Şimdi Ara

KEDININ KOPEGIN SAHIBI DEGILSINIZ KISIRLASTIRMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET DEGILSINIZ O BIR CANLI VE SAHIBI DEGILSINIZ

SIZ KENDINIZDE NASIL BIR HAK GORUYORSUNUZDA HAYVANI KISIRLASTIRIYORSUNUZ HA

KUMES GIBI EVDE HAYVANLARI YASAMAYA ZORLUYOSUNUZ HAYVANIN PSIKOLOJISI BOZULUYOR

ANNESIYLE KARDESLERIYLE OYNAR AVCILIGI OGRENIR ANNESI KAFASINA VURARAK YANLIS YAPTIGINI YAPMAMASINI SOYLER

HAYVAN KISIRLASTIRMAKTA NE DEMEK SIZI KISIRLASTIRSALAR HOSUNUZA GIDER MI SIRF NEYMIS BENI ISIRIYOR BILMEM SURAYA ISIYOR AGRESIF VS

EGER INSAN OGLU BUGUN SEHIRLERI KURMASAYDI BETONLASTIRMASAYDI BUGUN KEDILER KOPEKLER DOGAL ORTAMINDA SELEKSIYONDA YASAYIP GIDECEKTI HA OLEN OLECEK DOGA KANUNU POLYANNA DEGILIZ AMA
    KOLE GIBI YASAYACAKLARINA OZGUR OLSUNLER DAHA IYI ONAR OYUNCAK DEGIL

yazinin devami

ONCELIKLE YORUM YAZANLARA 3 KERE DAHA YAZIYI

OKUMASINI TAVSIYE EDERIM

BENIM GÖRUSUM NEDIR TAM BELIRTMEDIM YAZI NIN

GIRISI GELISMESI OLMUS ANCAK SONUCU OLMAMIS

BEN POLYANNA DEGILIM DOGA VAHSIDIR ORMAN KANUNU ISLER

KISISEL GORUSUM BIR MILLI PARK TARZI BIR YER ACILMASI YELLOW STONE PARKI GIBI HAYVANLARIN OZGURCE YASAYABILDIGI KIMISI AV KIMISI AVCI OLACAK ELBET
    SU AN ABDDE TIMSAHI OLAN GOLLER BULUNMAKTA DIYE BILIYORUM AYRICA

NEYSE BURDA DETAYINA KADAR ACIKLAMAK ISTEMIYORUM AKLI OLAN YUKARDAKI VE ASAGIDAKI
    YAZDIGIM HUSUSTA INSAN HAYVAN ETKILESIMI KONUSUNDA NASIL DUSUNDUGUMU ANLAR

BIZIM DEDIGIMIZ SIRF HAYVANLIK SURECINDEN ZEKASI GELISTIGI ICIN AYRILAN INSANIN O ZEKAYLA HAYVANLARDAN KENDISINI USTUN TUTMAMASI GEREKTIGI

BIZ BU DOGANIN BIRER TEBAASIYIZ INSAN HER TURLU CANLI BITKI DAHIL

BUNLAR KISISEL FIKRIM EGER VARSA FIKIRLERINIZ YAZIN ANCAK YAZARKEN BASKALARININ FIKIRLERINE DUSUNCELERINE SAYGI GOSTERIN KI BASKALARIDA SIZINKILERE GOSTERSIN VE VARSA EKSIK YADA YANLIS OLAN DOGRU BULUNSUN ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig47 -- 29 Eylül 2019; 18:54:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önce o capslock kapatmalısın. Bu şekilde doğacak hayvanların acı çekmesini önlemeye çalışılıyor. Doğal seleksiyon şehirde doğadaki den çok daha acımasız. Hayvanlar açlık çekip, parazit ve mikrop içerisinde yaşamını sürdürdüğü bir ortam. İnsanların tekmelediği arabaların ezdiği yuvasının olmadığı bir ortam. İnsanlar kendi karınlarını doyuramıyor. Bu şekilde öldürmek yerine sadece kısırlaştırma yoluna gidiliyor. Çok yazıldı çizildi. Hayvan hayvandır, sürü halinde ne yaptığını bilmez köpeklerin içinde kalmak istemezdin. Söylediklerin üzerinde tekrar düşünmeye davet ediyorum.
  • itlaf etmekten iyidir

• Önce o capslock kapatmalısın. Bu şekilde doğacak hayvanların acı çekmesini önlemeye çalışılıyor. Doğal seleksiyon şehirde doğadaki den çok daha acımasız. Hayvanlar açlık çekip, parazit ve mikrop içerisinde yaşamını sürdürdüğü bir ortam. İnsanların tekmelediği arabaların ezdiği yuvasının olmadığı bir ortam. İnsanlar kendi karınlarını doyuramıyor. Bu şekilde öldürmek yerine sadece kısırlaştırma yoluna gidiliyor. Çok yazıldı çizildi. Hayvan hayvandır, sürü halinde ne yaptığını bilmez köpeklerin içinde kalmak istemezdin. Söylediklerin üzerinde tekrar düşünmeye davet ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi lan oradan. senin gibi düşünen 3-5 deli yüzünden mahallede kedi - köpekten geçilmiyor. 15-16 köpek 20 küsürde kedi var mahallede. evin önünde rahat rahat yürüyemiyorum. akşam saatleri köpekler çete gibi insan kovalıyor. o kadar seviyorsan al evinde besle. mahalleden biri belediyeye bu hayvanları şikayet etti diye, bu hayvanları besleyen deli kadın tinercilere para verip adamı bıçaklattırdı, evin camlarına taş attırdı. adam en sonunda dayanamayıp evini satıp başka yere taşındı. doğanın kanunu diye zırvalamışsın ama kediler avcı olduklarını unuttular, hazır yeme alıştıkları için. nereden tutarsan elinde kalan bir yazı yazmışsın, önce okulunu bitir sonra böyle işlerle uğraşırsın.
  • ONCELIKLE YORUM YAZANLARA 3 KERE DAHA YAZIYI

OKUMASINI TAVSIYE EDERIM

BENIM GÖRUSUM NEDIR TAM BELIRTMEDIM YAZI NIN

GIRISI GELISMESI OLMUS ANCAK SONUCU OLMAMIS

BEN POLYANNA DEGILIM DOGA VAHSIDIR ORMAN KANUNU ISLER

KISISEL GORUSUM BIR MILLI PARK TARZI BIR YER ACILMASI YELLOW STONE PARKI GIBI HAYVANLARIN OZGURCE YASAYABILDIGI KIMISI AV KIMISI AVCI OLACAK ELBET
    SU AN ABDDE TIMSAHI OLAN GOLLER BULUNMAKTA DIYE BILIYORUM AYRICA

NEYSE BURDA DETAYINA KADAR ACIKLAMAK ISTEMIYORUM AKLI OLAN YUKARDAKI VE ASAGIDAKI
    YAZDIGIM HUSUSTA INSAN HAYVAN ETKILESIMI KONUSUNDA NASIL DUSUNDUGUMU ANLAR

BIZIM DEDIGIMIZ SIRF HAYVANLIK SURECINDEN ZEKASI GELISTIGI ICIN AYRILAN INSANIN O ZEKAYLA HAYVANLARDAN KENDISINI USTUN TUTMAMASI GEREKTIGI

BIZ BU DOGANIN BIRER TEBAASIYIZ INSAN HER TURLU CANLI BITKI DAHIL

BUNLAR KISISEL FIKRIM EGER VARSA FIKIRLERINIZ YAZIN ANCAK YAZARKEN BASKALARININ FIKIRLERINE DUSUNCELERINE SAYGI GOSTERIN KI BASKALARIDA SIZINKILERE GOSTERSIN VE VARSA EKSIK YADA YANLIS OLAN DOGRU BULUNSUN ...

• Önce yazmayı öğren. Doğup doğup ızdırap çekmelerindense kısırlaştırılmaları daha iyi. Blok.

• Kediler kısırlaştırılmamalı temalı duyar kasma konusu vol.999
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cola Contains Caffeine

Kediler kısırlaştırılmamalı temalı duyar kasma konusu vol.999
    sen olmedin mi ???

• arkadslar gercekten ya okumuyorsunuz yada okudugunuzu anlamada bir sikintiniz var sizin

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

hadi lan oradan. senin gibi düşünen 3-5 deli yüzünden mahallede kedi - köpekten geçilmiyor. 15-16 köpek 20 küsürde kedi var mahallede. evin önünde rahat rahat yürüyemiyorum. akşam saatleri köpekler çete gibi insan kovalıyor. o kadar seviyorsan al evinde besle. mahalleden biri belediyeye bu hayvanları şikayet etti diye, bu hayvanları besleyen deli kadın tinercilere para verip adamı bıçaklattırdı, evin camlarına taş attırdı. adam en sonunda dayanamayıp evini satıp başka yere taşındı. doğanın kanunu diye zırvalamışsın ama kediler avcı olduklarını unuttular, hazır yeme alıştıkları için. nereden tutarsan elinde kalan bir yazı yazmışsın, önce okulunu bitir sonra böyle işlerle uğraşırsın.
    Deli deme deli olursun deliye kurbam olursun delinin onune diz coker hayrani olursun

• Hocam bi an sizi kedi sandım
  • birkaç sene öncesine kadar ısrar üzere vazektemi düşünüyordum
    çok şükür Allah doğru yolu gösterdi

• Hayvan severler baydı artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pp_pp

Önce yazmayı öğren. Doğup doğup ızdırap çekmelerindense kısırlaştırılmaları daha iyi. Blok.
    Hicde oyle degil. Karsidaki insahatta 6tane yavruladi anasi hepsini buyuttu babalari etrafinda gezdi. Simdi ayaklandilar aksama kadar oyun oynayip yuvarlaniyorlat. Bizde yazmayi bilemeyenlerdeniz

• Karagürz kullanıcısına yanıt
    Miyaaaauuuvv

• Bitki dahilse tarla da yapmayalım kanki

• O zaman balıkçılık da olmasın onların da hakkı var yaşamaya?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: otuz3

Hicde oyle degil. Karsidaki insahatta 6tane yavruladi anasi hepsini buyuttu babalari etrafinda gezdi. Simdi ayaklandilar aksama kadar oyun oynayip yuvarlaniyorlat. Bizde yazmayi bilemeyenlerdeniz

Alıntıları Göster
    bu hayvanların ömrü 3-5 yıl değil. sokaklarda %90ı 3-5 yıl yaşayıp ölüyor, rekabet çok. gördüklerinden çok görmediklerin var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.