Şimdi Ara

⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
133
Favori
51.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Animus'a aitler. KOTOR 2'yi Said Sürücü kendisi paylaşmış, burada da bulunması toplanması açısından iyi olur. Psychonauts'un %100 olduğunu net hatırlıyorum. Tamamlanınca beta halini üst seviye abonelerle paylaşıyorlardı. O yüzden birilerinde vardır diye umuyordum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s-adebisi -- 2 Ağustos 2023; 20:9:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Site kapanmış olabilir ancak yine de muhataplarına ulaşıp onlardan izin almak gerekmez mi ilgili çalışmaları yayınlamak için? Kimse boşuna tasını tarağını toplayıp ayrılmadı buradan. Forumun amacı paylaşmak olsa da paylaşılması istenmeyen işleri iyilik olsun diye paylaşmayın bence.

  • TheEndBeqins kullanıcısına yanıt
    Muhataplarına ulaşabilseydik neden bir aya hepsini yayınlamaya söz verip sonra yayınlamadıklarını sorardık zaten. Bunları toplayıp paylaşmamıza gerek kalmazdı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • s-adebisi kullanıcısına yanıt

    Mezarda değiller, ulaşmak istedikten sonra ulaşılıyor. Konu bu değil, senin olmayan şeyi sahipleniyorsun. İsteseler zaten paylaşırlardı. Saygısızlık var işin içinde ki bu hep yapılıyor zaten. Bu forumda buna hiç yabancı değiliz maalesef.

  • TheEndBeqins kullanıcısına yanıt
    Grubun yöneticilerinin numarasını, adresini bilmiyoruz ki ulaşalım? Animus'un mail adresine buradan çok kişi mail attı ve kimse cevaplamadı. Kendilerinin paylaşmaya söz verdiği çeviriler paylaşılıyor ki bir çoğunu kendileri siteyi kapatmadan önce ücretsiz verdiler. Grup faal olup, yamaları kendileri temin ederken burada ücretsiz paylaşılsaydı bu saygısızlık olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s-adebisi -- 2 Ağustos 2023; 20:53:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • s-adebisi kullanıcısına yanıt

    Söz verilip paylaşılmamasının ya da paylaşılamamasının nedenine bir açıklık getirilmemiş olması problem, evet. Üstelik bu hizmet için ücret ödenmiş uzunca bir süre. Ancak bir planları olmasa zaten paylaşılacaktı. Yamaların ücretsiz şekilde ve güvenli bir ortam üzerinden oyuncularla paylaşılması planlandı, bu konuda teknik imkânların yetersizliğinden ve kişisel yoğunluklarından ötürü ilerleme sağlayamadılar, bu nedenle süresiz bir şekilde süreç askıya alınmış ve bekletiliyor.


    Konuyla ilgili düzgün bir açıklama yapılması onları süreç boyunca destekleyen kullanıcılarının hakkıdır ve bu konuda ekip yerden göğe haksızdır. Yalnız bu şekilde "bulan sahibidir" şeklinde tavır takınmak onların ayıbından daha ayıp bence, ne olursa olsun izin almak gerek.

  • TheEndBeqins kullanıcısına yanıt

    Buraya attığımız şeyler ilk kez bizim paylaştığımız veya yasaklı yamalar falan değil. Sıkı kurallarla korunan Technopat dahil bir sürü forumda bu içerikler zaten mevcut. Bu konuda sadece internet çöplüğünde yitip gitmesinler diye toparlayıp arşiv oluşturuyoruz. Bir sahiplenme falan söz konusu değil. Bu tip şeyler dert oluyor olsaydı aylardır çoktan ilgili yerlere ulaşıp kaldırtırlardı ama kendilerinin de bahsettiği üzere tamamen işleri terketmiş ve dağılmış vaziyetteler. Kendilerinin bir planı veya istenmeyen bir durum varsa ilgili ekibin üst yetkilisi bana ulaşıp mesajımı kaldırmamı talep edebilir.


    Tüm arkadaşlar için diyorum, gereksiz polemiğe girip konuyu karıştırmayalım lütfen. Teşekkürler. ⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ 

  • Çok teşekkürler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Elimde Dragon Age Inquisition Origin sürümünün (son hali EA app) tüm dlc ekli tr yamalı yüklü hali pc'de var. Şayet yamanın hangi dosyalar üzerinde değişim yaptığını bilen varsa veya ben bulursam yamayı bu konuda paylaşırım.


    @XanthiN güzel konu.

  • # Ace # kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğin kesin Animus mu hocam? Şu yüzden soruyorum, bu oyunun bir de DH + Gameolog.net yapımı kötü translate yaması var. Hatta paylaşayım, şu:


    Dragon Age Inquisition + DLC'ler - Türkçe Yama [DH + gameolog.net]


    Bu yama ışığında, değişen dosyalar şu şekilde olmalı:


    # Ana Oyun için: Dragon Age Inquisition\Update\Patch\Data\Win32\loctext yolundaki en.sb ve en.toc dosyaları.


    # DLC'ler için: aşağıdaki yolların en.sb ve en.toc dosyaları:


    ...\Update\ItemPack2\Data\Win32\loctext\itempack2
    ...\Update\ItemPack3\Data\Win32\loctext\itempack3
    ...\Update\SinglePlayer_DLCBlue\Data\Win32\loctext\dlc_blue
    ...\Update\SinglePlayer_DLCRed\Data\Win32\loctext\dlcred
    ...\Update\Singleplayer_DLC1\Data\Win32\loctext\dlc1
    ...\Update\Multiplayer_DLC1\Data\Win32\loctext\mp1
    ...\Update\Multiplayer_DLC2\Data\Win32\loctext\mp2

    ve varsa diğer update klasörleri.





  • # Ace # kullanıcısına yanıt

    Nasil yani hocam Inquisition Animusun yaması sizde kurulumu ? İnanilmaz. Zannediyorum zamanında online kurdunuz ? senelerce oyunu masaüstündemi tuttunuz . Eger bulursaniz lütfen bana özelden yollayin.. Şu boş vaktimda şu oyunu tam haliyle oynamak icin can atiyorum.

  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Her zamanki gibi yüzsüzlüğe kılıf uydurma çabası. İçerik üreticisi kendi gönül rızasıyla bizzat konu açmadıkça kimse burada herhangi bir çalışmasının olmasını istemiyor, olanları da zaten kaldırıp forumu terk ediyor ama yetkililer üye olurken bunları kabul ettiniz diye aciz bir gerekçeyle silinen konuları geri getiriyorlar, linkleri tekrar tekrar türetiyorlar ya da bunlar türetilsin diye kullanıcıya yol veriyorlar. Bu tür içerik üreten kullanıcıların ciddi bir kısmı bu forumun bundan nemalanmasını istemiyor çünkü forum bu içerik üreticilerine gereken saygıyı göstermediği gibi haklarını da gasp ediyor. Adamlar bağını koparmaya çalıştıkça siz dizginlerini sıkı sıkı çekiyorsunuz.


    Herkes paylaşabilir ama bilhassa Forum DH istenmedikçe bunları paylaşmasın, illa böyle mi yazmamız gerekiyor. Çok açık ve net söylüyorum: Ben burada bana ait hiçbir şeyi görmek istemiyorum, bu forum bunların ekmeğini yesin istemiyorum. Ulaşan gitsin dediğiniz çöplükten ulaşsın, buradan ulaşmasın. Bunu siz yapmayın!





  • TheEndBeqins kullanıcısına yanıt

    Sıkıntı varsa içeriğin kaldırılması için yetkili kişilerin bana ulaşabileceklerini söylemişken, birşeyin böyle gereksiz uzatılmasını sevmiyorum. Ben sorumluluk alarak başlığı açtım ve mevzu ile ilgili düşüncemi belirttim, sen de belirttin ve bitti. Seni ilk kez gördüm, kimsin, nereden fırladın da yüzsüz diyorsun bilmiyorum. Ben blokluyorum, sen de bloklarsan rahatsız olduğun şeyleri görmemiş olursun. Türkçe yamalar bölümünün toksikliğini ve herşeye laf eden kanser kitlesini unutmuşum. ⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 2 Ağustos 2023; 21:59:26 >
  • Yapılması istenmeyen bir eylem ısrarla gerçekleştiriliyorsa bunun adını ne koyalım o zaman? Bu forum böyle geldi böyle gidiyor. Bunu belirtmekte sakınca görmüyorum. Yok dedikçe karşımıza çıkıyor, tepki koyunca da suçlu oluyoruz. Forumun kendisi toksisitenin kaynağı olup kaostan beslenirken kullanıcılarının toksik ve kanser olmalarını yadırgamaması lazım. Bu ortamı oluşturmak ve canlı tutmak için üzerinize düşeni fazlasıyla yapıyorsunuz, teşekkür ederim. Başka sözüm yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheEndBeqins -- 2 Ağustos 2023; 21:55:51 >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Psychonauts ve EU4 Yamaları yayınlanmadı diye hatırlıyorum. Yani test' den çıkmamışlardı. Vampire® The Masquerade - Bloodlines™ ise Makine Çeviri DC' sinde yayınlanan yama mevcut.

    https://www.mediafire.com/file/ar6hpjnws9z815a/Vampire%25C2%25AE_The_Masquerade_-_Bloodlines%25E2%2584%25A2.rar/file

  • @XanthiN Evet bende ki Animus yaması pc'de 2 SSD ve 3 tane HDD olduğu için (iş ve birazda arşiv yüzünden) tam olarak 1.5 yıl önce kurduğum oyun hala yüklü.


    Oyuna uzun süre sonra girip en azından yama ile alakalı resim ekledim. Ayrıca dediğin dosyaları tek tek dosyalayıp direk oyun içine atmaya hazır hala getiriyorum bahsettiğin yerlerde tr.toc adında değişime uğramış dosyada var onu da paket içine ekleyeceğim. Yamayı paylaştıktan sonra deneyenlerin geri dönüşüne göre yine yardımda bulunurum.


    @Absnthe Evet online doğrulama ile kurulan yama, ilk çıktığı zaman hata ayıklama için gruba yardımda da bulunmuştum.



    ⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐


    ⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐


    ⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐


    ⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐




  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Düzenledim.

  • # Ace # kullanıcısına yanıt

    Cok iyi : )) Şu oyunu görünce sevindim..

  • Şimdi bana yanlış bir şeyler yazdıracaksınız.


    Sözüm ona edebiyat yapıp avukatlık taslayana/lara...

    Bu yamalar oyun dosyasını izinsiz değiştiren ILLEGAL ve oyunun orijinal içeriği değildir. Bunun bilincinde ya olun ya olmayın fark etmez siz kullandınız mı bunu her şekilde kabul etmek durumundasınız ve sorumluluk sizdedir. Yani buraya gelip ben bu yamayı yaptım para istiyorum böyle yayınlayamazsınız diyorsanız suç işliyorsunuz hiç bir savunma hakkınız yok. Herhangi ticari dijital içeriğin herhangi bir içeriğini değiştirmeniz oyun hakkında yaşadığınız sorunlardan oyun yayıncısına karşı bir şey deme hakkını kaybedersiniz örnek online oyunlarda hile yapmaya çalışmanız gibi gibi.

    Şimdi burada daha oyun bile yapmamış birileri.... Tüzel kişi tarafından yapılmış ve yayınlama hakkı kendisi ve ilgili ortaklar şirketlerin elinde olan bir oyunun dil dosyasını düzenleyip bundan manevi veya maddi bir şey elde etmek affedersiniz de gerçekten burada ağza ne gelirse söylenmesi gerekiyor. Ne hakla ne savunmayla ayrıca bana bile hesap vermene gerek yok burada hesabını sadece oyunu yayınlama haklarına sahip şirketin.

    Oyun yapımcısı veya sahibi ve yayıncı ortakları dahilinde izni alınmadan dil dosyasını değiştirip bundan değer elde etmek suç.

    En güzel örneği ise Take-Two Interactive vermiştir (Rockstar Games) daha Türkiye'de nefesini bile koklatmadan ilgili Avukatı uzaktan RDR2 Türkçe dil yamasını yapan tarafın bundan ücret kazandığını ifade ederek daha uzlaşma yapmadan dava açmıştır ve hakkı da bal gibide vardır gerekende yapılmıştır.


    Şimdi sen kimin hakkından bahsediyorsun ve kimin neyin avukatlığını yapıyorsun forumda zehirli dediğin kimlerse hatırlatayım, onlar birer insan farkındasın değil mi terbiyeli konuşmayı dikkate alıyor isen o zaman terbiyeli davranmasını da bil.


    Konu güzel olmuş gerçekten kaybedilen yamalar var ve bazılarının host unda olabilir bunları bir yerde toparlayarak forumda bir alfabetik index oluşturulursa daha verimli olarak ulaşılabilir. Kim ne derse desin arkadaşlar başka birinin ticareti ne manevi ne de maddi ortak koşulamazsınız ekmeğini yiyemezsiniz. Burada paylaşılmasının tek yanı ücretsiz olduğu için fakat herhangi bir oyun firması bunu istemiyorsa gerekeni yapma hakkına sahip yani ücretsiz olarak yapılan bu değişmiş yamalar bile oyun sahibinin ve yayıncısının hakları gereği kaldırılabilir. Bu yüzden edebiyat yapmak yerine ya yamanızı paylaşın ya da kendi dandik sitenizi kurum bir tane kod koruma lisansı alın gidin ILLEGAL içerikleriniz yüreğinizle satmaya devam edin. Burada milletin çabasına laf atıp şu sıcak günlerde milleti dertlendirmeyin.

    Paylaş arkadaşım hiç bir şeyde olmaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AssetGroup -- 2 Ağustos 2023; 22:59:10 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.