Şimdi Ara

Kaza sonrası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, ana yola çıkmayı beklerken arkadan birisi çarptı, adam yaptır ben öderim dedi, ama ben yinede tutanak tutmayı talep ettim ve tutanagi doldurduk vs sonrasinda servis tamir işlemi için 12 bin gibi bir fiyat verdi, servisin de önerisiyle adamla tekrar telefonlaştım hatasiz olan aracima tramer yansıyacağı ve karşı tarafada sigorta indiriminin gidecegi vs anlattım, ve adam tamam sen yaptır istediğin yere, faturasını at, ödemesini yaparim ben sana dedi bende sözüne güvenerek sigorta, kasko vs devreye sokmadan tamirati cebimden yaptırdım ve sonrasinda mutlu son adama telefonlarima cevap vermiyor :D simdi bu saatten sonra bir şey yapilabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, ben arabamı alır almaz ihmal etmeyerek kaskomu yaptırdım. Günümüz şartlarında bunu kimsenin ihmal etmemesi gerektiğini düşünüyorum. Sokağa arabamı park ettiğimde içim rahat etmiyor. Kaskomu yenileteceğim ve araştırırken gördüm Türkiye Sigorta peşin fiyatına 12 taksite kadar yararlanılabiliyor. Benim açımdan ödeme kolaylığı da sağlayacaktır.

Kaza sonrası pert teklifi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.