Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1523. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sanalgezgin , cimbom38 , mcgoktug Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 12 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü5 Mobil
5 sn
30.499
Cevap
476
Favori
1.313.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
87 oy
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #10
Giriş

Bu yıl içinde geliyor. 2.çeyrek.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleridonanımhaber forum
    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162995724

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 26 Mart 2026; 9:49:44 >
    Garantinin ne anlama geldiğini biliyor musunuz ? Üretim kaynaklı oluşabilecek problemlerde 2 veya 3 yıl üretici garanti kapsamında değerlendirilir. Dışarıdan müdahale ile cihazın bozulması nasıl garanti kapsamında değerlendirilmesi bekliyorsunuz ?

Zamanında dsl den gelen voltaj yüzünden huawei ve Asus yakmış biri olarak söylüyorum ki firmaların bu konuda yapacak bir şeyi yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: Mertcan-39

Garantinin ne anlama geldiğini biliyor musunuz ? Üretim kaynaklı oluşabilecek problemlerde 2 veya 3 yıl üretici garanti kapsamında değerlendirilir. Dışarıdan müdahale ile cihazın bozulması nasıl garanti kapsamında değerlendirilmesi bekliyorsunuz ?

Zamanında dsl den gelen voltaj yüzünden huawei ve Asus yakmış biri olarak söylüyorum ki firmaların bu konuda yapacak bir şeyi yok.

:)

Senin yaktigin modemlerde garantiyle ilgili bir talebin olup olmamasi beni ilgilendirmiyor. Sen her probleminde yeniden Keenetic'ten sifir modem siparisi verebilirsin.

Ilk defa bir network firmasinda boyle bir seyle karsilasiyorum. Kendisini bir markanin kullanicisi olarak tanitan kisiler, kullanicilarin yasanilan problemle ilgili garanti beklentisinin olmamasi gerektigini digerlerine israrla canhiras bir sekilde aciklamaya calisiyor. Daha once sorun yasayan kisilerin yorumlarina da yine bu kisiler hemen cevap verip karsi cikmis.

Cok ilginc di mi :)

Edit: Bir de en az iki marka var (birisini kendisi yazmis) bu konuda direkt iade/degisim yaptigina sahit oldugum, kendilerinin haberi yok demek yapilacak bir sey olmadigindan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vicium Mehemii -- 26 Mart 2026; 11:13:20 >

• Şu mesajım dün arada kaynadı herhalde.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/163255967

Markaların garanti koşulları sitelerinde, ürün içeriğinde yazmalidir.

Bunun haricindeki ürün garantiye gittiğindeki prosedür yine marka insifyatifinde degerlendirilebilir.

Bir kullanıcı aynı zamanda Keenetic markasinin yetkili çözüm ortagiyim.

Markayı araştırıp gelip burada bir soru sorabilirsiniz tabi ki, geçmiş yaşanılan örnekleri de sunabilrisiniz. Buradaki kullanıcı olan ya da olmayan herkeste bu konu hakkında deneyimlerini sunabilir.

Markayı alıp kullanmak ya da kullanmamak yine kişinin kendi tercihidir.

Konuyu daha fazla uzatmanın hiç bir anlamı olmadığını düşünüyorum.

Lakin yanlış anlamayın ama bir çok sektör ya da durumda sosyal medya konuları içerisine prove mesaj atan başka marka çalışanlarını bile tahmin edebiliyoruz. Bu mesajlar daima burada ve indeksli kalır. Forum yardım ve tartışma ortamıdır.

Fikirler, düşünceler, karsilikli olarak kişilere ok gibi saplanmadigi sürece yüksek kalitede devam eder.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Araya kaynamadi. Muhakkak firmalar kendilerini korumak icin garanti kosullarinda ilgili durumlari belirtiyordur. Ancak benim kullanici olarak bir problem oldugunda bunu ilgili markanin cozmesini talep etmem kadar dogal bir sey yok. Cunku ben firmanin gozunden bakmiyorum, kullanici gozuyle bakiyorum. Urun garanti disi birakilirsa yeniden bir modem almam gerekecek.

Buradaki "kullanici" arkadaslar boyle bir beklentiyi anlamsiz buluyor, hatta hicbir firmanin bunu yapmadigi gibi tamamen yaniltici icerikler paylasiyor. Markanin hicbir onemi yok. Ben, bir urune satis sonrasi destek verildigi olcude o urunu almayi tercih ederim, aksi durumda da etmem. Bu kadar basit.

Cihaz Kn3811

Ram tüketimi %50 de sabit normal mi sadece intelliqos kurdum ayarlar aktif kullanıyorum.

Bir de kaldırmam gereken gereksiz bileşen seçenekleri var mı usb vpn vs hiç bir özelliği kullanmıyorum sadece temel şeyler kalsa yeter

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
    "Bismillahirrahmanirrahîm"
  • merhabalar 6 yıl önce türktelekom almıştım siyah bir modem vermişler di onu kullanıyorum hala ev içinde kullanıyorum 50 mg vdsl internetim var en 120 metre arka tarftaki yatak odasından sinyal almıyor araya tp link menzil genişletizci koymuştum ama onunda hızı düşük kalıyordu dün Keenetic Hopper DSL AX3000 Wi-Fi Mesh VDSL2/ADSL2 bu modemi ve yanında

Keenetic Buddy 5 AC1200 Kablosuz Menzil Genişletici, Wi-Fi bunu aldım nasıl kurarım modemi direk taksam olurmu

• Vicium Mehemii kullanıcısına yanıt

Burada en başından bahsettiğiniz konu yıldırım düşüp cihaz kavrulunca, garantiye girmeyip cihaz değişimini Keenetic yapmıyormuş düşünceniz. Yıllar öncede oturup bir kaç firmanın bile garanti koşullarında yazanı toparladığımı göstermek istedim. Diğer firmalarda ya değişim yapıyor ya yapmıyor. Genelde onlarda da bu durudman garanti dışı kalan mesajlar illaki bir yerlerde vardır.

Doğal afetler maaelsef bir çok elektronik cihazda garanti dışıdır.

Sizi en iyi koruyacak evinizin sigortalı olmasıdır. Bu tarz durumları onlar cüzi kesintiler ile karşılar.

Ya da elinizde kanıtlarla saha dolabı sahibi kuruma ibraz edip uğraşarak zararınızı karşılatabilirsiniz.

Normal sorun yok. Kullanmadiginiz bileşenin yüklü durması ram tüketimini arttırmaz. İstediğiniz gibi bileşen seçeneklerinden özelleştirebilirsiniz..

github
    Release v26.3.26.2 - Otomatik Güncelleme Sonrası Self-Restart · RevolutionTR/keenetic-zapret-manager
    https://github.com/RevolutionTR/keenetic-zapret-manager/releases/tag/v26.3.26.2
    Zapret Watchdog • Otomatik Kurtarma • WAN Durum Izleme & Analiz
    Telegram Yapilandirilmis Bildirim • GitHub Surum Algilama • Oto Guncelleme (0/1/2)
    IPv6 Sihirbaz • IPSET Kontrol • Hostlist/Autohostlist Filtreleme Katmani
    Guvenli Rollback • Oturum/Kilit Koruma • Self-Test Motoru • CLI • GitHub
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

hocam bi süredir araştırıyorum bende, ikinci el 3610 ya da 3611 alma arefesindeyim artık. alınca bi 10 sene kullanırım herhalde bozulmadıkça ya da çok ekstra wifi 7 ihtiyacı vs olmadıkça. vdsl kullanıyorum 50 mb.

demo linklerine baktığımda hopper modeli bu şekilde 512mb ramin 249mbını kullanıyordu hero da 256 mb ramin 92mbı.

3610da da 256 mb ram var, şimdi alıp ilerde sürüm güncellemelerinde ram sıkıntısı çekilir mi acaba? 3611 için zorlayım mı?

1 google tv, 1 xaomi stick, 2 akıllı priz, 1 pc, 1 laptop, 3 telefon, 1 cosa termostat, 1 robot süpürge var. tabi sürekli kullanlmıyor hepsi. 1 pc, 2 akıllı priz, 1 cosa haftada 1 robot çalışıyor.

vpn belki kurarım, 2,4 ghzlere ayrı atama yaparım, reklam engelleyici kurarım, usb hdd takarım. bi tel ac5 kullanıyor yalnızca. pcye de 5ghz kablosuz adaptör alırım, tv bazen kullanılıyor google tv onda da 5ghz var.

bunlar için 3610 yeterli mi 3611 zorlayım mı?

• Revolution_TR kullanıcısına yanıt
    Kafam bassa hemen yapacam da bekliyorum

Neyi 😂

Zapret Watchdog • Otomatik Kurtarma • WAN Durum Izleme & Analiz
    Telegram Yapilandirilmis Bildirim • GitHub Surum Algilama • Oto Guncelleme (0/1/2)
    IPv6 Sihirbaz • IPSET Kontrol • Hostlist/Autohostlist Filtreleme Katmani
    Guvenli Rollback • Oturum/Kilit Koruma • Self-Test Motoru • CLI • GitHub
  • MrtAltg M kullanıcısına yanıt

Konunun ilk mesajı anıt gibi duruyor :)

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleridonanımhaber forum
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/163004763
    Biliyorum elinize sağlık ama sıkıntı benim modelimin eski olması tam anlamadan zor yani :)

Sevgili Üsdatlarım,

3611 kullanıyorum. Türk Telekom’un kullandığı DNS’i kullanmak istemiyorum. Bu nedenle 1.1.1.1 - 1.0.0.1 kullanmak istiyorum.

Bununla ilgili araştırma yaptım, böyle bir şey okudum.

Keenetic (KN-3611) bu engeli aşmak için çok güçlü bir silaha sahip: DNS-over-TLS (DoT) veya DNS-over-HTTPS (DoH). Bu yöntem DNS sorgularınızı şifreler; böylece Türk Telekom neye baktığınızı göremez ve engelleyemez.

Bunu yapmaya çalıştım.

Öncelikle, İSS'den gelen DNS'i yoksay" seçeneğini işaretleyin ve kaydedin. bunu yaptım.

Ancak diğer aşamada takıldım.

DNS-over-TLS sunucusu ekle butonuna tıklayın. Yazıyor ama ben bu bölümü bulamadım!!

Üstadlarımdan rica etsem bu yazılan, DNS-over-TLS sunucusu ekle butonunu nereden bulabilirim. Bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum 🙏🙏 tarif edilen yer bu fotoğrafını yüklediğim yer sanırım. Burada böyle bir yer yok!!

2. Adım: Şifreli DNS (DoT) Kurulumu (Engeli Aşan Kısım)
    Bu adımda DNS sorgularınızı şifreliyoruz:
    1. Sol menüden Ağ Kuralları -> İnternet Güvenliği sekmesine gidin.
    2. Üstteki sekmelerden DNS Yapılandırması'nı seçin.
    3. DNS-over-TLS sunucusu ekle butonuna tıklayın ve şu bilgileri girin:
    • Adres: 1.1.1.1
    • TLS Ana Bilgisayar Adı: cloudflare-dns.com
    4. Bir tane daha ekleyin (Yedek için):
    • Adres: 1.0.0.1
    • TLS Ana Bilgisayar Adı: cloudflare-dns.com
    5. Kaydet deyin.

3. Adım: Filtreleme Modunu Ayarlayın
    Aynı sayfada (İnternet Güvenliği):
    • Üst kısımda "Filtreleme Modu"nu "Sadece DNS Çözümleyiciler" veya "Genel DNS" olarak seçin.
    • Alt kısımda cihazlarınızın (özellikle IPTV kullandığınız cihazın) karşısında bu yeni oluşturduğunuz profilin seçili olduğundan emin olun.

• Mylove kullanıcısına yanıt
    DNS yoksay isrartlidiginiz pppoe kısmına düz DNS ekleyin.

İnternet güvenliğinde de doh seçip cloudflare adrslerini girin. Pppoe nizi seçin yine. Bu kadar.

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

DNS yoksay isrartlidiginiz pppoe kısmına düz DNS ekleyin.

İnternet güvenliğinde de doh seçip cloudflare adrslerini girin. Pppoe nizi seçin yine. Bu kadar.
    Öncelikle cevabınız için teşekkür ediyorum hocam. Ancak İnternet güvenliğinde de doh seçip cloudflare adrsleri diye bir yer yok veya ben göremiyorum!

Rica etsem ekran görüntüsü atabilir misiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.