Şimdi Ara

Kedilerim nasıl SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk baştaki evimde baktığım dışarı çıkarmadığım kedim. Diğerlerini bahçede düzenli besliyorum, veterinere götürüyorum.

Smokin olan aşırı canayakın, elimle tuttuğum da çok yılışık.

Kedilerim nasıl SS'li

Kedilerim nasıl SS'li

Kedilerim nasıl SS'li

Kedilerim nasıl SS'li

• Dışarda olanlar genelde daha cana yakın oluyor. Bende de tekir var 2 aylıkken sokaktan almıştım. Paşam kucakta 2 dk duramıyor. Dışarda baktığım kediler peşimden ayrılmıyor. Allah uzun ömür versin hepsine. Tekire bayıldım çok sevimli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekir cidden tam şerefsiz belli. Başta smokin hepsi de çok güzel, benim ilk 3 tanesi smokindi :) kısır mı ama bunlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

simsiyah olanı yakalayamadım bi türlü, sürekli doğurup duruyor, diğerleri kısır.

evde beslediğim kedimin yeri ayrı ama bu smokin aşırı canayakın, kendi kedim dışında favorim. kışın üşümesin diye eve alıyorum da sıkılıp çıkmak istiyor hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Codewake -- 8 Ağustos 2025; 2:29:45 >
  • kedi <3

• Hepsi birbirinden güzel. Siyah kedileri uğursuz sanıp sahiplenmiyorlar genellikle ama siyah kedilerin de kendine göre bir orijinalliği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Ağustos 2025; 9:2:25 >
  • ilki çok iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler tipim nasıl [SS'Lİ]
    11 yıl önce açıldı
    Odam nasıl?(SS'li)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

Calico kedi o. Genellikle disi oluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Ağustos 2025; 13:44:37 >
  • Normalde smokinli kedileri çok severim ama burdaki favorim tekir oldu. Bir de şu simsiyah olan

• hepsi çok güzel,dünya kedi gününüz kutlu olsunKedilerim nasıl SS'li 

• Codewake kullanıcısına yanıt

Ya hocam ilk fotoğraftaki ( calicoymuş ) kediden babamın da var bir tane.

Yazın ben bakıyorum. Evin kapısını açınca bazen dışarı fırlıyor diye önce günde 15-20 dk apartmanın içinde gezmeye başladık.

Apartman kapısından dışarı izliyordu. Yalnız çok saldırgan aralarında cam olmasına rağmen bir kedi geldiği zaman hemen tıslamaya başlıyor.

Bir gün apartman kapısından kaçırdım. Hemen arka bahçeye kaçtı. Bahçede bir arabanın altından diğerine kaçıp durdu , 2 saat peşinde koştum. Burada başka kediler ile de kapıştı.

Bana hiç tıslamazdı , araba altındayken tısladı. Pati attı.

Bari apartmandan dışarıyı izleyeceğine dışarda gezerim dedim , tasma aldım. Onu da giyince çok hüzünlü miyavlıyor. Bir garip yürüyor . Tekrar kaçmasını da göze alamıyorum.

Tasma takılı iken sık sık oturup bekliyor. yürürken de gizli harekat gibi yere yakın gidiyor ( korku sanıyorum )

Haziran ortasında parazit damlası yapıldı.

Kediyi dışarı çıkarmakla hata mı yapıyorum. Çıkarmayınca her akşam saati 8 - 8:30 gibi dış kapının önünde devamlı miyavlıyor, üzülüyorum.

Eve girince de nemli bir havluyla patilerinin altını siliyorum , kızıyor tıslıyor , hatta galiba panik atak geçiliyor bile olabilir , bazen ağzı açık hızlı hızlı soluyor.

biraz yalanıp temizlendikten sonra da hiç bir şey olmamış gibi günümüze devam ediyoruz.

• Çok tatlılarmış kedilerin bilkent ctis adam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • morphine84 M kullanıcısına yanıt

Kedi daha önce sokak kedisiyse, eve tam uyum sağlayamamış olabilir, dışarı kaçmak ister. Sokağı görmemis, yavru kedi alacaktın. Bence dışarı çıkartma çünkü yine kaçar ve kaybolur. Onun yerine balkonda emniyet önlemleri al ve balkona çıkart. Eğer kaçarsa uzaklaşırsa kendi de dönmezse muhtemelen bulamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Ağustos 2025; 18:43:44 >
  • Hepsi birbirinden tatlı hocam tüyü kadar ömürler dilerim hepsine

• 3 tekir Kedi evi perişan etmiyor ise çok iyi :D , hem de tekir hepsi. İyi olay çıkmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 9 Ağustos 2025; 11:59:36 >
  • derlemeler kullanıcısına yanıt

hocam calico olan evde sadece, tek ev kedisi o. diğerlerini bahçemde besliyorum, eve almıyorum, çok soğuk olursa anca. smokini eve alayım dedim hem benim kedi saldırıp durdu hem de dışarı çıkmak istedi saldım ben de.

• Çok güzel maşallah. Tekir olan çok yaramaz bakıyor

• @ulpro

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt

ulpro kedilerle de network yapabilir mi acaba

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.