Şimdi Ara

Kaza ile ilgili yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba.kardesim yolda araci az geri alip manevra yapmak isterken arkasindaki motoru gormeyip carpmis ve motorun camurlugu kirilmis.telefonlarini alip tutanakta tutmadan oradan ayrilmislar.benim ilgilenmemi istedi.karsi tarafla konustum bende.parca ve boyası 1500 tl istiyor hasar kaydi olmasin istiyor vs.benim ogrenmek istedigim ise şu.tutanak tutturup trafik sigortasından karsilamam mi benim icin iyi olur yoksa elden para vermek mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, gecmis olsun. Tutanak tutun gitsin yaptirsin hic ugrasmayin.
    Sizin en fazla trafik sigortaniz 300/500 artar. Kafaniz rahat olur.

• Trafik sigortasi 300/ 500 artar derken tek seferlikmi artis olur.

• Goldman34 kullanıcısına yanıt

Bir sonraki policede hasar olmazsa yine alt kademeye dusersiniz. Yani tek seferlik diyebiliriz. Dedigim gibi 500lira civari bir tutar olsa odeyin gecin derdim ama gerek yok.

Edit: Tabi sizin standart police basamaginde oldugunuzu varsayiyorum. Eger bilginiz yoksa sigortaciniza danisin daha iyi fikir alirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightblueist -- 13 Eylül 2021; 1:18:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightblueist

Bir sonraki policede hasar olmazsa yine alt kademeye dusersiniz. Yani tek seferlik diyebiliriz. Dedigim gibi 500lira civari bir tutar olsa odeyin gecin derdim ama gerek yok.

Edit: Tabi sizin standart police basamaginde oldugunuzu varsayiyorum. Eger bilginiz yoksa sigortaciniza danisin daha iyi fikir alirsiniz.

Oncelikle yardiminiz icin teseekkur ederim.son birsey daha sorayım.karsi tarafa 500 tl teklif edeyim belki cikma parca felan bulup isini halledebilir.bu durumda benimde bir nevi avantajim olur baska bir kaza daha yapıldığını varsayarsak dimi.birde kaza yerinde tutanak tutulmamis baska bir yerde resimleri cekip tutsak sorun olur mu

• Siz bilirsiniz, karsi tarafta bunu kabul etmez bence sonucta kusurlu olan sizsiniz. Resimleri duzgunce cekip tutanak tuttuktan sonra cok bir skinti olmaz. Ufak hasarlar cok ayrintili denetime girmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Goldman34

Oncelikle yardiminiz icin teseekkur ederim.son birsey daha sorayım.karsi tarafa 500 tl teklif edeyim belki cikma parca felan bulup isini halledebilir.bu durumda benimde bir nevi avantajim olur baska bir kaza daha yapıldığını varsayarsak dimi.birde kaza yerinde tutanak tutulmamis baska bir yerde resimleri cekip tutsak sorun olur mu

Alıntıları Göster

sana teklif etseler kabul edermisin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orjinal parça sorduysa yüksek çıkmış olabilir, tutanak tutarsanız sizin sigorta orjinal parça vermez.
    Sizde yan sanayi parça teklif edebilir veya tutanak seçeneğini sunabilirsiniz.
    Ayrıca parçayı öğrenip sizde 1-2 yere sorarsanız daha iyi olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

sana teklif etseler kabul edermisin

Alıntıları Göster

Düzgün uygun bir parca bulduysam bu fiyata ,tramerede islenmesini istemiyorsam ayrica plastik bir parca neden olmasin.

• Hocam bu işin biraz iteleme usulü piyasası da var . Eğer kasko sigortanız varsa tamamiyle saçma bir şekilde uğraşıyorsunuz . Neymiş adamda tramer çıkmayacakmış bırakın çıksın .

Bence olayı tutanağa dökün masraflar kasko sigorta tarafından karşılansın . Sizin poliçeniz delinir diğer sene yaptırırken 300-500 fazla ödersiniz . Şu an yerine 1500 ödeyeceksiniz kafadan 1000 kardasınız . Üstüne de aracınız çalınsa , biri gelse vursa amorti etti .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster

Ya ayıptır. Hem kusurlusunuz, hem de şaka gibi 500 lira teklif edeyim diyorsunuz. Yani bana öyle bir teklifte bulunsanız, kibarca reddeder, ardından 155'i arar, motoruma vurup kaçtı diye ihbar ederim, sonra siz uğraşırsınız.

Beraber gidin ustaya, masrafı kendi kulağınızla duyun, fazla gelirse "ben bunu ödeyemem, tutanak tutalım, sigortam karşılasın" diyerek ayrılırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Empirewashere

Hocam bu işin biraz iteleme usulü piyasası da var . Eğer kasko sigortanız varsa tamamiyle saçma bir şekilde uğraşıyorsunuz . Neymiş adamda tramer çıkmayacakmış bırakın çıksın .

Bence olayı tutanağa dökün masraflar kasko sigorta tarafından karşılansın . Sizin poliçeniz delinir diğer sene yaptırırken 300-500 fazla ödersiniz . Şu an yerine 1500 ödeyeceksiniz kafadan 1000 kardasınız . Üstüne de aracınız çalınsa , biri gelse vursa amorti etti .

Kasko yok.trafik sigortası var.karsi taraf tramere islenmesin felan deyince elden vereyim diye dusundum ama az once resimleri atti italyan markasi bir motor. parcalari nadir ve biraz pahali sanirim.en iyisi tutanak tutmak bu durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

Ya ayıptır. Hem kusurlusunuz, hem de şaka gibi 500 lira teklif edeyim diyorsunuz. Yani bana öyle bir teklifte bulunsanız, kibarca reddeder, ardından 155'i arar, motoruma vurup kaçtı diye ihbar ederim, sonra siz uğraşırsınız.

Beraber gidin ustaya, masrafı kendi kulağınızla duyun, fazla gelirse "ben bunu ödeyemem, tutanak tutalım, sigortam karşılasın" diyerek ayrılırsınız.

Alıntıları Göster

Yav neden olayi ters tarafa cekiyorsun.art niyetim var mi.tutanak diyorum.tramere islenmesin diyor.1500 tl istiyor.e bana fazla diyorum o kadar veremem.biraz telde konustuk.yarin görüselim tutanak tutariz dedim.bana parca fiyat resmi atiyor,biraz arastirayim diyor kendi uzatiyor.belkide biliyor uygun fiyata var para koparmaya calisiyor bilemiyorum varsayimlar uzerinden gidemem.ben insanligimi bilirim.kimseyi magdur etmeye calismiyorumki.

Ayrica bana art niyetli muamelesi yapıyorsun ama senin zihniyetine bak vurdu kacti derdim diyorsun.senin kafada olsam arkadan o vurdu der gecerdim.biraz mantikli ol

• 500tl yi geçen tutarlar için trafik sigortasından yaptırmak daha mantıklı.

• Hata; telefon ver ayrıl!

Yaz tutanağı imzala, hayatına devam et. Şimdi günlerce uğraş dur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster

bu yaptığınız kurnazlık. hata sizdeymiş hatalı iş yaptıysanız katlanacaksınız. umarım motor pert olur. dünya kadar parayı cepten karşılamak zorunda kalırsınız, arkaya bakmadan gitmenin köylü kurnazlığının bedelini ödersiniz. bana böyle bir teklifle gelse karşımdaki ciddi manada kavga dövüş cıkar. küfürlerin haddi hesabı olmaz. 500 çok 100 teklif et sen.

• Sanada 1 tl teklif ediyorum.git kendine sakiz al.coluk cocukla ugrasmak istemiyorum.

Merak edenler icin soyleyim konu kapansin.istedigi evraklari telefondan gonderdim.tutanaga kendi bilgilerimi yazip kuryeden gonderdim.telefon acip yapilabilecek birsey olursa haber verirsiniz tekrar gecmis olsun deyip mevzuyu simdilik sonlandirdim.

Yardimci olan arkadaslara cok tesekkur ederim.ellerine sağlık

• Goldman34 kullanıcısına yanıt
    Hocam karşı taraf sizden para koparmaya çalışmış. Haklı ya da haksız, Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sonofisiris2 kullanıcısına yanıt
    Yaş 14-15 ? Merak etme dostum ehliyeti almana az kaldi. Biraz daha dayan söz sende araba surebileceksin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Süleyman Çakır.

Yaş 14-15 ? Merak etme dostum ehliyeti almana az kaldi. Biraz daha dayan söz sende araba surebileceksin

keşke senin espri yeteneğine 14 15 yaş civarı teşhisi koyabilseydim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.