Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1439. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: AirJET Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.821
Cevap
461
Favori
1.213.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
87 oy
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 14371438143914401441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Keenetic IntelliQos ile uygulama ve kategori önceliklendirme uygulayarak istemcilerin öncelliklerini atayabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    75en fazla. Kişi başı 45 sınır var herkeste ama bi kişi bile interneti biçiyor

• Nightz kullanıcısına yanıt

O hıza gebermesi normalKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  tabi kaç kişi giriyor aynı anda yazmamışsınKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • Nightz kullanıcısına yanıt

Keenetic konusunda Keenetic kullanıcıları olarak bildiklerimizi paylaşıyoruz. Bazı markaların Router'larında Qos hiç olmuyor yada sınırlı oluyor. TPlink konularında, kullananlara sormanız daha uygun olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 21 Aralık 2025; 18:17:49 >

Keenetic Extra DSL (KN-2111) ve Keenetic AIR (KN-1610) kullaniyorum.

OS versiyonum 3.8.5.4 senelerdir guncelleme yapmadim. Sistem sorunsuz calisiyor.

Son versiyona guncelleme yapsam (4.3.6.3 onerilen) ayarlarimda bir sorun yasar miyim ?

Ayarlardan kastim; bagli cihazlar ve statik ipleri, sistemde kaptmis oldugum component hizmetler ve en onemlisi fiber baglanti kullandiigm icin, baglanti ayarlarim.

+

Ben yapmıştım hiç sorun yaşamadım

Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • 2Berk 2 kullanıcısına yanıt
    Fw ve config yedeginizi alarak sürüm güncelleyebilirsiniz. İsterseniz bı yedeklerle kullandığınız sürüme geri dönebilirsiniz.

Yok olmuyor deli etti. Cidden ilginç yahu :) Lokalde başka makinelere ssh veya sftp sorunsuz sadece Keenetic'e olmuyor. Ama aynı makineden kablolu bağlanırsam oluyor Keenetic'e :) Keenetic'e bu makineden wifi ile ssh hak getire. Telnet'te sorun yok. Hiç böyle bir saçmalık görmedim vallahi :)

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Yok olmuyor deli etti. Cidden ilginç yahu :) Lokalde başka makinelere ssh veya sftp sorunsuz sadece Keenetic'e olmuyor. Ama aynı makineden kablolu bağlanırsam oluyor Keenetic'e :) Keenetic'e bu makineden wifi ile ssh hak getire. Telnet'te sorun yok. Hiç böyle bir saçmalık görmedim vallahi :)

startup-config dosyasındaki "ip ssh" bölümü nasıl ayarlanmış?

ip ssh

port 22

security-level public

lockout-policy 5 15 3

Geçici olarak no ip ssh lockout-policy komutunu çalıştırarak dener misiniz?

İşlemi geri almak için ip ssh lockout-policy 5 15 3

Buldum buldum sorunu az önce. Kırk yılın başı bazı işlerim için Windows kullanırım ama normalde Mac kullanırım. Aptal Windows KB5071546 güncellemesini yaparken yarım kalmış hata vermiş. Son anda aklıma geldi çünkü bu sorun yoktu ve hem de sadece bir cihazda yapıyor. Kafayı yedirdi ama. Neyse paketi indirip yükledim ve sorunsuz hale geldi. Bu da bana ders oldu :) Sizleri de uğraştırdım ya kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 22 Aralık 2025; 15:16:18 >

cihazımız wi-fi 6 ise titan be7200 den hangi hızları almaktayız.

soldaki değerler: be7200 sağdaki değerler: ax3200

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

2x2 MIMO destekli bir istemci için ikisinde de 2402 Mbps.

Aralarındaki MESH hızı düşük olanın hızı kadar olur. Titan'a ana cihaz yada MESH cihazı olarak bağlanan cihazlar ise şartlara ve konumlarına bağlı olarak destekledikleri maksimum hızda bağlanabilirler. Wifi 7 cihazlarınız yok ise olmasa da olur durumu var.

İlla alacağım diyorsanız Titan ana cihaz olarak kullanılmalı.

Bütçeniz Titan'a yetiyorsa Hero alın. 1811 uzun süre kullanmış olduğum cihazdı. Kablosuz tarafında bana göre problemleri var.

Şubatta yeni modelleri tanıtılacak diyorlardı acelen yoksa onları bekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Merhaba,

Ne gibi sorunları var sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Merhaba acelem yok, yeni model/modelleri bekleyebilirim.

Orijinalden alıntı: ru.celebi

Bütçeniz Titan'a yetiyorsa Hero alın. 1811 uzun süre kullanmış olduğum cihazdı. Kablosuz tarafında bana göre problemleri var.

Hero' da güzel cihaz. Aşağı yukarı titan ax3200 ile benzer fiyatlarda. Titan uzun süre keenetic ailesinin amiral gemisi olarak görev yaptı. Artık oturmuştur diye düşünmüştüm ama siz kablosuz tarafta problemleri var deyince durup düşünmek lazım. bir arkadaş şubatta yeni modellerin geleceğini de yazdı. Bekleyebilirim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.