Şimdi Ara

Kediyi Ezdim :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
165
Cevap
0
Favori
9.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun,kaza sonuçta kafaya fazla takmana gerek yok.
    Dalga geçen vatandaşların yaşlarını bilmemem ama akıl yaşlarını belli ettikleri çok aşikar
  • İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar bazıları dalga geçme gafletinde bulunmuş ama ilk defa başıma gelen bir olay olduğu için çok kötü oldum şuan daha iyiyim ailem ve sevdiklerime de söyledim hayvansever bir insan olarak bir hayvanın ölümüne neden olmak çok kötü bir durum.

Şehir içinde okadar hız yapılır mı? diyen arkadaşlarıma söylemek isterim hızım 50-60 Km arasıydı ve yol bildiğiniz şehirler arası çift şeritli anayol. sağ şeritten gidiyordum bir kedi aniden önümde belirdi ve fren ve direksiyonu kırmama rağmen sağ ön tekerimin altına giriverdi hayvan hemen sağa çektim ama hayvan ezilmişti yapabileceğim birşeyde yoktu. üzüntülü bir halde kendime kızarak ve küfrederek eve geldim ama şuanda daha iyiyim.

Bazı arkadaşların dediği gibi yarın migrostan kedi maması alıp bizim mahalledeki kedilere vermeyi düşünüyorum.

• Geçmiş olsun.
    Bir defa benim de başıma geldi bir kere,hala aklıma geldikçe üzülürüm.İnşallah başınıza bir daha gelmez..
  • Geçmiş olsun. Geçen sene benim de önüme orta boylu genç bir kedi fırlamıştı yokuş aşağı inerken. Aracı üzerine ortalayıp geçmiştim, aynadan baktığımda hiç bir şeyi yoktu. :)
  • Kediyi ezmemek için bariyerlere giriyordum bir gün olsun üzmeyin kendinizi, bendede çok travmatik etki brakırdı sanırım
  • neydin derdi bu hocam. ya hızınız daha yüksek olup aracı kırsaydınız da Allah korusun size bişey olsaydı ?

Önünüze kedi köpek cıkarsa vurun geçin üzülecek birşey yok.Kendi canınızdan daha mı kıymetli
  • sıkma canını kedilerde aile planlaması bu şekilde sağlanıyor hem sen ezmeseydin şu an dışardaki soğukta aç bilaç ölümü bekliyor olacaktı belkide. bende geçenlerde bir kedi ezdim yukarda Allah var ezmemek için çok da efor sarfetmedim çünkü yol dar yerler buz sağlı sollu araçlar park halinde insanlar var etrafta. şüphesiz her can değerlidir ancak annesinin elinden tutmuş yolda yürümeye çalışan 5 yaşındaki kız benim için daha değerlidir hele şu haberleri görünce:

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1175255&title=kediye-carpmamak-icin-manevra-yapinca-otomobil-devrildi-4-yarali

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17631127.asp

üstelik sıfır km aracımın kaput, çamurluk ve tamponunu zaten ezilmiş bir kediye çarpmamak isteyen panikatak bir amca yüzünden değişti.

kedidir candır ama insanların canındanda kıymetlimidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

7 tane cami yaptırmak zorundasın panpa

Yaptırsan bile olmuyor kanks.....
  • Bende ördek ezmiştim. bir canlıyı ezmek kötü bir duygu
  • quote:

Orijinalden alıntı: senged

9 canından biri gitmiş geriye kalmış 8 canı

bu forumda ne çok kreşten terk insan var...
  • bu arada geçmiş olsun. geçen de benim önüme tilki atladı incek yolunda az kalsın çarpıyordum..
  • Önünüze fırlayan kedi değilde küçük bir çocukta olabilirdi.O yüzden sıkmayın canınızı,evdeki kedinize iyi davranın,size iyi gelecektir
  • Geçmiş olsun arkadaşım, iyi bilirim o duyguyu. Hayatın gerçeği bu malesef, insanlar bile yollarda can verebiliyor. Siz bir torba mama alın, arada sırada da bir tas su doldurun bir kenara koyun, bu sizi bir nebze rahatlatacaktır.
  • Geçmiş olsun hocam...

Konu dışı sanki buraya taşınmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_kaya1 -- 27 Ocak 2012; 23:25:59 >
  • Bende geçen sene ezdim octavia ile.Yalnız ben çarpmamak için elimden geleni yaptım kedi de sağa gider gibi yapıp tekrar geldi tekerin altına giriverdi intihar etmek ister gibiydi kedi.
    Davlumbazdan takır tukur sesler geldi baktım aynaya yolda süzülüyordu.
  • ben hiç ezmedim ama bir kere kıl payı kurtardım, arabayı uçurucaktım nerdeyse... akşam vakti dikkat de etmeme rağmen birden önüme çıktı gördüğümde zaten arabanın yarısına gelmişti bile ani bir hareketle kurtardım ama arabadakiler baya tırmıştı... yalnız olsam arabayı perte çıkaracak da olsam ezmem bir hayvanı...

ama hakkaten can çekişen bir hayvanı görmek yardım edememek çok kötü bir his, öğrenciyken gece vakti yol kenarında tüm ayakları kırılmış yavru bir kedi görmüştüm, korkudan sürekli saldırıyordu, elimde kıymalı pide vardı beslemeye çalıştım ama veteriner o saatte bulmam mümkün değil mecbur bıraktım... pişmanlık, zaten ölücekti düşüncesi, o anki imkansızlıklarım vs. bu düşünceler hala aklımda... otomobil forumu konu dışına çıktık ama en iyisi herkesin elinden geldiğince hayvanlara bakması. hiç değilse zaten bu kadar haksızlığa uğrayan masum hayvanların vebalini biraz olsun ödemiş oluruz asla tam olarak ödeyemeyecek olsak da.

not: bakkaldan dandirik 2 liralık salam ve biraz su bir kedinin 3 öğününe yeter.

• Bizim burada sokak ortasına haftada bir kez bile olsa kedi ölüsü görüyorum.
    Daracık sokak aralarında kedi ezecek kadar dikkatsizler var. Kediyi kurtaramayacak kadar hız yapıyorlar.
    Düşünsenize bir kedi yerine hızla yolun ortasına koşan bir çocuğu bile ezebilirsin. Çocuğun topu yola kaçsa arkasından koşan bir çocuk olur hep.
    Araç sürmek sonsuz dikkat ve tecrübe ister.
    Kendi canın için, başkalarının canı için yolda karşına çıkabilecek hayvanların canı için ve malın için yavaş araç kullanmanız gerekir.
  • Geçmiş olsun, yola fırlayan bir çocuk da olabilirdi. Allah sizi korumuş, bir de bu açıdan düşünün.
  • Yorumları okurken ister istemez insan konudan uzaklaşıyor ..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.