Şimdi Ara

Kedim küvete tuvaletini yapıyor SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çiş falan yapıyordu su tutuyordum gidiyordu da baktım en son büyük tuvaletini yapmış, ne yapayım ben bu kediye? küveti çok seviyor ara sıra küvette uyuyor.

Kedim küvete tuvaletini yapıyor SS'li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sınıfsız -- 22 Ocak 2014; 22:14:50 >

• Hata sende alıştırma. Bir daha görürsen gazeteyi dür poposuna hafifçe vurarak çıkar ordan anlasın oraya yapmasını istemediğini.
  • kes kurtul

şaka şaka sakın ha yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

Hata sende alıştırma. Bir daha görürsen gazeteyi dür poposuna hafifçe vurarak çıkar ordan anlasın oraya yapmasını istemediğini.

Hocam kapatıyorum kapıyı geçiyor banyonun önüne aralıksız yarım saat miyavlıyor ve çok ince bir sesle acayip gıcık olmaya başlıyorsun bir yerden sonra. Ya ilk defa küvet seven kedi görüyorum.
  • Ona bunun onur kırıcı davranış olduğunu söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sınıfsız

quote:

Hata sende alıştırma. Bir daha görürsen gazeteyi dür poposuna hafifçe vurarak çıkar ordan anlasın oraya yapmasını istemediğini.

Hocam kapatıyorum kapıyı geçiyor banyonun önüne aralıksız yarım saat miyavlıyor ve çok ince bir sesle acayip gıcık olmaya başlıyorsun bir yerden sonra. Ya ilk defa küvet seven kedi görüyorum.

Ev kedisi mi dışarı çıkıyor mu? Normalde nereye yapar çişini kakasını? Bir de küçük mü yaşlı mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baktığımız tüm kediler her zaman alaturka tuvaleti kullanırdı en son 18 yaşında ölene kadar evde baktığımız kedi de aynıydı, 2 wc var evde oturaklı bizim alaturka kedinindi
    kedilere bahçe katında anneannem bakardı eskiden bize de asıl kedisi evde baktığımız ondan miras kalmıştı zaten, onun zamanında hepsi birbirinden öğrendi hiç birinin içeriye yada böyle sağ sola yaptığını görmedim deliğine atıp çıkıyordu hepsi
  • quote:

quote:

quote:

Ev kedisi mi dışarı çıkıyor mu? Normalde nereye yapar çişini kakasını? Bir de küçük mü yaşlı mı?

Ev kedisi, dışarı hiç çıkarmadım şu ana kadar kumu balkonda genelde oraya yapardı son 2 haftadır küveti kullanıyor. Küçük hocam 16 aylık falan.

• onlar kuma edip üsütünü kapatmaya programlı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ev kedisi, dışarı hiç çıkarmadım şu ana kadar kumu balkonda genelde oraya yapardı son 2 haftadır küveti kullanıyor. Küçük hocam 16 aylık falan.

16 aylık kedi nasıl küçük oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

onlar kuma edip üsütünü kapatmaya programlı

Heh birde küvete yapıyor tuvaletini sonra küveti eşeliyor sanki mermerler kummuş ta üstünü örtüyormuş gibi.
  • O zaman küvetin yakınlarına onun sevmediği şeyler koy. Benim kedi spreyden fıs fıs yapan parfüm vs'den çok çekiniyor ve kaçıyor.

Elimde görmesi yetiyor. Kediler akıllı hayvandır bir şekilde oraya yapmasını istemediğini anlamasını sağlamalısın.
  • sssiz konu açmayın dedikte bu kadar değil...

• Kediyi girmesini istemediğiniz bir yerden uzak tutmak için 2 zararsız yöntem var.

İlki; örneğin banyoya gireceksin. Kapı aralık olacak, kedi girmek istediğinde kapıdan su atacaksın. Elinle damlacıkla şeklinde olabilir, camsil vb ürünlerin şişeleriyle sprey mantığıyla püskürtebilirsin vs.

Diğer yöntem bant. Girmesini istemediğin yerin girişinde yere bant çekiyorsun. Çift taraflı bant pratik olacaktır. Yapışkanı hisseden kedi 2-3 sefer daha aynı durumla karşılaşınca girmekten vazgeçecektir.

Fakat unutmaman gereken şu ki kediler gerçekten akıllı yaratıklar. Uzun süre girmez ama aklına eser gireceği tutar, baktı ki su yok bant yok bir daha ikisi de fayda etmez.
  • quote:

O zaman küvetin yakınlarına onun sevmediği şeyler koy. Benim kedi spreyden fıs fıs yapan parfüm vs'den çok çekiniyor ve kaçıyor.

Elimde görmesi yetiyor. Kediler akıllı hayvandır bir şekilde oraya yapmasını istemediğini anlamasını sağlamalısın.

Çok sağolun hocam bende onun gibi bir şeyler bulayım teşekkür ederim
  • EM ONU
  • ataizlere ver kessinler
  • islat onu kuvetteyken bak bi daha giriyomu ama abartma fazlada su at gözüne :D

• küvete 4-5 parmak su doldurmayı dene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.