Şimdi Ara

Kediyi Ezdim :( (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
9.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçmiş olsun. üzülmenize gerek yok sonuçta kaza. kedilerin kaderi bu. bizim burda da kedinin birine araba çarptı. kedi öldü. kedi de yavru.
    "Dünyanın sorunu akıllı insanlar şüphelerle doluyken, aptalların özgüvenle dolu olması."
  • Geçmiş olsun. Vicdanı olan insana acı veren bir duygu. Hele soğuk havalarda arabanın altına girmeyi çok seviyorlar sıcak olduğundan dolayı. Arabayı çalıştırdığınızda 1 dakikanızı bile almayıp altına bakmakta yarar var. Hala bunun pişmanlığını yaşıyorum çünkü. Kendi kedimi ezmiştim kapının önünde. Üstelik arabanın altına bakmama rağmen yoktu, hareket etmemle arkamdan seslenmeleri bir oldu. Üzücü bir durum, inşallah bir kimsenin başına gelmez.

Elime geçen bi sopa ile kenarıya çektim sonra ordaki birkaç esnafa veterineri arattım geldiler falan havyan çoktan ölmüş şuan çok kötüyüm açıkçası aklıma geldikçe tüylerim ürperiyor, ama kabahat hızlı araç kullananlarda allah korusun o kedi değil ailemizden birisi bile olabilir

Orijinalden alıntı: McLaren64

Arkadaşlar yaklaşık 15-20 dk önce başıma geldi bu olay teyzemler,dayımlar abim bize yemeğe gelicekti bende cola ve içecek vs. almak için markete gideyim dedim ana yolda hızım yaklaşık 50-60 km birşeydi bir kedi aniden önüme çıktı, duramadım ve kediyi ezdim. Kendimi şuanda çok kötü hissediyorum istemeden de olsa bir canlının hayatını kaybetmesine yol açtım adeta günüm zehir oldu.

Ecel geldi cihana, baş ağrısı bahane

isteyerek yapmadın sonuçta ve bu duruma üzülmen senin insanlığını ortaya çıkarır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne mal insanlar var forumda!!!!!!

Yerler hafif ıslak,görür görmez gazdan ayağımı çektim kesin önüme atlar diye.

10-15 metre kala gerçekten önüme atladı.Hızım bayağı bir azalmıştı zaten,frene asılınca kurtardı hayvan.
    tanrım zalim yapmıs sefdiqlerimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Arkadaşlar yaklaşık 15-20 dk önce başıma geldi bu olay teyzemler,dayımlar abim bize yemeğe gelicekti bende cola ve içecek vs. almak için markete gideyim dedim ana yolda hızım yaklaşık 50-60 km birşeydi bir kedi aniden önüme çıktı, duramadım ve kediyi ezdim. Kendimi şuanda çok kötü hissediyorum istemeden de olsa bir canlının hayatını kaybetmesine yol açtım adeta günüm zehir oldu.

• Yapımda var demek ki ben hayvanları çok severim.
    Yazın kaplara su koyup balkondan kedilerin o kaplardan su içtiği görmek içimi vicdanen çok rahatlatır. Hatta biri bizim binanın önüne "çöp" diye ufak bir kanepe atmıştı. Doğal olarak çöp kamyonu onu almıyor ve belediyeye haber verecektim. Ancak her sabah işe/okula giderken kedilerin onun üstünde birbirlerine sokularak uyuduğunu gördükten sonra kimseye bir haber vermedim. Hala kedilerin kanepesi orada duruyor
    Neyse bunlar bir kenara da bu kadar hayvan sevgisi varken umarım herhangi biri kullandığım aracın altına atlamaz yada motoruna girmez. Gerçekten çok üzülürüm, Allah korusun..
  • sırf dalga geçen şerefsizler için girdim üyeliğime. belki banlanırım vs bilemiyorum o tarafını. ama şu yukarıda yok aynadan süzülüyordu benimde başıma geldi takma diyen haysiyetsizlere sesleniyorum onların canı olduğundan haberiniz olmayabilir ama onların yaşaması için gününü gün eden gönüllü bir sürü insan, işinden 8de9da çıkıp gece 1 2 ye kadar sokakta onları besleyen yüzlerce insan var. ulan öküzler, ulan alçaklar şurada dalga geçenlerin anasını babasını ezsinler gözünüzün önünde inşallah.
  • Gözümün önünde Reno Master geri geri gelirken kediyi ezdi bende tam arkasında birisini bekliyordum. Affedersiniz kedı ortadan ikiye ayrıldı gözleri fırladı ve ilk 2 gün hep aklıma geliyordu.

sıkmayın canınızı kazadır, isteyerek olmadı, unutursunuz...
  • bazi hayvanlar araclarin ne kadar tehlikeli oldugunu bilmiyor, bunun icin aslinda hayvanlari korkutmak lazim tabii incitmeden. ne zaman kedi kopek gorsem korna calar korkuturum ki araclardan uzakta durmayi aliskanlik edinsinler.

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Geçmiş olsun o zaman hocam yapacak bir şey yok. Köpekler trafik nedir biliyor ama kedilerde bu algı yok, atlıyorlar yola.

Bence tam tersi kediler şehre daha iyi adapte olmuş ve daha çevikler. Bende köpek ezmiştim zamanında yolun ortasında yürüyolar.

takdir-i ilahi demen gerekiyor çünkü hiçbirinde yapabileceğim bir şey yoktu. düz yolda ilerliyordum. kendini suçlaman gereksiz.
  • Geçen araba ile yola çıktık, cam suyu bittiği için ve hava kötü olduğu için benzinliğe çekip kaputu açtım ve bir kedi karşıma çıktı. Tabi şok oldum..Motorun plastik kapağının üstünde kıvrılmış yatıyordu, genç bir kedi..çevresinde çarklar falan dönüyor..Hemen aracı durdurdum, kediyi aldım, yaralanmamış görünüyordu ama yinede aldım veterinere görütrdüm, kontrol etti. Sonra mahalleye dönüp bir kutu sütle birlikte bıraktık. Sonra yola devam...45dk mıza mal oldu ama kediye bişey olmadığına çok sevindim..
    Yola çıkalı 2-3 km olmuştu ve ben kaputu aylardır açmamıştım..Gerçekten kedi ve biz çok şanslıydık..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.