Şimdi Ara

Kaza yaptım arkadaşlar bakar mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, az önce eskişehir yolu üzerinde kaza yaptım. Hava fena yağmurluydu. Önümdeki kadının ani fren yapmasıyla ben de yapmak zorunda kaldım. Takip mesafemi koruduğumdan ben öndekine çarpmadım ancak arkadan bi taksi bana çarptı. Tampon biraz yamuldu. Bi de fabrika çıkışındaki orjinal park sensörü bozuldu. Polis çağırmadık ama kendi aramızda tutanak tuttuk. Şimdi süreç nasıl işliyor? Ben aracımı onarım için nereye kime götürücem nereye başvurucam ?

Yetkili servise bıraksam aracı direk onlar hallediyor mu tüm işlemleri. Tahminen kaç gün sürer ve tramere ne kadar işlenir arkadaşlar ? Son olarak da hasarsızlık indirimim bozulmaz değil mi ? Kusurlu olan karşı taraf çünkü.  Kaza yaptım arkadaşlar bakar mısınız ?

• Öncelikle geçmiş olsun hocam,

Tutanak,evraklar ve fotoğraflarla beraber direk servise gidin onlar her şeyi hallederler.

Karşı tarafın sigortası karşılayacağı için hasarsızlık bozulmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun hocam. Servise götürün arabayi. Oradaki hasar danismanina evraklari verin kontrol etmesini eksik olup olmadigini sorun, eksik var ise sıcağı sıcağına taksici ile görüşüp tamamlayin.

Ardından arac sizin sigorta/kaskonuzdan yapilacak olup sigorta sirketiniz hasar bedelini karsi tarafin sigortasindan tahsil edecektir.

Arkadan carpma oldugundan size kusur cikmaz, hasarsizliginiz da bozulmaz.

Geçmiş olsun

• teşekkürler arkadaşlar. peki tahminen ne kadar kalıyor aracım serviste ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayTheRock

teşekkürler arkadaşlar. peki tahminen ne kadar kalıyor aracım serviste ?

Çok satılan bir araç ise 3-4 güne halledilir çünkü stok oluyor ellerinde ama Honda TR harici , Kia , Mazda vs vs ise 1 ay kalır normalde ama bu hasarla kalmaz. Bu şekilde kullanır parça gelince taktırırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L&M

quote:

Çok satılan bir araç ise 3-4 güne halledilir çünkü stok oluyor ellerinde ama Honda TR harici , Kia , Mazda vs vs ise 1 ay kalır normalde ama bu hasarla kalmaz. Bu şekilde kullanır parça gelince taktırırsın.

renault megane 2012 hocam . türkiyenin en çok satan arabası falandır heralde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: L&M

quote:

renault megane 2012 hocam . türkiyenin en çok satan arabası falandır heralde

Sıradan dolayı bir kaç gün gecikme olabilir o zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu ankaradakiler mal allahin cezalari altlarindaki 3 kurusluk kampanali araclarla bi artis artis gidiyorlarki sormayin gerizekali taksici belli araban kotu hava yagmurlu bide atistirdi en tehlikelisi koysana mesafeni ama yok usta ya koruma arabasi gibi takip yapicak

• quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

Bu ankaradakiler mal allahin cezalari altlarindaki 3 kurusluk kampanali araclarla bi artis artis gidiyorlarki sormayin gerizekali taksici belli araban kotu hava yagmurlu bide atistirdi en tehlikelisi koysana mesafeni ama yok usta ya koruma arabasi gibi takip yapicak

sorma hocam. önde mal kadının biri pat diye durdu yolun ortasında, ileride 50 metre daha yol vardı halbuki. sonra o durunca ben de durdum ,freni kökledim. öndekine ramak kala durdum ama arkamdaki taksici mesafeyi iyi koruyamadı mı ya da dalıp gitti mi anlamadım, birden tosladı bana.
  • Gecen antalyadan donuyoruz kirmizi yandi durduk afyonda pat diye bi ses dingil symbolun teki vurdu arkadan araba pert aracdakiler kemer takmamis kucuk bi kizin kafasi yarildi adamin bana dedigi sey su abi sen neden ole durdun bi anda artik ensemde aynayla geziyorum one mesafe mi cok koyup arkayada zorla koydurtuyorum onu memleketde usta sofor cok cunku bana bisi olmazcilar hayati ucuz mali ucuz cahil cok

• geçmiş olsun, kaportacıya ya da servise gidince onlar gerekli işlemleri başlatır ve takip eder, serviste daha fazla yatar araç, kaportacıda aracı hergün çıkarabilme imkanın olur
  • büyük geçmiş olsun en güzeli servise gitmek orjinal iyidir
  • tutanağı eksiksiz doldurduktan sonra. karşı tarafın trafik sigortası fotokopisi ve ruhsat fotokopisini alıp servise evrakları ver. onlar ekspertizi çağırıp resimleri tramere gönderirler. adam zaten sana arkadan çarpmuş %100 kusur onda. servis sana kaskodan başlayalım mı diye sorar. sende başlayın dersin . kusur adamda oldugu için senin kaskon onun trafik sigortasından parayı alır. seninde hasarsızlığın bozulmaz.
    bu arada geçmiş olsun aracında hiçbir sıkıntı yok . Allah beterinden saklasın .
  • gecende arkama yapışan doblocuyu uyarmak icin fren yaptım ama fren lambasi yanacak kadar bastim frene. sanirim biraz uzun süreli bastim frene cok az dokunsam bile. adam yusuf yusuf oldu az daha carpacakti arkadan bana.

ondan sonra adam aramıza yaklasik 15 20 metre takip mesafesi koydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 31 Mayıs 2016; 0:28:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim82

tutanağı eksiksiz doldurduktan sonra. karşı tarafın trafik sigortası fotokopisi ve ruhsat fotokopisini alıp servise evrakları ver. onlar ekspertizi çağırıp resimleri tramere gönderirler. adam zaten sana arkadan çarpmuş %100 kusur onda. servis sana kaskodan başlayalım mı diye sorar. sende başlayın dersin . kusur adamda oldugu için senin kaskon onun trafik sigortasından parayı alır. seninde hasarsızlığın bozulmaz.
    bu arada geçmiş olsun aracında hiçbir sıkıntı yok . Allah beterinden saklasın .

hocam trafik sigortasının fotokopisini falan almadım adamdan. fotoğrafını çektim ama hem ruhsatının hem sigortasının. umarım yeterli olur. teşekkür ederim. aslında fotoğrafta görünmüyor ama üst stopların altından tampon yerinden çıktı bi de. ama tabi dediğiniz gibi büyük bişey değil. umarım serviste çok yatmaz :)

• Bana mı tuhaf geldi bagaj kapağında da özellikle ışığın üst ve alt kısmındaki aralığa bakarsak biraz esneme mi olmuş hiç stepne bölümünü falan kontrol ettiniz mi? Görünürde pek bir şey olmasa da bazen öyle olabiliyor 3-4 güne bagaj kapağı kapanmamaya başlayabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yaptında basına kaza geldi

• hocam geçmiş olsun, iki üç günde halledilir.
  • @Adieu ; hocam bagaj kapağının alt tamponla birleştiği yer açıldı zaten bi miktar. orası da onarım görecek. stepneyi kontrol etmedim ama aracı ilk hareket ettirdiğimde takır tukur sesler geldi, egzozla stepneye de baktıracam bi hasar olmuş mu diye.

@aydınayhan: önümdeki sürücüden dolayı ani fren yaptım. yerler de ıslaktı baya. arkamdaki taksi bana çok yakın seyrediyordu bana tosladı. ben ise öndeki araca çarpmadan durabildim. takip mesafesinin önemini bi kez daha gördük :)

@KARACABEYY : sağolun hocam.

arkadaşlar bi de değer kaybını karşılıyor değil mi karşı tarafın sigortası ?
  • Hocam geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.