Şimdi Ara

Kediyi Ezdim :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
9.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blacksea533

Bakkala gitmek için ana yol kullanılan yer neresi çok merak ettim , bakkal tem üzerindemi ,bana kalırsa gittiniz yol kısa mesafeli ve ş.içi 50 km sınırlı yoldur.Siz büyük ihtimal hızlıydınız ve bu kaza böyle gerçekleşti.Vicdanını rahatlatmak içinde burda teselli arıyorsun.

FBI uzmani olmalisiniz nasil da cozmussunuz herseyi
  • bir gun cop atacaktim gittim cop tenekesine orada kedi vardi kediye pist dedim ve copu attim kedi kacti yola firladi ve ustunden otobus gecti ayagi koptu kedi yolun ortasinda cirpiniyor ayagiya kalkmaya calisiyordu bende oylece dondum cocuklar hep kedinin basina toplandi ben hala copun yaninda kaldim.sonra cocugun birinin bana carpmasiyla kendime geldim 2 gun yemek yiyemedim

Orijinalden alıntı: yahsiman1

bence saklan hemen. kedinin ailesi seni ihbar ettiyse polis her yerde seni arıyodur? :))

Ne diyorsun arkadaşım?

Adam bir canlıyı öldürmüş, muhtemelen hepimizden daha masum ve günahsız bir canlıyı.

İşin gırgırındasın hala.
    Bunu bilmeyen toplumları koyun gibi güderler >>https://www.youtube.com/watch?v=w_ybzC2wP7Q
    FES TÜRK ŞAPKASI DEĞİLDİR. Naomi Klein - ŞOK DOKTRİNİ Mutlaka okumalısın
  • dalga geçende olmuş teselli etmeye çalışanda senin yapabileceğin birşey yok bu durumda olmuş bitmiş sende istemezdin belliki böyle olmasını o yüzden unutmaya çalış

• geçen sene bayram trafiğinde yolda giderken dikkatimi çekti tam 7 tane ölü kedi saydım ve malesef 8. yi de ben ezdim.. kedi karşı şeritten koştu geldi bekledi tam ben geçerken koşmaya başladı tekrar frene bassamda fayda etmedi

Orijinalden alıntı: djoz

Yarın ilk iş gidip 15 kiloluk kuru mama alıyorsun ve her gece çıkıp sokaklarda dolaşarak sağa sola birer avuç bırakıyorsun.. Hadi bakalım kolay gelsin..

Bence de yapın bunu hiç değilse vicdanınız biraz olsun rahatlar,bu kış günüde hayvanlar aç kalmamış olurlar.
    Bazen aniden karşınıza çıkan küçük hayvanlar olunca ve dalgınsanız panikleyip direksiyonu kırabiliyorsunuz. Başıma geldi daha önce. Sakin olup mantıklı düşünmek gerekiyor biraz. Eğer kaçabilecek gibi değilseniz, kaçmaya çalışmayın siz kaza yaparsınız. Şehirler arası yollarda çok başıma geliyor. 80-90 km hızla giderken kedi köpek yola fırlayabiliyor. Kaçmak için direksiyonu kırıp toparlayamazsanız kaza kaçınılmaz.
    Vicdanen hoş değil ama bir kedinin hayatta kalması için kendi hayatımı yüksek oranda riske atmak bana mantıklı gelmiyor.
    Kedi yine neyse de, köpeğe çarparsanız arabanın ön tarafı çok sağlam bir şekilde dağıtabilirsiniz.

İstanbulun göbeğinde, yola at fırlamıştı birkaç yıl önce. Ben zor bela vurmaktan kurtuldum ama arkamdaki arabanın ön camdan içeri girmişti at..
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~

• Elden bir şey gelmez geçmiş olsun

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

quote:

Orijinalden alıntı: yahsiman1

bence saklan hemen. kedinin ailesi seni ihbar ettiyse polis her yerde seni arıyodur? :))

Ne diyorsun arkadaşım?

Adam bir canlıyı öldürmüş, muhtemelen hepimizden daha masum ve günahsız bir canlıyı.

İşin gırgırındasın hala.

+1

Bende anlamıyorum niye böyle saçma sapan yorumlar yazarlar..

Konu sahibi arkadaşım geçmiş olsun olan olmuş

Gönül ister hiçbir canlıyı incitmeyelim.

Ancak malesef kendinden başka canlıları oyuncak gibi gören zihniyetin eseri o sokakta sefil olan hayvanlar

Kediler bir anda fırlıyor yola malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: aybasan

..Katil oldun artık diyen densizi boşver arkadaşım gerçi ben mecazi anlamda bir tür espiri olarak yazdığı fikrindeyim ama yinede bir canlının hayatının söz konusu olduğu bir konuda şakada yapılmamalı yaşama saygısı olmalı insanın...

.Vicdanlı bir insanmışsınki bunun acısını çekiyorsun ve paylaşmışsın böyle saniyeler içinde aniden gelişen olaylarda maalesefki yapabileceğimiz çok birşey olmuyor biranda olaylar gerçekleşiyor üstelik devam edip gitmemişsin ve bakmışsın bu hepimizin başına gelebilecek birşey bir sevap işle örneğin bir fakiri sevindir bir açı doyur 3-5 hediye alıp çocuk yuvasındaki öksüz-yetim çocukları sevindir vs vs vs...böylece bu acı olay aklına geldiğinde bunun için yaptığın hayırda aklına gelir ve bu seni birazda olsa rahatlatır

ya da aybasan hocamın yukarda dediğini yap arkadaşım.. ayrıca senin canın sağolsun.. insanların hayatta yaptıklarına göre dğl niyetlerine göre değerlendirilmeleri gerektiğine inanıyorum.. bilerek yapmadıysan ki öyle, bu olayı yaşamamış kadar günahsızsın bence.. unut gitsin vadesi dolmuş sadece sebebi sen olmuşsun.. abartma ve neşelen artık

• quote:

Yarın ilk iş gidip 15 kiloluk kuru mama alıyorsun ve her gece çıkıp sokaklarda dolaşarak sağa sola birer avuç bırakıyorsun.. Hadi bakalım kolay gelsin..

Aynı şeyi yazacaktım şimdi..

istanbul'da sabahları, daha kimse uyanmadan 5:30- 6 arası bunu yapan insanları görüyorum. her seferinde de helal olsun diyorum
  • Geçmiş olsun, kafaya takılacak bir şey yok. Servise günde 100'e yakın araç geliyor. Bunların gün içerisinde ne kadar manevra yaptığını varın siz tahmin edin. Bakırköy de kedi dolu bir semt. Her hafta kedi eziliyor. İlk başta üzülsek de daha sonra insan - acı bir durum olsa da - alışıyor. Buna alışmak iyi bir şey değil tabi ki.
  • geçmiş olsun unutmaktan başka çaren yok bende köyden gelirken köpeğe çarpmıştım inipte baktığımda 5 dakika can çekişti ve öldü hala acısını yaşıyorum o gün yola devam edememiştim sağda çeşmenin kenarına çekip uyumuştum

Orijinalden alıntı: forumusr

quote:

Orijinalden alıntı: blacksea533

Bakkala gitmek için ana yol kullanılan yer neresi çok merak ettim , bakkal tem üzerindemi ,bana kalırsa gittiniz yol kısa mesafeli ve ş.içi 50 km sınırlı yoldur.Siz büyük ihtimal hızlıydınız ve bu kaza böyle gerçekleşti.Vicdanını rahatlatmak içinde burda teselli arıyorsun.

FBI uzmani olmalisiniz nasil da cozmussunuz herseyi

bende merak ettim konuyu açan arkadaş bir açıklama getirir umarım.sokak arasında 50 km/h hız yüksek bana göre.

Orijinalden alıntı: ONURTO

quote:

Aynı şeyi yazacaktım şimdi..

istanbul'da sabahları, daha kimse uyanmadan 5:30- 6 arası bunu yapan insanları görüyorum. her seferinde de helal olsun diyorum

Attık diyelim kediler nasıl görecek onu ? ziyan olma ihtimali var.Ama güzel fikirmiş aklımda bulunsun.Teşekkürler

Xbox Live: GreenWhite1963
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.