Şimdi Ara

Kaybedenler Kulübü Yolda Filmi Baya Saçma Yav

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk film de saçmaydı da bu boyut atlamış artık

Adamlarda
    1 para
    2 motor
    3 sınırsız güzel yemek
    4 sınırsız alkol
    5 sınırsız sigara
    6 sınırsız ve bağlanmasız cinsellik
    7 dünyanın en güzel tatil rotasi akdeniz ege
    8 sınırsız ortam klüp bar tayil köyü vs

Herrrr sey var kısaca 8 maddede olabilecek en iyi bohem hayatı

Ama beyefendiler gene mutsuzluk gene melenkoli gene vay şu ufacık derdim var hadi banyoya kiyafetle girip ağlayam vay sevgulüm bana alkolik dedi ühü ühü...

Aga bu dünyada yılda açlıktan ölen 9 milyon kisi var nerden baksan en az 200 milyon insan savaş bölgelerinde yarınsız yaşıyor suya wcye ulasimi olmayan insanlar var bunlar bir sekilde güçlü duruyor ama bunlar... Puahahah yapacağınız felsefeyi sizin...

Bunlar benim 1 günümü rüyalarında görse sabah kalkar kendilerini asarlar demek ki omg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• O tarz filmlerde aklıma gelen ilk şey ''benzin parası'' oluyor. O benzin parasını verebilen adamı çok da ciddiye alıp dinlememek lazım zaten. Çok sığ bir yorum gibi göründüğünün farkındayım ama durum böyle.

Zaten bu tarz yapımlar kendini ''bohem'' sanan yozlaşmış dallamaları tavlamak için dizayn ediliyor. Bir iş hayatına girsinler bakalım ondan sonra tekrar dinleyebiliriz arkadaşların derdini.

Plaktan şarkı dinleyip şarap içen mi kaldı Allah için Kaybedenler Kulübü Yolda Filmi Baya Saçma Yav .

Bu arada 2 filmide izlemedim.

• Genel olarak lise sona doğru ve uni baslarinda olan akli havada genclik yiyor bu numaralari

Dedigin gibi is hayatina girip gercek sinavla karsilasinca basliyor hayat

Ben bu nedenle ulkede her 10 uni ogrencisinin en az 9unun uni okumamasi ve lisenin zorunlu olmaması taraftariyim

En iyi okul hayattır lisede haytalik unide 1 milyondan bosunda bosu okuyacak adam belki de lise okuma yaşında hayati biraz deneyimlese adam olur okuluna döner daha ciddi bir öğrenci olur

Ama nerdeeee tüm dunyada olay iyice lackalasti egitimli adamin degeri kalmadi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk filmi ergen olduğum için ekrana ekmek banarak ikinci filmi ise ömer baba nasihat sahnelerini izler gibi izledim

• İlk filmi izlediğini belli etmek için sürekli kim lan bu erol egemen repliğini durum olarak facete paylaşan ergen kardeşlere de selam olsun.

• OdayıKarartanLamba kullanıcısına yanıt
    Ahahahah nasıl yani 2. Film bilgece mi geldi anlamadim efsane tasvir

• braveheart92 kullanıcısına yanıt
    Bir nesli malo yapan film

Nasılsın

OOOOOOOOOOOOOOHHH

Kaybedenler Kulübü Yolda Filmi Baya Saçma Yav

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adada geçen bir film vardı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • filmleri izlemedim ama bu ülkede parası olan kişiler fakiriz muhabbeti yaparak egolarını tatmin ederler.

köylü mesela köyde 2 dönümlük alana yayılmış müstakil evi ve birsürü bağı bahçesi vardır, adam senin kulağında bluetooth kulaklık görünce: "bizde bu zenginlikler yok, fakiriz ama mutluyuz" der. adamın mülklerini satsan 30 milyon değeri vardır en az.

bi arkadaşım var, adamın Osmanbey'de evi var caddeye 1dk mesafe. adam her sene kayak yapmaya 3 kere Avrupa'ya gidiyo, kendi profesyonel snowboard ekipmanları var. aynı adam birlikte bisiklet kullandığımızda bisikleti kastederek: "elimdeki bu kısıtlı imkanlarla hayattan zevk almaya çalışan minimalist biriyim" diyo. bunu diyen adam her akşam viski içiyo evinde. bisiklertini SRAM'ın en son çıkan grupsetini satın alarak upgrade etti, bisikleti 50 bin TL değeride falandır en az. ama adama sorsan kendisini "çok kısıtlı imkanlardan mutluluk çıkartan" kişi olarak tanıtıyo.

bugün Acun'a gitsen o da aynısını der. paranın gözü kör olsun ben minimalist biriyim der. ama daha çok para kazanabilmek için günde 10 saat kafa patlatır.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

yok hocam ne zaman ekrana polatın nasihat verme bağımlısı babası çıksa patır kütür geçe geçe izliyorum ondan dedim Kaybedenler Kulübü Yolda Filmi Baya Saçma Yav 

• Zaten öyle yaşadıkları ve o maddeleri kullanıp ruhsal olarak kendilerini bitirdikleri için mutsuzlar..

2011 yılıydı gittim o filmi sinemada izledim daha 20 yaşlarında olduğum için kolay kandırılabilir sosyal mühendislikte piyonsal yer alabilecek potansiyelde birisi idim çok takmıyordum böyle filmleri dahası hayatı. kafam rahattı. sonra aynı size olduğu gibi zamanla dedim bu ne biçim film. saçmalık. hayat rollerine uydurtamadım. daha önceden öyle bir şablon gelişmemiş takmıyorsun.

iş hayatına ve daha genel olarak hayatın kendisine atılan insan öğrenir bir oturaklılaşır ve ehlileştir gerçekten bu beyin yıkayan filmleri ayıklamaya başlarsın. diğer türlüsü büyük hüsran, yolun dikenli olur. zillet çekersin.

bu arada plaklar gerçekten harikadır ses kalitesi ve verdiği his muazzam oluyor plakları tavsiye ederim.

"tüm dunyada olay iyice lackalasti egitimli adamin degeri kalmadi"gerçekten

istenilen buydu eğitim hukuk siyaset sosyal nizam ve düzen çok yönlü içerden kurumlarca izlenen politika ve sessiz darbelerle aşamalı olarak katledilecekti. bu oldu da. şuan böyle bir yerde yaşıyoruz. gazze gibi kafamıza bolbalar düşmesine gerek yoktu kaldı ki emperyalizmin buradaki planı da bu değildi.

diğer arkadaşın yorumda bahsettiği üzere ne yaparsa yapsın herkes kendini doğru kavramının içini oraya buraya çekebilior ya da yaşadığı hayatın yanlışlığını umursatmayacak bir şeyler bulabiliyor.

• Efsane tespitler reis

Jesse bak da ibret al yorum dediğin böyle kaliteli olur

• Süper yorum hocam

Şöyle bir video yapmislar guya rolden devam ediyorlar kimseyi takmiyorlar Kadıköy kafasi oh yeah ama her seyi her yorumu taktıkları o kadar belli ki hepsine bir kulp hepsine bir dalga gecme vs vs ama hepsi de boşunda boşu zekice hazircevapca bir sey yok bu video yüzünden nejat islerden sogudum resmen

bu bana normal bir cevap gibi geliyor hocam

ben doğuştan mal olabilir miyim

filmi izlemedim

• baltalimanı seks ofisi kullanıcısına yanıt
    Sen zeki adamsin ama bayadir görmüyorum reis nerelerdeydin

forumdan uzaklaştım biraz usta

bu süreçte kendimi keşfettiğim bir yolculuğa çıktım diyebilirim

yürüdüğüm yolun sonunda ise azap ve yıkımdan başka bir şey bulamadım

ben de yalnızlığımı törpülemek için tekrardan foruma döndüm

• baltalimanı seks ofisi kullanıcısına yanıt
    Dhden baska neyimiz var omg fakir bir adamin sigarasi gibidir dh okey

• mandıra filozofu da saçma salak bi film. adam Türkiye'nin en gözde konumlarından birinde yüzlerce milyon TL değerinde sahil arazisine sahip, ama sözüm ona mülk edinmeyi eleştirip hiçbir şeye sahip olmadan yaşamanın faziletini anlatıyor. millet de bu filmi mesaj içeren anlamlı film diye izliyor.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Ama güzel genede ya

Neden derswn ayni yasami Çanakkale'de ucuza bulmak mümkün

Bizim köylüler var orada uzaktan akrabalar adamlari silah zoruyla cikaramazsin köyden o kadar mutlular

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.