Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
20.095
Cevap
358
Favori
815.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3.5.1 sürümüne geçtikten sonra modemi yeniden başlattığımda bazen bağlantı hatası problemi alıyorum ve birkaç kere yeniden başlatmada ancak düzeliyor sorun.Bu sorunu yaşayan var mı?3.5.2 sürümünü yüklicem gelmiş onda da tekrar olursa selft test ve logu kaydettim o an hata varken nolur nolmaz diye.

  • __sin__ _ kullanıcısına yanıt

    Sağolun.

  • Keenetic Extra DSL AC1200 'ün Wifi çekiminden memnun musunuz?

  • CengizGurkan kullanıcısına yanıt
    Bende bu sorunları yaşıyordum. 3.5.1'e geçince modem inanılmaz stabil oldu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • thelordof kullanıcısına yanıt

    Ben gayet memnunum antenlerin yönünü düzgün ayarlarsanız eğer güzel.

  • CengizGurkan kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,


    Bende Keenetic Viva + Router olarak da Keenetic Extra KN-1710 var. Viva ile ilgili hiçbir sorunum yok ancak Extra'yı genişletici moduna alıp Wifi mesh olarak ekledikten sonra evin farklı bir yerine (5-6 mt mesafe, arada duvar yok) götrünce bir süre internetş yayıyor ama sonrasında yaymayı bırakıyor ve geri gelmiyor bağlantı.


    Extra'ya reset atıp tekrar wi-fi mesh kurdum ama yine aynı şey oldu. Yardımcı olabilecek bir fikri olan varsa çok mutlu olurum.

  • ben şuan vodafone hg255s modem kullanıyorum. Bana bu modelin menzili tam yetiyor. Ne bir tık fazlası ne bir tık aşşağını istiyorum. Evin tamamını sınırlarından itibaren kapsıyor. Bu arada ev 2katlı olmasına rağmen menzili güzel ama qos ayarları olmadığından sorun yaşıyorum


    kinetic omni hg225s yerine yeterlimidir

  • Bende ultra var .Menzil aynı gibi ama diğer özellikleri ultra üstün.Tabi modemdeki İss kulllanıcı adı ve şifresini proğram vasıtasıyla öğrenmeniz gerekecek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h2001 -- 25 Ekim 2020; 20:50:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    Ben yeni fiber aldım bana herhangi bir cihaz vermediler.eski bağlantı yerine modemin izi takın kullanırsınız deyip gittiler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • djangobjk kullanıcısına yanıt

    demek ki size de fiber diye vdsli verdiler  

  • Merhaba evimde Keenetic Extra DSL modem kullanıyorum fw 3.5.1 versiyon kullandığım zamanda internette zaman zaman saniyelik kopmalar oluyordu bu kopmaları telefondan gelen bildirinle fark edebiliyordum Pc de bir kopma farkedemedim yeni gelen fw 3.5.2 versiyonu yukledim şu ana kadar bir kopma fark edemedim. Evimde internet genişlerici Mesh olarak Keenetic Extra router kullaniyorum. Her iki cihazın fw lerini güncelleme yapinca fw 3.5.1 hemde 3.5.2 olarak router internete bağlanmamaya ve internete girememe sorunlarım başladı router cihazını kapatınca internete girebiliyordum. Her iki cihazın fw lerini 3.5.2 olarak güncelleyince sorun aynen devam etti. Ben bu durumu şü şekilde çözebildim Keenetic Extra DSL cihazın fw 3.5.2 versiyonda olacak , Keenetic Extra routeri fw 3.5.1 versiyona geri dönüş yaptırarak. Fw geri dönüşü 192.168.1.1 - Yönetim - Sistem Ayarları - Sistem Dosyaları - Firmware - Dosyayı Değiştir fw dosyasını seçin ve yüklemesini bekleyın. Bu şekilde birkaç gündür kullanıyorum bağlantıda ve internette herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Bu cihazları birlikte kullanan ve aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar dilerlerse bana özelden mesaj atabilirler kendilerine fw dosyalarını gönderebilirim. Not modem ayarlarından Otomatik Firmware güncellemesini kapatın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafametiner -- 26 Ekim 2020; 14:27:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Keenetic destekten Keenetic Omni için Ve Extra için 3.4.12 sürümlü fimware'ı temin ettim. Bu firmware ile Snr Margin değerlerim 3.5.x öncesi değerlerine döndü. İsteyen olursa paylaşabilirim. Sorumluluk bana ait değildir.

  • aleregrax kullanıcısına yanıt
    Merhaba Keenetic Extra fw romu gönderebilirmisin?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mustafametiner M kullanıcısına yanıt
    Yüklediniz mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Superonline ın bozuk modeminden kurtuluş için Keenetic Viva ile Xiaomi Mi 4A Giga arasıdan kaldım, aralarında iki kat fiyat farkı var, tecrübe eden arkadaşlar tavsiyeniz ne olurdu ?

  • Bir ara sadece iyi yorumlar vardı şu an bağlantı sorunları ile ilgili yorumlar da arttı sitelerde.


    Evde 10 megabit internet var omni mi alsam extra dsl mi diyordum ama yorumlar kafamı fena karıştırdı, şu an elimde keenetic start var router baya memnunum ama yorumlar kafa karıştırıcı

  • @forever @ kullanıcısına yanıt

    Xiaomi Mi WiFi AC1200 Router 4A Giga versiyon da işini görür. Yazılım konusunda keenetic daha fonksiyonel ve iyi. Birde tahminim viva nın kapsama alanı bir tık daha iyidir diye düşünüyorum. Fakat öyle bant genişliği kısayım bunu yapayım şunu edeyim gibi durumlar yoksa. Hiç iki katı ücret verme boşuna.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __sin__ -- 27 Ekim 2020; 13:57:9 >
  • Merhaba, türknet ile extra dsl kullanıyorum. Ancak bazen modem ışığı turuncu oluyor ve bu durumda bazen internet acayip yavaşlıyor sadece googleda arama yapılabiliyor. Bunu nasıl çözerim? SNR değeri ile oynadım ama farketmedi pek. Ve özellikle dün ve bugün akşam 8 civarlarında oldu bu durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: __sin__

    Bu cihaz işini görür diye düşünüyorum. Araya uygun bir yere kurulumu yaparsın kablosuz dağıtır. Böylece mesafeyi genişletmiş olursun.


    Çalışma modları:

    Wireless Router Mode

    AP Mode

    Universal Repeater mode

    WISP Mode


    https://www.hepsiburada.com/tenda-ac5-ac-1200-mbps-kablosuz-dual-band-access-point-ve-router-p-HBV00000TI0ZR?magaza=Teknorya



    Alternatif olarak Xiaomi Mi WiFi AC1200 Router 4A Giga Version


    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-wifi-ac1200-router-4a-giga-version-1167-mbps-2-4g-5g-cift-bant-4-antenli-p-hbv00000mk46e

    Keenetic omni DSL modem nasıl sizce hocam





  • 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.