Şimdi Ara

Kawasaki Er-5 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-sifir-ayarinda-kawasaki-r-5-76777869/detay

S.a
    Arkadaşlar Kawasaki Er-5 lerin bilindik bir sorunu var mı bana ucuz gibi geldi geçiş motoru için iyi olduğunu söylüyorlar. Bu makine hakkında bildiklerinizi öğrenebilir miyim?
    Ya da 4 silindir kullanmadan önce bu değil şu diyebilieceğiniz motorlar var mı?
    Şimdiden teşekkür ediyorum ...

hava sogutmali 48hp suzuki
    kawa biraz daha fazla yakar amadaha performanslidr. gecis icin hizli bir makinedir 0-100 bes saniye. gucunu ust devirlerde veriyor. baslangic icin en fazla 250cc lere bakman tavsiyem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 1 yaz ybr125 kullandiktan sonra er-5 e gectim ve guzel ekonomik bir motor oldugunu soyliyebilirim.Dezavantaj olarak arka suspansyonu ve karburatoru soyliyebilirim.Baslangic icin biraz hizli bir motor denilebilir.Temizini bulursaniz kackrmayin.

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

su sogutmali 51hp kawa
    hava sogutmali 48hp suzuki
    kawa biraz daha fazla yakar amadaha performanslidr. gecis icin hizli bir makinedir 0-100 bes saniye. gucunu ust devirlerde veriyor. baslangic icin en fazla 250cc lere bakman tavsiyem

anladım teşekkürler

quote:

Bende 1 yaz ybr125 kullandiktan sonra er-5 e gectim ve guzel ekonomik bir motor oldugunu soyliyebilirim.Dezavantaj olarak arka suspansyonu ve karburatoru soyliyebilirim.Baslangic icin biraz hizli bir motor denilebilir.Temizini bulursaniz kackrmayin.

Anladım ben başlangıç değil de geçiş için demiştim güzel motor diyorsunuz yani teşekkür ederim.İnş denk gelir de alırız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.