Şimdi Ara

Kaza yaptım araç perte çıkar mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: maverick8141

Nasıl Jandarma Yeddiemin Otoparkına çekerler aracınızı? Kaskosu ve sigortası varken. Kaskolu her araç yol yardıma sahiptir bilinir. İçindekiler yaralı dahi olsa JANDARMANIN GÖREVİ ARACIN POLİÇESİNE UYGUN DAVRANMAKTIR. Sizden çekici ve otopark parası isteyecek çakallar hazırlıklı olun. Aracı çektiren JANDARMA ve çekici hakkında suç duyurusu yaparsınız savcılığa öttürürler.
    ÇOK GEÇMİŞ OLSUN AYRANCILARDA OLMUŞ SANIRIM KAZA. EVİM ORADA ORADAN TANIDIM

Hocam kız arkadaşımın başı dönüyordu kaza sonrası ve midesi bulanıyordu, ruhsatı polise bıraktım naparsanız yapın dedim atladım ambulansa hastaneye gittim. Jandarmanın bir suçu yok, o an için araba umrumda değildi. Zaten ikimize de hastanede röntgen çekildi, kız arkadaşım tomografiye de girdi. Neyse ki iyiyiz, sol tarafım pek tutmuyor sadece. Ayrancılar'a gelmeden az önce oldu. Ne olduğumu dahi hatırlamıyorum airbaglerin suratıma vurduğunu ve arabanın arkasının havalandığını hatırlıyorum.

@labidu

Ayrancılar'a gelmeden 1-2km öncesi hocam.

Birazdan sigortacıma gideceğim, bakalım neler olucak.

• İkinize de geçmiş olsun...Allah tekrarını göstermesin...
  • Geçmiş olsun hocam cana geleceğine mala gelsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maverick8141 kullanıcısına yanıt
    Sürücü aracın başında kalabilseydi dedikleriniz yapılırdı ama diğer durumlarda polis/jandarma yolu açmak için çekiciyle yediemine çekerler. Benim de başıma gelmişti, ambulansla kontrol için hastaneye gittiğimden polis aracı kendisi çekmişti. Ama biri araç başında kalıp kaskonun anlaşmalı çekicisini çağırsa ona kimse karışamazdı.
  • caldexter kullanıcısına yanıt
    2012 yılındaki kazamda yeddiemin yerine ford servisine poliçeye dayanarak çektirmişti jandarma ki başında kimse yoktu tırın altından çıkartmışlardı. Kontrol amaçlı hastanedeydik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle büyük geçmiş olsun,Allah beterinden korusun. Ancak anlamadığım şu; ben son bir 1.5 aydır her hafta sonu Torbalıya gidiyorum,kısığı geçtikten hemen sonra yol bölünüyor tek şeride düşüyor, taki ayrancılar girişi ilk ışıklara kadar ondan sonra normale dönüyor. O arada zaten tek şerit yol ne kadar hızlı gidiliyorki böylesine araçları pert edecek kadar ciddi bir kaza oluyor ben onu anlayamıyorum.İşin içinde dolmuş münibüs varsa tamam olma ihtimali yüksek ama kardeşim onunda o kadar sürat yapması nerdeyse imkansız yahu.Çünkü üç dört tane yerleşim birimi var yani yerleşim birimine giriş çıkışlar var zaten tek şerit yavaş gidiyorsun birde o giriş çıkışlara yaklaştığın zaman mecbur dahada yavaşlıyorsun hatta geçen hafta oğlananası girişinede 5.dakika falan bekledik o anda düğüm oldu trafik.Valla anlamakta güçlük çekiyorum,elalem atını dağdan bayırdan aşırır bizim millet düz yolda şaşırır misali. Tamam anlarım yol yapımı olmasa normal yol açık olsa o yolun bazı kısımlarında hız sınırı 90 km hz. hadi olabilirde ama şu andaki yol yapımı varken olması enteresan.Tekrar geçmiş olsun. Kaza yaptım araç perte çıkar mı?

• Hocam haklısınız, tek şeritte hayvan gibi gidiyorlar. Araba haşat oldu ama ben üzülmüyorum görevini yapıp bizi kurtardı. Airbag koluma patladığı için ağrım var ama çok sorun değil. Pestil oldu araba arada ama sıyrıklarla atlattık.
  • Hava yastığı açıldıysa çıkma ihtimali daha yüksek.

Bu araçta şase yamulması da olmuştur. Ve bundan kesin eminim. Bu aracın şasesi yamuldu bu kazadan sonra.

Servise bunu onaylattırıp perte çıkartabilirsiniz.
  • hocam geçmiş olsun, pert olma ihtimali yüksek.
  • Gecmıs Olsun cok bu arada....
  • Geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar, bugün kaza tutanağını alıcam ve servise teslim edicem sonrasinda eksper gelicek.

• Minibus şoförüne %100 kusur, ben dahil diğer 3 araca kusursuz demişler.

• Hocam geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
  • İyi dileklerini ileten herkese teşekkür ederim arkadaşlar.

Aracın noterde satış değeri 23250. Araç perte çıkarsa kaç para alırım tahmini? Eksper bozuntusu daha arabaya bakmadan 15'ten fazla vermezler dedi.
  • 16-17 verirler tekrar fiyat ister 18 e anlaşırsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

16-17 verirler tekrar fiyat ister 18 e anlaşırsınız

Oldu olacak hiç vermesinler hocam? Piyasası 20den aşağı değil arabanın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.