|
Öncelikle umarım doğru yere açmışımdır bir arkadaş kaza yaptığında buraya açmış ben de buraya açmak istedim. Evime doğru giderken 4 yolda sağımdan gelen araç bana çarptı. Bulunduğumuz konumu özetleyecek olursam aslında ikimizin bulunduğu yerde sokak olarak geçiyor fakat herhangi bir tabela olmayan yerde benim ilerdiğim sokak daha çok işlek olan bir sokak sağımdan gelen aracın devam ettiği yolun sonunda yani benim sol tarafımda kalan yolun 30-40 metre sonrasında inşaat alanı var yol yok bitiyor sadece solumdaki evin parkına girebilecek kadar yol var. Araç sağ tarafımdan geliyordu ve bence hızlı geliyodu ben yolun sağ tarafında kör nokta oluşturcak şekilde parkeden bir araç yüzünden tam olarak sağ tarafımı göremedim normal hızda giderken sağımdan gelen aracı görünce sola doğru kaçmaya çalışsamda sağımdaki araç sağ tekerimin sağ ön kapıyla olan kısmına vurdu sol ön tarafıyla vurdu rent a car aracıymış Sağdan gelene yol vermem gerekiyor diye biliyorum fakat dediğim gibi sağdan gelen yolun ilerisinde inşaat alanı var yol yok bitiyor tutanağa çizdim ve videoda bu kısımları çektim bir de benim bulunduğum sokak gidiş dönüşlü bir sokak diğer aracın geldiği de gidiş dönüş diye düşünüyorum fakat yol kenarlarına araç parkettiği için tek şerit gibi bir yol iki yoldada ortada bir çizgi bulunmuyor ayrım gibisinden cevaplarınızı merak ediyorum şimdiden teşekkürler konumun google street viewdan linki burda buyrun Ben nevruz sokakta gidiyorum arkadaş akartaş sokaktan geliyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pokexec -- 6 Nisan 2026; 23:24:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler