Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1522. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: churchil Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
30.501
Cevap
476
Favori
1.313.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
87 oy
Popüler Konular listesinde
25. Sırada  bugün en iyi #10
Giriş

Evet kendiniz bir kullanıcı olarak bir sorun yaşamış olsanız anlaşılabilir bir tepki verdiğinizi söyleyebilirdik. Siz hiç ortada yokken başka markayı öne çıkartıp Keenetic'te böyle olunca sorunu çözmüyorlar diye mesaj yazdığınız halde ben size marka ile bir yakınlığınız var bile demedim. Kullanıcı olarak cevap yazınca sizin ilk cümleniz bu oldu. Bu yüzden mesajınız çok samimi gelmedi.

Orijinalden alıntı: mcgoktug

Evet kendiniz bir kullanıcı olarak bir sorun yaşamış olsanız anlaşılabilir bir tepki verdiğinizi söyleyebilirdik. Siz hiç ortada yokken başka markayı öne çıkartıp Keenetic'te böyle olunca sorunu çözmüyorlar diye mesaj yazdığınız halde ben size marka ile bir yakınlığınız var bile demedim. Kullanıcı olarak cevap yazınca sizin ilk cümleniz bu oldu. Bu yüzden mesajınız çok samimi gelmedi.

Yasadigim sureci anlatmak baska bir markayi one cikartmak anlamina gelmiyor. Ozellikle, modemim bozulduktan sonra soz konusu marka disinda baska modemlere baktigimi soyluyorsam. Degil mi? X markasindan aldigim modemim bozuluyor, iadeye karar veriliyor, Keenetic marka modemlere bakiyorum, ayni sorunu yasarsam cihaza garanti saglanmayacagini, aksine cihazin garanti disi birakilacagini anliyorum, bu yuzden satin almaktan vaz geciyorum ve bu sureci buraya yaziyorum.

Ben sureci anlatiyorum, siz onyargili olmakla sucluyorsunuz. Tekrar ayni sureclerin ve markanin politikasinin altini ciziyorum, garip oldugumdan bahsediyorsuz. Ayni seyleri forum uzerinden ornek vererek tekrar paylasiyorum, konuyla ilgili cevap vermek yerine samimiyetimi sorguluyorsunuz.

Sizi samimi olduguma ikna etmem gerekmiyor. Dolayisyla benim ya da mesajlarimla ilgili fikirlerinizle ilgilenmiyorum. Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vicium Mehemii -- 25 Mart 2026; 11:28:3 >

• Vicium Mehemii kullanıcısına yanıt

Yaşadığınız süreci x markasından aldıysanız o markanın konusuna yazmak daha doğru değil mi? Bana yardımcı oldular diye olumlu bir mesaj yazabilirdiniz mesela. Oraya başka markaları da araştırdım, Keenetic alacaktım ama böyle şikayetler ile karşılaştım yazardınız, o zaman anlamlı olurdu. Kullanıcısı olmadığınız bir ürün için deneyim paylaşmıyorsunuz.

Aynı mantık ile tv alacak olsanız, şikayet var sitesinden x markasında şikayet okuyunca hemen o markanın konusuna gidip oraya da bu marka tv alacaktım ama şikayet var diye almıyorum yazıyorsanız, tamam. Her ürün için ayrı ayrı yaptığınız bir hareket ise kendinizce bir mantığı vardır diyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 25 Mart 2026; 11:35:3 >

Hayata sizin baktiginiz pencereden bakmak, aldiginiz ya da alabileceginiz aksiyonlari almak zorunda degilim. Buraya rahatsiz oldugum bir durumla ilgili mesaj yazmak istiyorsam bu benim kendi eylemimdir, sizin degil. Modeminiz bozuldugunda istediginiz seyi yapabilirsiniz, ama bana ne yapacagimi dayatamazsiniz. Dedigim gibi, fikirlerinizle ilgilenmiyorum. Tartismaya devam ederseniz bloklamam gerekecek. Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bloklamanız hiç önemli değil.

Cihaza sahip olmadan mesaj yazdığınız için varsayımsal çıkarımlar yapmaya devam edebilirsiniz. İyi forumlar.

Ben keenetic aldım ilk gün kullandım 2. Gun hava sartlarından olsa gerek bozuldu servıse gonderdım uzaktan baglantı yaptık ılk basta yenısı geldı. Bence guvenılır memnuniyet acısından öncelikli firmalardanır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • onderkaan kullanıcısına yanıt

ben de meraktan aldım. bir kaç gün kullandım. sonra fişini çektim, duvarda duruyor öyle. arada bir enerji verip, güncelleme yaptırıyorum. almasaydım keşke diyemiyorum çünkü merak bu işte. merak derken, istanbul perpa içinde keenetic'e ait bir ofis gördüm ama ofis halen düzenlenme aşamasında duruyor. KYTECHNGAMING'in ile alakası var mı bilmiyorum. var ise bir gün geçerken, selamun aleykum demek için uğrarım.  

Yaşadığın yerde yıldırım düşme olasılığı yüksekse bence buna varsa sürekli garanti veren marka al derim 

Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • The souls migration kullanıcısına yanıt

İlginç internet mi kullanmıyorsun?

Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

şimdi internet kullanıyorum tabi. mesela internette de hatunlar var. dokunabiliyor musun?   

Dokunsal uyarı web arayüzünün tüm imkanlarından faydalanmak için google premium üyeliği edinin  

O günler de çok uzak bir gelecekte değil, sadece bizim ömrümüzün bacağı kısa kalır göremeyiz gibime geliyor 

Valla ben dediğiniz kişiden kemal beyden aldım sağolsun yardımcı oldu hep. Sürekli rahatsız etmek istemiyorum o nedenle ayarlarımı bir kere yedekledim hep ordan geri yükleme yaparım dedim bıraktım kenara. Bu arada kemal bey antalyada diye biliyorum perpadaki yerde değildir. Ben açıkcası uzaktan modem vasıtasıyla depolama cıhazına baglanmak için aldım. Burayı ve keenetic markasını modemini apple tv kullananlardan öğrendim onlar torrent indirip izleme yaparak kullanmıslar benimki de böyle başladı😁

• quote:

Orijinalden alıntı: lazzaro

Konu nasıl oldu da hatunlara dokunmaya geldi yahu   ???

ben şöyle anladım aslında. bu arada türkçeyi seviyom ben ya..  

internet var. arayıp bakıyorsun ve inceliyorsun. hatta forumlar ve videolar da var. dolayısıyla daha detaylı bilgiye sahip olabilirken, internet kullanmıyor musun ve/veya interneti kullanamıyor musun? şeklinde algıladım. ben de verdiğim cevap ile espirili bir şekilde, cihaza dokunmadan ve onu hissetmeden, birlikte olmadan yapacağın her şey yavan kalır demeye getirdim ama tabi türkçe'nin güzelliği bu noktada ortaya çıkıyor işte. herkes ne anlıyor ise. bu noktada hemen aklıma fatih altaylı geldi. adam kaç ay yattı hapis? sonra beyin ameilyatı oldu ardından da kendisine geçmiş olsun dedndi.  

• The souls migration kullanıcısına yanıt

Söktüm deyince öyle anladım  internetteki hatunlara buluşursan dokunabilirsin de tehlikeli aman dikkat 

SİSTEM 2
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

ahlaki ve manevi değerlerin muhafaza edilmesini sağlamak lazım. dediğin gibi dikkat etmeli.  

Standart basic ev kullanıcısıyım ilk gözlemlerim pozitif ancak cihazın kasasını tasarlayan elemana sevgiler...

Power kablosu giriş yuvası ile sol arka anten dip dibe 1mm boşluk bırakmış dolayısıyla sol arka antene dışa doğru açı verilemiyor.

Daha önce kısa süreli Keenetic Extra DSL KN-2112 kullanmıştım böyle bir sorun yoktu istediğin gibi açı veriliyordu tüm antenlere.

Kıyaslamak gerekirse kasa boyutu da enlemesine daralmış. Topaç bir cihaz olmuş tasarım olarak.  

Wifi 7 ve 2-5gbps gibi servis sağlayıcı hızları standartlaşmaya başlayana kadar götürür bu cihaz beni sonrasında da Titan a terfi ederiz artık. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 26 Mart 2026; 4:18:31 >

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
    "Bismillahirrahmanirrahîm"

• Vicium Mehemii kullanıcısına yanıt
    Çok benzer bir olay Asus modeminde başıma geldi. Fırtınada sırasında internet kesildi ve bir daha hiç geri gelmedi. Ben ilk başta altyapı sorunu sanmıştım daha sonra DSL ışığı hiç bir şekilde yanmayınca başka bir modem takip denemiştim ve o anında bağlanmıştı. Cihazı Asus’a gönderdim ve değişim kararı verdiler. Akım korumalı priz kullansanız bile akım DSL hattından modeme yürüyüp DSL portunu bozabiliyor.

• PehliOne- kullanıcısına yanıt
    Akım telefon kablosundan geliyor. Sorun o zaten. Saha dolapları olsun, bina ankastreleri olsun düzgün topraklama olmadığı sürece herkesin başına gelebilir.

Elektrik hattından gelende yüksek oranda adaptör bozulması ile kurtarma olasılığı olabiliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu keneetic'in yakın zamanda piyasaya çıkması beklenen yeni bir router çalışması var mı acaba? Titan modelinde bile 320 mhz yok. Keza mesh sistemleri de bir tık geriden geliyor takip edebildiğim kadarıyla. Bilgisi olan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.