Şimdi Ara

Kediyi Ezdim :( (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
165
Cevap
0
Favori
9.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: draguh

quote:

Orijinalden alıntı: General .

quote:

Orijinalden alıntı: draguh

quote:

Orijinalden alıntı: General .

Bende çok dikkat ederim , kediye , köpeğe , hatta kuşlara bile . Bazı kuşlar bir inatçı oluyor imkanı yok yürümüyolar . İnip kaçırıyorum öyle devam ediyorum .

En guzelı

Can almaktan iyidir hocam ,2 dk inip kaçırtmak .

Keşke herkes senin gibi davransa hocam.

Keşke ama kardeşim , biz davranalım vicdanımız rahat olsun yeter .

Yazılanlar hayal ürünüdür, sorumluluk kabul edilmez..

• Bende bir kere ezmiştim. Bir köşe vardı tam orayı dönerken köpekten kaçan kedi geldi aracın altına girdi. Bende fren yapamadım. Hatta daha ayağım frene bile gidemeden kedi zaten koşusunun da hızıyla geldi pat diye girdi arabanın altına. Hemen durup baktım. Gözü falan çıkmıştı, dili dışarı düşmüştü. Şuan bile hatırladıkça kötü oluyorum Ama benim kabahatim yoktu kendisi girdi aracın altına Sonralardan vicdanımı rahatlatmak için hergün o kediyi ezdiğim yere gittim kedi maması koydum Hergünde kediler yiyordu. Bu şekilde 1 hafta falan yaptım sonra da bıraktım.

Velhasıl kelam o kedi hala gözümün önüne geliyor ve kendime lanet ediyorum. Keşke diğer yolu kullansaydım

• Ergenler basmış yine burayı saçma sapan yorumlar falan iyice saçmalamışsınız.

Geçmiş olsun dostum olan olmuş, bundan sonra daha dikkatli olmanı öneririm, ben 10 metre ötede köşede bekleyen bir hayvan gördüğümde yola atlar diye hızımı yavaşlatırım, o da bir can taşıyor, belki o hayvanı ezdiğin için ceza almassın, onu koruyacak hakkını arayacak bir kimsede olmayabilir ama vicdan olayı çok farklı.
  • Geçenlerde çevre yolunda giderken ilerde yolun ortasında bir şey duruyordu. Hızım 90 km civarındaydı. İyice yaklaştığımda güvercin olduğunu farkettim ama o hızımı farkedemedi. 8-10 metre kala havalandı tam ön cama denk geldi. Ardıma baktığımda sadece havada uçuşan tüyler görüyordum. Pek bir şey hissetmedim desem yalan olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 13 Şubat 2013; 22:25:09 >
  • Ben bir kere köpeğin tekini karşıdan karşıya geçirirken arabanın teki vuracaktı durmadı arabayı ben durdurayım derken köpek kaçtı gitti araba bana vuruyordu.Hayvan işte nereden bilsin ki bazen kuşlar bile uçmuyor arabanın gelmesine rağmen.Yani olan olmuş artık,bundan sonra dikkat ederseniz vicdanınız rahatlar bir nebze

PSN:Darkhate90
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.