Bildirim
kaza yaptım ssli 15.10 guncelleme (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Geçmiş olsun.
20000 TL hasar, sizin aracınızın ve Transit'in toplam tutarı mı acaba? Dikkat ediyorum da Transit'te çizik yok, şasede en ufak bir göçme dahi yok. Tahminimce frene asıldınız, ABS devreye girdi ve 20-30 km/h gibi bir hızla çarptınız.
Şimdi şunu sormak istiyorum. Bu kadar yavaş bir çarpma neticesinde exper size 20.000 TL hasar çıkarıyorsa, Allah muhafaza 70-80 km/h ile çarpsanız ne kadar tutar belirleyecekti?
Kaza ve sigorta işlerinde bilgim ve tecrübem yok ancak kaputun bu kadar eğrilmesiyle ve tamponun (belki) hasar görmesiyle bu hasar ortaya çıkıyorsa, bunun arkasında bir art niyet aramak lazım diye düşünüyorum. Sigorta şirketinin, bu hasardan ne gibi bir çıkarı olabilir ki?_____________________________ 2013 Opel Astra Classic Sedan 1.6 115HP -
Oncelikle carptigim sahisin aracinda hasar yok kaza da ayni dediginiz gibi oldu max 40 km hizla vurdum aracin durumu kazada goruldugu gibi ekstra radyatordede hasar var sanirim cunku araci calistirdigimda hareret ikaz isigi yaniyordu exper hasarin tam neyde oldugunu soylemedi ama 20 bin tl lik hasar gorunuyor detayli bilgiyi daha sonra veririm dedi.telefon bekliyorum kisaca
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Geçmiş Olsun.Çözümü bulunur inşallah.
Ne dandik arabaymis lan bu. Dagilmis hemen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Xbox Live : EkinTR
Steam : Outlaw-E
-
Geçmiş olsun. Böyle bir kazada bile vw anti bw muhabbeti yapanlar artık çekilmiyorsunuz baydınız. Gidin kumda oynayın.
pert mi? kaskonu bile deldirme bence. bir dahakine çok yüksek bir bedelle kasko yaptırmak zorunda kalırsın hem de aracının değeri pul olur. hiç abartmıyorum bu kaputu değiştirmeden işlemle ve boyayla bile fıstık gibi yapacak ustalar var. belki işçiliğini çok alırlar ama araban bırak pert olmayı tampon harici değişensiz olur. gerçek fiyatında bile satarsın. 3-4bin tl vermemek için arabana da kendi cebine de yazık etme.
bu arada geçmiş olsun, kazadır olur, çalışır daha iyisini alırsın._____________________________ -
geçmiş olsun, arabadan sıkıldıysanız verin perte gitsin _____________________________ -
Arabanın altından akan ne? radyatörmü delindi acaba...
20 bin lira iyi para valla._____________________________ -
Hocam al bi carbon kaput + panjur + spor tampon. Modifiye ettim dersin 17.000 Tl de cebinde kalır :D _____________________________ Fikirleri Parçalamak Atomu Parçalamaktan Zordur -
geçmiş olsun _____________________________
Tofaş Doğan SLX
Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X -
Geçmiş olsun, aracınız toyota olsaydı en fazla far ampülü patlardı. Tamponda çizik bile olmazdı. (Sorunsuzluktan dolayı). _____________________________ Araba alıyorsan önce bir düşün sanayide akrabam var mı diye. Yoksa toyota al varsa herhangi bir araba al çok farketmez. @gazozvar, Eskişehir, 1997. -
Artık aracın aynası kırılsa pert diyecekler.Ne 20 bini kardeşim,Ferrari,Lambo felan mı bu ? Altı üstü vw Golf ya.Max 3 binlik durumu var,hadi size olsun 5.Kalan 15 bin neyin nesi oluyor,komple yeni motor mu takacaklarmış araca.
Trajikomik gerçekten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİYİZ !
iPhone 3GS 8GB Black- iPhone 4 16GB Black-iPhone 4S 16GB Black-iPhone 5 32GB White-Lenovo IdeaPad Y500 [GT750M] SLI-iPad Mini 32GB White- -
Perte çıkarıyorlarsa vurdum duvara diye tutanak tutup kaskodan paranızı alıp aracınızı yenileyebilirseniz. Yeni kaskoyuda eşinizin falan üstüne yaparsınız.
Karşı taraf pürüz çıkarmazsa aracınızı yetkili serviste veya kasko şirketinizin anlaşmalı olduğu alternatif firmasa yaptırıp ücreti karşı tarafa ödetebilirsiniz. Bu durumda aracınız değer kaybedecek.
Kaskodan alacağınız para ile yaptırıp sattığınızda satacağınız fiyatı karşılaştırıp kararınızı verebilirsiniz. Kaskodan teklif alırken sıkı pazarlık etmenizi öneririm.
Geçmiş olsun.
20 bin tl mi
şasi falan mı yamulmuş ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Adamın biri. -
Geçmiş olsun. Öncelikle experini degistir derim.
Geçmiş olsun hocam -
Geçmiş olsun.
Ben 20.000TL lik hasar göremedim.
Hele hele! bu hasar ile araç pert'e çıkacak ise, vay halimize..._____________________________ 2025 MİNİ COUNTRYMAN E - SLATE BLUE.
2017 BMW 118i ZF8 JOYPLUS LCI2 BEYAZ.
-
pert nasıl oluyor çözemedim yine. _____________________________ DH 2009 Üyesi
İnşaat Yüksek Mühendisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt