğunda da hız kayıpları yaşanır mı?

• gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt

Cihazları ne kadar uzak konumlandırdığınıza bağlı. Ama elbette hız kaybı yaşanır. araya sadece 1-2 duvar(5-6 metre) girerse %70 civarı hız korunur ama daha fazlasında hız düşmeye başlayacaktır.

Eline sağlık, güzel olmuş KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• Keenetic Omni ve Extra DSL'de 3.7 Alpha 1 ile 2.4/5ghz geçişleri hızlanmış görünüyor...

Not : Keenetic Viva 3.7 Alpha 1'de kullanıcılara hız sınırlaması yapıldığında "yeniden başlatma bug/hatası " olduğundan 3.6 stabil kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 21 Mart 2021; 22:13:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asıl videoyu yapanın eline sağlıkKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  aslında konu sahibi @micro77 arkadaş bunu ilk sayfaya eklese iyi olur kaybolmazKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 22 Mart 2021; 0:47:50 >
  • goksenin1 kullanıcısına yanıt

ev içi tesisatta önemli bence ona baktırın

Tavsiye için teşekkürler video ilk sayfaya eklendi...KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 22 Mart 2021; 8:19:50 >
  • micro77 kullanıcısına yanıt

Ben teşekkür ederimKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• Extra aldim arkadaslar. Fiber internet destekliyor mu acaba bilgisi olan var mi

• 
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.