< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kayseri devlet hastanesinde ki Suriyeli hamile kadınlar 😱 (8. sayfa)

-
-
Bu seçimde millet ittifakına oy verip, mezhepsel politika izleyip bizi Suriye batağına sokan AKP'den kurtulma zamanı geldi. Suriyeliler Suriye'ye!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu adam ülkenin başına gelmiş en kötü şey...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fakir karısıyla, zengin parasıyla oynarmış..
Ya keşke hani böyle üstün bazı genleri olsa, sporcu ya da zeki ya da güzel ama ama ama.. neyse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DallasPage -- 24 Haziran 2021; 11:24:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cumhur ittifakı AKP VE MHP İstemiyor gitmelerini..
Hepsi OY makinası bunlar için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne güldüm ya 😂😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu sıradakiler ve onların çocukları önümüzde ki 100 yılda bu ülkede ki iktidarı belirleyecek.
kürt ermeni yunan suriyeli azeri kırım iranlı ukraynalı gürcü bulgar kaç yüzyıl beraber yaşamışız.
şu; "türkün dışında herkes komple düşman" algısından bi kurtulamadık. başkaldıran+terör örgütü+iç karışıklık anadolu selçuklu devletinde türkler arasında, başka milletlerden daha fazla olmuş. türk türke daha fazla saldırmış. yıldırım beyazıtı öldüren timur türk, adnan menderesi biz astık türk mahkemesi astı. suriyeli mi astı? yani biri örgüt kurdu başkaldırdı diye beraber yaşadığımız ırklardan komple vazgeçe vazgeçe anadolu gibi küçücük bir coğrafyada sıkışmış yaşıyoruz. yunanistan 19 milyon nüfus ile morada sıkışmış, ermenistan 2 milyon nüfus ile dağlarda sıkışmış. bizde anadoluda sıkıştık. ukraynada rusya avrupa arasında sıkışmış. halbuki hepimiz beraber aynı yerde yaşıyoruz. bunu onlarda anlamıyor bizde anlamıyoruz. sürekli bir ayrışma.... hiç birleşmeyi düşünen yok.
ırkçılık büyüme değil, küçülmek demektir, bunlar şu ırktan obürü bu ırktan demek. neden ırk seçiyorsunuz. atlas okyanusundan hint denizine kadar beraberiz. dünyanın geri kalanıda komşumuzdur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 24 Haziran 2021; 13:0:0 >
-
Tavşan gibi cogaliyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Veterinere gitmeleri gerekirdi.
-
Yiyecek ve barınma ihtiyaçlarından önce acilen kondom yardımı yapılmalı.
-
Öne ckarsan ne yazar.Tavsan gbi ürüyorlar bunlarin hapdan prezervatifden spiral den haberleri yok.Bunlarda yap gec.Plansiz ureme bunlarinki hayir savas desen savas bitti misafirlik desen oda bitti/bitmeli sunlari nye besliyorsun.Bu artisin onune nasil gececeksin.Heryerdeler virus gbi korona biter suriyeliler bitmez.Gonder gitsin.Onlardada nasil bi meziyet varmis ulan baska sehire gitsem.Bak ulke demiyorum sehir.hemen memleketi ozluyorum Defol git elini kolunu sallayan griyor zaten ulkeye iyy o zaman dolsun 20-30 milyon adam nolacak ...Bunun sonu nereye varacak.?Dusunen yok getirmesi kolay ama gondermesi zor tm gonder dyoruzda bunlari akp istesede gonderemez bu saat den sonra.Ha kim gonderirse oyum ona.
Sadece Suriyeli meselesi değil Demografik yapımız değişiyor maalesef Türkler eğer Erdoğan'ın dediği gibi en az 3 çocuk yapmaz ise durum vahim.
Not : Erdoğancı ya da akpli değilim bir Türk olarak durumun ciddiyetinden bahsediyorum.
-
Yardım kömürlerini sattıkları gibi kondomları da satarlar.
quote:
Orijinalden alıntı: SeSioNSadece Suriyeli meselesi değil Demografik yapımız değişiyor maalesef Türkler eğer Erdoğan'ın dediği gibi en az 3 çocuk yapmaz ise durum vahim.
Not : Erdoğancı ya da akpli değilim bir Türk olarak durumun ciddiyetinden bahsediyorum.
biz 3 yaparsak onlar 6 yapar, biz 6 yaparsak onlar 9 yapar
çözüm cahilce üremek değil, çözüm acilen sınırdışı ya da kısırlaştırma operasyonu
erduvanın dediği falan geçiniz..
-
Bizim bina görevlisi Kısır. Sanırım karısı da kısır. Nasıl olacak bu 3 Çocuk? Gidip ben mi yardımcı olayım..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X