Şimdi Ara

Kayıtlı Sıfır İphone 8 Plus 4000 TL ye alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlan No: 498897499
    http://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-8-plus-tekli-ve-toplu-satis-498897499/detay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınmaz arkadaşım. 8 Plus alacağına X al derim. Sadece tek yapman gereken şey; X almak için biraz beklemen gerekecek. Neden derse piyasası otursun fiyatlar düşsün. Ben uzun süredir X bekliyorum, hatta iPhone 7 mi ve AirPods'umu sattım sırf X için. Geçenlerde artık dayanamadım elimde idarelik telefon olduğundan az kalsın 8 Plus alıyordum Türkiye'den vazgeçirdiler X çıkacak diye. Bence sen de biraz dişini sık benim gibi yap. Bana Yunanistan'dan gelecek yakında, yakın olduğumuz için onu bekliyorum. 1300 euro küsüre geliyor. -130 tax free çıkarsak 1.170 - 1.1190 euro civarına gelecek bana 256 GB olanı. İnşallah fazla beklemem
  • İlan pek güvenilir durmuyor.11 Kasım N11 fiyatlarını beklemeni tavsiye ederim.Çekle,banka puanıyla 4200-4300 TL gelir.

• Aslında iphone x istiyorum fakat kayıt ettirmek benim için sıkıntı olacak

Çünkü baskası adına kayıt ettirdiğim zaman o kişi istediği zaman e devletten kaydı silebiliyor. Güvenilir değil yani@Giansello

• Telefon alırken 2 yol izleyin.

1. Yurt disindan kendiniz alın.

2. Yurtdisina giden yakin biriniz var ise rica edin size getirsin.

Şu 2 yolu izlemek çok mu zor allah aşkına ???

Pasaport kaydini da güvenmediginiz ve tanimadiginiz kisilere yaptirmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: 17Scorpion

Telefon alırken 2 yol izleyin.

1. Yurt disindan kendiniz alın.

2. Yurtdisina giden yakin biriniz var ise rica edin size getirsin.

Şu 2 yolu izlemek çok mu zor allah aşkına ???

Pasaport kaydini da güvenmediginiz ve tanimadiginiz kisilere yaptirmayın.

Aslında kıbrısa gidiş dönüş 200 tl ye gidebiliyorum

Sahibinden.comdan kayıtsız cihaz alıp kendim kıbrıs dönüşü kayıt ettirebilirim .

• Giansello G kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 13:12:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok yok sakın alma. Beni dinle sen. Bak o kadar bekledik biraz ortalık sakinleşsin her yer X dolacak. Hani stok sorunu vardı arkadaşım? Her Apple Store'a giren 5'er tane X alıp çıkıyor. Bunlar işte hep Apple'ın yaptığı bir oyun. Aslında buna satış stratejis diyebiliriz. Türkiye'e resmi olarak gelmesi de öyle 2 - 3 ay sürmeyecek emin olabilirsin. aralık başı veya ortası gibi Türkiye satışına başlar bu cihazın. Ama ben tabii 6.099 TL verip almam. Kesinlikle Türkiye'den alınmaması lazım. Bizler ancak almamakla boykot edebiliriz. İsterse 1.000 TL olsun yine de Türkiye'de bu vergi sistemi oldukça onlara para yedirmeyeceğim.

Renk olarak değişiklik yapıp Silver alacaktım ama bugün incelemeleri izliyorum siyahın bütünlüğünden dolayı yine siyah alacağım. Siz ne diyorsunuz renk için?
  • Giansello G kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 13:12:26 >
  • Bende de emanet kullandığım 5S var şuan senin gibi. Bu işlerle ilgilenen abilerimin dediğine göre bir süre beklersek X'in fiyatları bir hayli düşecekmiş o yüzden sana tavsiyem dişini biraz daha sıkman. Ben beklemeyi hiç sevmem normalde, ama 8 Plus alıp ne yapayım? Bir değişiklik hissetmeyeceğim ki? Bana şimdi Yunanistan'dan gelecek, inşallah beklemem de kavuşurum cihazıma. Benim gibi sen de bekle, pişman olma. sahibinden'e bak 6 bin 7 bin, 15 20 gün sonra veya en fazla 1 ay sonra nasıl düşecek fiyatları X'in. Ben kendimden biliyorum, iPhone 7 ilk çıktığında karaborsa zamanında ederinden fazla para vermiştim, o günü hiç unutmam ve artık öyle bir hata yapmayacağım diye karar verdim. Bir baktım benim aynı cihaz 500 lira inmiş 1 ay sonra. Bunda da aynı olay olacak, heyecanla bekliyoruz.
  • Külliyen yalan. İletişime geçin isterseniz, kesin önce EFT sonra kargo çalışıyoruz diyecekler.

Dolandırılmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alma. Foto bile koymamış adam 1 tane sadece. Ben dolandırıcıyım diye bağırıyo.

• 4000 fazla olmaz. Ayrıca yurtdışı cihazlarının hiç birisi artık garantili değil. İsterseniz apple store’u arayıp sorabilirsiniz 12 ay garanti olayı artık kalktı, yurtdışından gelecek cihazlar tamamen garantisiz. 200-300 lira fark için garantisiz yurtdışı cihaz alınmaz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

4000 fazla olmaz. Ayrıca yurtdışı cihazlarının hiç birisi artık garantili değil. İsterseniz apple store’u arayıp sorabilirsiniz 12 ay garanti olayı artık kalktı, yurtdışından gelecek cihazlar tamamen garantisiz. 200-300 lira fark için garantisiz yurtdışı cihaz alınmaz bence.

Yanlışınız var

1 yıl kvk genpa gibi firmaların garantisi kapsamında

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

4000 fazla olmaz. Ayrıca yurtdışı cihazlarının hiç birisi artık garantili değil. İsterseniz apple store’u arayıp sorabilirsiniz 12 ay garanti olayı artık kalktı, yurtdışından gelecek cihazlar tamamen garantisiz. 200-300 lira fark için garantisiz yurtdışı cihaz alınmaz bence.

Yanlışınız var

O garanti kapsamı kalktı artık öyle bir garanti yok.

İsterseniz apple store’u arayıp sorabilirsiniz.

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    https://www.google.com.tr/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/apple-turkiye-kotu-haberi-dogruladi-bundan-boyle-40391846

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Yanlışınız var

O garanti kapsamı kalktı artık öyle bir garanti yok.

İsterseniz apple store’u arayıp sorabilirsiniz.

Geçen hafta görüştüm .

Belli başlı modellerin cihazların Türkiyede garantisi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 5 Kasım 2017; 23:26:36 >

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Tamam alın. Türkiye, uluslarası garantisi apple tarafından son erdirilmiştir. Anlatamıyorum galiba, bazı modeller felan değil hepsi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frosty9

apple iphone x lerde ekran yanması garanti kapsamında değil demiş bir daha düşünün derim sonradan canınız sıkılmasın oled ekran için 😁

Bahsettiğin bu sorun beni de çok düşündürüyor.
    Yazılımla ve güncellemeler ile bu sorunun altından kalkabilir mi işte onu göreceğiz.
  • quote:

Tamam alın. Türkiye, uluslarası garantisi apple tarafından son erdirilmiştir. Anlatamıyorum galiba, bazı modeller felan değil hepsi.

Apple müşteri hizmetlerinden daha mı iyi biliyorsunuz ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.