Şimdi Ara

Kask tavsiyesi (sabit de kalabilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler, touring kullanıcısıyım. 1 yıldır axor kask kullanıyorum (tirbune sanırım tam hatırlamıyorum).

Kask, içeriye fazla rüzgar sesi alması harici gayet güzel. Polikasbon, intercom uyumlu, D-lock var, pinlock üstünde hazır geldi, intercom uyumlu. Ayrıca fiyatı da 5000tl civarıydı.

Şimdi yeni bir kask ihtiyacı duydu ve ses yalıtımı konusunda daha başarılı bir kask arıyorum.

Kaskten taleplerim hala sabit. Fiyat bandı ise max 8bin.

scorpion 391-491 bunlar içine çok ses alıyormuş.

Hjc C70N, intercom uyumlu değil (çoğu sitede pinlock dahil geliyor)

Ls2 Pek o topa giresim yok.

Acaba sizin önerebileceğiniz bir model var mı ?

• 8k bütçe ile hem güvenli hem sessiz bir kask pek mümkün değil hocam. Yüksek bütçede rpha12-71 vs bakılabilir. Kulak tıkacı kullanmak da bir çözüm olabilir. Sesi çok fazla kestiğinden güvenli değil. Sadece şehirlerarası yolculuklarda tıkaç kullanıyorum çok konforlu oluyor.

• 8 K ücretli sessiz, güven veren bir kask çok zor. touring kullandığınızı yazmışsınız nedir motorunuz.

LS2'nin bazı modelleri iyi ama onlarda 14-15K'dan başlıyor. kask önemli hele motorunuz yükses cc ise. geçici çözüm olacak kask almaktansa biraz bekleyip daha üst segment bir kask almanızı öneririm. Nexx markası kullanıyorum çok memnunum.

piyasada çok tutmasa da Givi kaskımda var ondan da memnunum bir bakmanızı öneririm. fiyatları hala iyi seviyelerde.

• Selamlar,

Eğer bütçeyi az da olsa artırma şansın varsa, polikarbon kask yerine fiberglass veya kompozit bir kaska yönelmeni kesinlikle tavsiye ederim. Touring kullanımda ses yalıtımı, konfor ve güvenlik açısından ciddi fark yaratıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.