Şimdi Ara

Kediye çarptım kedi kayıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30 dakika önce bi anda kedi fırladı önüme sağ taraftan çarptığıma eminim. Ama kedi ortada yok. Çok hızlı değildim. Solumdan gelen arabadan kaçacam diye hayvan benim arabaya koştu onda da çarptım. Saniyeler içinde oldu. Frenledim de durdum bakıyorum heryere hayvan yok. Yaralansa falan kaçamazdı herhalde. Balkonda dayıya sordum ses geldi ama görmedim diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mor yakut -- 14 Haziran 2018; 0:23:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seçime sayili gün kala en yakin trafoya dogru yol almistir bulamazsiniz

• Kediler yaralandıklarında dar yerlere giriyorlar, etraftaki eşyaların altlarına aralarına fln bakın. Yavaş vurduysanız kediler esnek canlılar, büyük bir yara almamış olabilir hatta hiç yara almamış olabilir.

• Motorun içine girmiştir köftehor biraz dinleniyim demiştir sağnak yağmurdan kaçıyım bir barınak buluyum demiştir kaputu aç bakim pinekliyor mu

• korktuysa kaçmıştır bişey olmaz.gözümle gördüm adam lastikle ezdi geçti kediyi kaçtı hayvan bişey olmamış gibi,2 gün sonra kahvenin önünde gördüm gene yolda geziyo
  • okanhh O kullanıcısına yanıt
    İyice baktım araçların altına, bina vardı çevresini gezdim iyice yok hayvan ortada. Kaç kere iz aradım arabada da hayvanı ezsem mutlaka kan falan olurdu diye ama kan falan yok.

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Zannetmiyom hocam küt etti kaçtı herhalde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sokaktan Kedi Aldım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    İnşallah öyle olur. Hayvan panikledi. Bayağı dip fren yaptım ama yine de sağ köşeden çarptık

• Kaçmıştır hocam korkudan :) 5. Kattan düşüp kaçan kedi gördüm :) geçmiş olsun bu arada

• Bir arabanin altında ic kanamadan mefta...

Bu size uyarı olsun. Daha temkinli olmakta fayda var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.