Şimdi Ara

Kediyi Ezdim :( (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
9.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevivaL -- 28 Ocak 2012; 2:30:30 >
  • Gecmis olsun..Bundan yillar once bende bir kediyi ezmistim..Gece vakti indim arabadan,yanina gittigim de olmustu malesef...Acinizi anlayabiliyorum bir hayvansever olarak..Biraz da sans isi..İster 30 ile gidin ister 180 ile..Kedi sizi bulursa eger yapacak birsey kalmiyor malesef...Burda ki hizin yuksekti vs gibi yorumlara aldanmayin,baslarina geldigi zaman anlarlar ancak..Tekrar gecmis olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Backstreet

Gecmis olsun..Bundan yillar once bende bir kediyi ezmistim..Gece vakti indim arabadan,yanina gittigim de olmustu malesef...Acinizi anlayabiliyorum bir hayvansever olarak..Biraz da sans isi..İster 30 ile gidin ister 180 ile..Kedi sizi bulursa eger yapacak birsey kalmiyor malesef...Burda ki hizin yuksekti vs gibi yorumlara aldanmayin,baslarina geldigi zaman anlarlar ancak..Tekrar gecmis olsun..

Eyvallah dostum. Tabii bazı kendini bilmezlerde çıkabiliyor yok yalan atıyor daha hızlıydı. markete bakkala arabaylamı gidilirmiş gibi. Normal bir şehrin ortasından geçen şehirler arası yol hızım 50 ila 60 km arasında sağ şeritten giderken aniden fırlayan kedi en fazla 10 metre önümdeydi ve durmak imkansızdı frene bastım direksiyonu kırdım. ama nafile hayvancağız geldi girdi lastiğin altına engellemek için her şeyi yapmama rağmen. Tabii böyle boş konuşanlarında başına gelebilir böyle şeyler Allah Korusun. Yine de bir insana bir çocuğa çarpmadığım için şükrediyorum.

• Konuya knu disinda girdim otomobil genelde ciktim. Bende otomobil genelin agir toplarinin konu disinda ne isi var diyorum megerse konu tasinmis
  • Geçmiş olsun, insan bir süre o vicdan azabını çekiyor maalesef... Aklına geldikçe kötü oluyor. Uzun zaman önce bir arkadaşım komyonla otobanda giderken ata çarpmıştı, at öldü tabi. Ama arkadaşım hatırladıkça kötü oluyor. Otobanda atın ne işi var o ayrı konu tabi
  • Ben de birgün kedi gördüm frene bastım, ama aniden çıktığı için altına girmiş bulundu aracın, çok kötü oldum ezdim diye, çünkü kediler desevdiğim hayvanlardır(sizinn yaşadığınız duyguyu anlayabiliyorum), aynadan bi baktım yolun ortasında pısmış duruyor. Korkmuş, gittim sevdim yola uzak yere bıraktım.

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

quote:

zavallı kedi bu soğuk havada kendini bilmez içeçek zıkkımlanmaya giden bir insanoğlunun metal canavarı altında can verdi.Halen hayvanların zararlarında bahsediliyor ya ulan şu dünyada insanoğlu kadar zararlı ve tüketen bir mahlukat var mı ?

O zaman kullanma o metal canavarları burası zaten metal canavarlar genel forumu. Gece bir foruma bakalım dedik ne var ne yok diye millet bilip bilmeden ahkam kesmeye başlamış. Böyle konuşanların yarın bir hayvana hatta bir insana çarpmayacağının garantisi verebilirmi içecek zıkkımlanmaya gidiyormuşuz. adamdaki zihniyete bak sonra bu ülkede neden iyi şeyler olmuyor. Maalesef sen ve senin gibi insanlar yüzünden olmuyor. Buraya başka şeyler yazmak isterdim ama terbiyem buna müsaade etmiyor. Aslında seviyenize inmek olur size hakaret etmek. ne yapalım bu ülkede sizin gibilerde yaşıyor Maalesef.

kes sesini edebinle otur gelipte burda vicdan muhasebesi yapma hem suçlusun hem güçlü

Kardeş iyi misin bu ne tarz ? Bu kadar olay yapman, dedektifcilik oynaman niye bende onu anlamadım. Yoksa zamanında sende böyle birşey yaptında vicdan azabı mı çektin ?

Benimde aklıma bu geliyor !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifomer -- 28 Ocak 2012; 7:47:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

quote:

quote:

quote:

zavallı kedi bu soğuk havada kendini bilmez içeçek zıkkımlanmaya giden bir insanoğlunun metal canavarı altında can verdi.Halen hayvanların zararlarında bahsediliyor ya ulan şu dünyada insanoğlu kadar zararlı ve tüketen bir mahlukat var mı ?

O zaman kullanma o metal canavarları burası zaten metal canavarlar genel forumu. Gece bir foruma bakalım dedik ne var ne yok diye millet bilip bilmeden ahkam kesmeye başlamış. Böyle konuşanların yarın bir hayvana hatta bir insana çarpmayacağının garantisi verebilirmi içecek zıkkımlanmaya gidiyormuşuz. adamdaki zihniyete bak sonra bu ülkede neden iyi şeyler olmuyor. Maalesef sen ve senin gibi insanlar yüzünden olmuyor. Buraya başka şeyler yazmak isterdim ama terbiyem buna müsaade etmiyor. Aslında seviyenize inmek olur size hakaret etmek. ne yapalım bu ülkede sizin gibilerde yaşıyor Maalesef.

kes sesini edebinle otur gelipte burda vicdan muhasebesi yapma hem suçlusun hem güçlü

Kardeş iyi misin bu ne tarz ? Bu kadar olay yapman, dedektifcilik oynaman niye bende onu anlamadım. Yoksa zamanında sende böyle birşey yaptında vicdan azabı mı çektin ?

Benimde aklıma bu geliyor !

yukarıyı dikkatli okursn özrümü dilemişim sert çıkışım için uzatmanın alemi yok

• olur öyle takma kafana

Arkadaşlar yaklaşık 15-20 dk önce başıma geldi bu olay teyzemler,dayımlar abim bize yemeğe gelicekti bende cola ve içecek vs. almak için markete gideyim dedim ana yolda hızım yaklaşık 50-60 km birşeydi bir kedi aniden önüme çıktı, duramadım ve kediyi ezdim. Kendimi şuanda çok kötü hissediyorum istemeden de olsa bir canlının hayatını kaybetmesine yol açtım adeta günüm zehir oldu.

Siz gene iyisiniz ben otobanda 120 ile giderken karşıdan karşıya hızlıca geçmeye çalışan köpeğin malesef kafasını uçurmuştum.Geçmiş olsun.

Bitermi?
  • Hayvanları sevmeyen insanları sevemez. Kendinden başka düşündüğü yoktur.

Geçmiş olsun. Geçenlerde aynı olay benim de başıma geldi. Gerçekten insan kendini kötü hissediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

Bende bir kopegi telef ettim gecen yil. Onumdeki arac aniden saga kirinca ne kadar frene asilip gittigi yonun tersine kirsamda direksiyonu sag arka bacagina vurdum.
    Aynadan baktigimda sendeliyordu sonra dustu. Cok uzulmustum bende

Anladıgım kadarıyla bacagı ezilmiş ölmemiş, keşke o acıyla orada bırakacagınıza en yakın veterinere götüyseydiniz. Veteriner ücretini sigortanız ödüyor.

seyir halinde oldugum yolda geri donme gibi bir sansim yoktu ayrica araclar 80-100km hizla gidiyor. Veterinerin yeri nerde onu bile bilmiyorum.
  • Asteğmen olan bir tanıdığım Bolu-Ankara otobanında 70 küsür model Nova marka arabası ile gece yarısı 180 km hızla giderken bir köpeğe çarpmış. Frene basmış. Biraz gittikten sonra durmuş. Üşenmemiş. Köpeğe bakmak için geri yürümüş. Bakmış ki köpeğin karnı yarılmış. Ağzından burnından kanlar geliyor. Veterinere götürmeye imkanı yok o anda. Yapılması gereken tek şeyi yapmış. Silahını çıkarıp köpeği öldürmek zorunda kalmış. Acı çekmesin diye.

Oluyor böyle şeyler.

Orijinalden alıntı: ONURTO

quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Yarın ilk iş gidip 15 kiloluk kuru mama alıyorsun ve her gece çıkıp sokaklarda dolaşarak sağa sola birer avuç bırakıyorsun.. Hadi bakalım kolay gelsin..

Aynı şeyi yazacaktım şimdi..

istanbul'da sabahları, daha kimse uyanmadan 5:30- 6 arası bunu yapan insanları görüyorum. her seferinde de helal olsun diyorum

Aynen valla işte öyle insanlar da var.

Bana cevap yazarken alıntı yaparsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: smg05

quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

7 tane cami yaptırmak zorundasın panpa

Yaptırsan bile olmuyor kanks.....

Niye ki? Benim bildiğim isteyerek kedi öldürmenin (arkadaşı tenzih ediyorum o kazara yapmış bunu) kefaleti 7 cami yaptırmakmış.
  • Aşırı hız nedeniyle ile insanı ezip kaçan insanların (?) yaptıklarının yanında sizinki bi şey sayılmaz...

Canınızı sıkmayın istemeden olmuş..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.