Şimdi Ara

KEDİMİ ÇOK ÖZLÜYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatımda hiç evcil hayvan bakmamıştım. Hatta hayvanlara karşı da aman aman bi sevgim yoktu, nötr düm diyebilirim. Geçen ay babamın ısrarıyla 2.5 aylık bir yavru kedi sahiplendik. İlk gün çekine çekine dokunurken, 3. gün onunla uyumaya başladım. Gerçekten onu çok sevdim ve çok bağlandım, onunla ilgilenmekten, kumunu temizlemekten inanın hiç şikayet etmedim. Ona harcadığım paralara da gram üzülmedim aslında biraz cimri olmama rağmen. Ancak 3 hafta bakabildim sadece. Annem kokusundan çok rahatsız oluyordu, yemek yiyemiyordu evde mecbur eski sahibine geri verdik. O gün inanın 21 yaşında adam hüngür hüngür ağladım gerçekten. Hala rüyalarıma giriyor ne yapıcam ? onu veya başka bir hayvanı sahiplenme imkanım da yok annemden dolayı...

KEDİMİ ÇOK ÖZLÜYORUM

• Başımıza ne geliyorsa şu ebeveynlerden geliyor zaten.

Geçmiş olsun hocam.

• Hocam ilerde kendi evinize çıktığınızda artık :) benimde kedim var 4 aylık. 1 haftadır hastanede. inanın yukarıdaki kedi fotosunu gördüğümde sizin duygularinizi yaşadım, çok özlemişim kedimi. İnsan bağlanıyor gerçekten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aynı durumu yaşıyorum şuan ağlamaktan gözlerim kıpkırmızı oldu iki gündür ağzıma lokma koyamıyorum. sokakta bulmuştum 2 aylık kadardı annesi ölmüştü kıyamadım aldım eve çıkarttım iki gün kadar bizde kaldı nasıl alıştık birbirimize hemen anlatamam çok özlüyorum onu nasıl geçecek bilmiyorum annem bakamayız diye sahiplendirdi başkasına verdi ama hiç içim el vermiyor odamda köşesine kadar vardı şimdi bomboş orası. iki gün de olsa insan nasıl bağlanıyor bebeğim gibi baktım uyumadım bile o kadar küçük ki fotoğraflarına bakıp bakıp ağlıyorum saatlerdir halbuki bakacak durumumuz da vardı annemin neden böyle yaptığını anlamadım başka kedi de istemiyorum iş ben onu istiyorum sageyi istiyorum.
    KEDİMİ ÇOK ÖZLÜYORUM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• brimmystimmy kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brimmystimmy kullanıcısına yanıt

Ağladım

• Bazıları söyleyince abarttığımızı söylüyor ama cidden evin bir üyesi oluyorlar çocuktan farkları yok bu meleklerin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum çok bağırıyor
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kedi kokmaz ki kokusundan rahatsız olacak? Kedinin pisliği kokar kumda.Onu da kum küreğiyle alıp atarsın.Yoksa kendini her gün temizleyen bir hayvan nasıl kokabilir? Annen göndermek için bahane uydurmuş bayağı.

• Dostum buna çok benzemese de hayvanlarla alakalı birşeyi de ben yaşadım.

Şöyle ki bizim şu an bir hayvanımız var dükkanımızda bakıyoruz ev küçük diye. Bundan önce dükkanın önünde takılan bir köpek vardı ismi Safirdi kızdı yaşlıydı doğurdu tekrardan üstelik de 11 tane falan. Bu anlattıklarım 2020 de yaşandı bu arada. Doğumu falan yapıldıktan sonra birtanesini de biz istedik ve verdiler ona aşağıda bakan dükkan sahipleri. Simsiyahdı. Evde beslemeye karar vermiştik ama dediğim gibi ev küçük olduğuna her yere pisliğini bırakıyordu. Ona rağmen bunu evde tutmaya devam ettik. Günün birinde ise köpekte bir isteksizlik fark ettik ve ondan sonra da bu isteksizliğin üstüne aşırı şekilde pisliğini yapıyordu. Hatta pisliğini yiyordu normal bir şey yemiyordu. Son haftalarda zaten 1 kez olsun yüzü bile gülmüyordu ve artık kemikleri dalan ufak gözüküyordu derisinin altından. Sonra ise böyle de bir iki hafta daha geçtikten sonra artık kan kusmaya da başladü ve ufak bir süre daha böyle sürdükten sonra artık gerçekten veterinere gitme vakti gelmişti. Veterinere gitmeden önceki gecesini ve sabahını o kadar iyi hatırlıyorum ki. Salonda her yere pisliğini yapıp kan kusuyordu. Salonds yatmıştım onu gözetlemek için ve gözüme saat 4'e 5'e kadar uyku bile girmedi. Bazen gözlerimden yaşlar akıyordu. Zaten yılın o dönemleri başka meselerim de vardı ve malum koronanın çatlaj verdiği bir dönem de olduğu için işler çok kesattı herkes için. O günün sabahı bizimkiler tam giderken köpekten bir anda böyle sanki ina bir şeyle vuruyorlarmışta o da acı çekiyormuş gibi çığlık attı ve o sıra salonda uyurken ben bile uyanmıştım. Bizimkiler alıp götürdü apar topar veterinere. İlk günü veterinerden iyi haberi alsak da diğersi günün sabahı kötü haberi aldık. Köpek kalp krizinden vefat etti. İşin en kötüsü hem onun tüm yaşadıklarını görmem ve onun daha toplasan 2 3 aylık bir bebek olmasıydı. Gerçekten sinirlerimi ve biraz da psikolojimi bozan bir olaydı. Hastalığı ise muhtemelen kardeşlerinden birinden geçen sokak hastalığı gibi bir şeydir. Sonuçta annesi pek de sağlıklı olmayan bir ortamda sevişip doğurdu. İllaha ki böyle bir şey olması olasıydı.

Kendi hayvanın için etkilenmen gayet doğal. Bende çok etkilenmiştim bu anlattığım olaydan. Halen aklımdadır. Bu arada şu an baktığımız köpek yine Safir'in doğurduğu köpeklerden değil. Safir de çoktan hakkın rahmetine kavuştu. Çok sükür şu an baktığımız köpek çok iyi durumda ve hatta 9 10 aylık oldu bile. Bizim elimize geçtiğinde yavruydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ItsAtakan24 -- 12 Haziran 2022; 9:2:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• sangoro kullanıcısına yanıt
    Gerçekten de ailenin bir üyesinden farksız. Şu an baktığımız köpek ne zaman dükkana gelsem hemen canlanıyor ve üstüme bir fırlayışı var offf.

• Bizede bugün geldi bir kedi çektim fotoğraf :D
    KEDİMİ ÇOK ÖZLÜYORUM KEDİMİ ÇOK ÖZLÜYORUM

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    baba asiri sagliksiz gozukuo. kedi bakimiyla ilgili merak ettigin olursa sor yardimci olurum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sut dokmus kedi kullanıcısına yanıt
    Yok hocam dün geldi bugün yıkadık falan bakımını yaptık ondan berduş gibi gözüküyor şuanda sıçıyor KEDİMİ ÇOK ÖZLÜYORUM

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    ŞDJWJDLQJDWODJŞDJQKDŞDX

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • anneni evden at kediyi geri getir bunuda mı ben söyleyeyim omg

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.